-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Én azzal indítanék, hogy teljes jelszócsere minden accounton. Ez biztos.
Az Ördög nem alszik.
Asztalin lehet megnézni amúgy, hogy milyen acc van elmentve az adott oldalhoz, belépsz chromeba majd face.com, és ott az email helyét kitörlöd, kurzorral kattintasz egyet és ott legördül egy lista, hogy milyen emailcímeket mentett el.Ezt amúgy minden chromeos böngészőn csinálja, vagy csak a tableteden?
-
aizen92
addikt
Nem tudom hol lehetett felrakva asztali gépekre a chrome-od, de ha valaki olyan ült le elé amikor a te fiókodba volt valahol bejelentkezve és az illető nem privátböngészőben nyitotta meg ( a hülyéje ), akkor elmentette a jelszavát és emailcímét.
Amikor elsőnek elindítom bárhol a chrome-ot, akkor nekem a facebook nem a leggyakrabban használt emailt dobja be elsőre ( enyémet, ) hanem a barátnőmét. ( szerintem azért, mert az emaileketl ABC sorrend szerint rakja be, és az övé van előbb ).
Szerintem ez az oka, nem kell tartani semmitől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Animal Crossing: New Horizons
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest