- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Na most komolyan arról beszélünk, hogy hatszáz névjegyet egyenként google fiókba kellene csatolnom? Mert hogy ezeknek a névjegyeknek nagy része azóta meg van, hogy a Google és Android még hírben sem volt!
Ergo, ez egy hulladék!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
pikszel #59722 üzenetére
Na ne vicceljünk már!
Talán külön diploma kellene a Google frissítés kezeléséhez???
Végrehajtottam a névjegyek frissítését, stabi, wi-fi kapcsolattal. Nem csinálta meg? Akkor a Google frissítés egy hulladék, sz*r. Az, hogy több millió embernek működik, engem nem vigasztal. Nekem nem megy, ez esetben meg had legyek önző, és had ne érdekeljenek mások!
Egy olyan szolgáltatás, amit össze-vissza kell buherelni ahhoz, hogy megfelelően működjön, és nem egygombos megoldás, véleményem szerint sz*r. De nagyon!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
#20749568 #59720 üzenetére
A-a! A "szinkronizálás sikeres volt", vagy a "szinkronizálás befejeződött" + az utolsó szinkronizális időpontja is ki volt írva, tehát nem tudom, mit ronthattam el.
Tippem van. Ezek a névjegyek még anno Nokiából lettek átal mentve, Outlook segítségével.
Talán ez okozza a zavart.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
#20749568 #59703 üzenetére
De van. SD kártya nincs. Sosem volt. Lényeg, ha ez olyan egyszerű, akkor nem tudom, hogy miért nem sikerül nekem sosem, pedig nem tartom magamat egy mobiltelefon antitálentumnak.
Mindenesetre ez az eset, plusz a Sony-s kálváriám meggyőzött róla, hogy eladom a vadonat új Z1-et, és akár ráfizetéssel is Windows Phone-t veszek, egy darabig biztosan nem lesz Android.
Ha csak nem segít valaki megoldást találni.
-
Hegyirabló
veterán
Kedves Google és Android rajongó felebarátaim!
Néhány hete egy másik fórmon minden idiótának elmondott a többi Google és Android rajongó felebarátom, hogy miért nem használom a névjegyeim elmentésére a Google szinkronizálást, mert hogy az milyen egyszerű, és nem kell a mentési fájlokkal szórakozni, csak szinkronizálom, és kész. Akkor én azt mondtam, hogy ez a névjegy szinkronizálás használhatatlan, nekem sosem sikerült, ám egye fene, legyen. Meg is csináltam, szinkronizáltam a fiókommal a közel hatszáz, nélkülözhetetlen névjegyemet. Most, sajnos rákényszerültem egy cserekészülékre. Nem aggódtam, mert Android és Google rajongó felebarátaim megnyugtattak róla, hogy könnyedén vissza fogom tudni állítani a fiókom segítségével a hatszáz nélkülözhetetlen névjegyet. Ám láss csodát, bár a szinkronizálás végbement, a hatszáz nélkülözhetetlen névjegyemből, nagyjából hatot tudott visszaállítani. Ez meglehetősen rossz arány.
Innentől kezdve, azt szeretném megtudni kedves Google és Android rajongó barátaimtól, hogy tudom kinyerni a Sony (eredeti telefonom) mentési fájljából a hatszáz nélkülözhetetlen névjegyemet, és bemásolni az LG (csere telefon) memóriájába.
Kedves Google és Android rajongó felebarátaimnak előre is köszönöm a segítséget!
-
Hegyirabló
veterán
Helló!
Tudom, kereső, meg minden, próbáltam is, de nem leltem, szóval van olyan alkalmazás, ami a mobil jelerősségét méri egy adott helyen?
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Helló!
Én vagyok az egyetlen, akinek gondja van a Handcenttel az utolsó frissítés óta? Pontosítva, nem jönnek meg az SMS-ek, ha törlöm a Handcentet, akkor azonnal.
Helyette valamit jót tudnátok ajánlani?
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Helló!
Androidos, unibody, fix belső memóriás telefonomon szeretnék visszanyerni egy törölt fotót. A recovery programok nem látják a telefont, mert külső média eszközként ismerődik fel.
Nincs valakinek ötlete, mit tehetnék?
-
Hegyirabló
veterán
Sziaszok!
Fel kellett raknom telefonomra az ICS-t, de azóta nem megy a Handcent.
Van ötlete valakinek?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest