Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antal750
aktív tag
válasz dzsordzs69 #172026 üzenetére
Az alkalmazások true phone, itt megkeresed az engedélyeket. Ott zene és hang engedélyezése.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #172016 üzenetére
Közben megtaláltam....
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #170514 üzenetére
Azt hittem egyertelmu volt :/ leirtam hogy nativ kiterjesztes nincs belole Androidra, nem az xpi kellett. Firefox-ban az add-on menuben hozzaadod a Tampermonkey-t mert az lesz ami tudja kezelni a userscript-et, majx a FBP linkelt oldalon a Firefox-ot valasztva alternativakent van Gresemonkey script, ez az ami neked kell, a linkre kattintva mar nem csak siman a script nyilik meg hanem a Tampermonkey es benne a script es kerdi hogy install mehet-e. Nyilvan igen. Utana uj tabot nyitsz, facebook.com, asztali nezetre allitod a Firefox-ot, belepsz es jobb felul lesz a FBP ikonja, lehet testre szabni mit akarsz, nem akarsz, etc.
-
Cs1csó
félisten
válasz dzsordzs69 #170515 üzenetére
Szia, milyen böngésző?
Nekem úgy ment ahogy Crock írta: a böngésző kiegészítők közül megkerestem a Tampermonkey-t telepítettem, (katt katt next next) aztán az F.B. Purity oldalán kell megkeresni a SRIPT-et (első körben a böngészőbővítményt látod azt tolja a képedbe de alul el lehet jutni a script-ig
Amúgy itt kicsit lejjebb pörgetsz és ott írja, hogy install scriptIgaz Greasmonkey-val írja de én azt telepítettem amit Crock ajánlott. (amelyik jobban fut, vagy elérhető a böngésződre)
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #170514 üzenetére
Lehet, láma kérdés, de hogy kell ezt a purity-t telepíteni, mert nekem sehogy nem sikerül. Elindítom a kiterjesztést, de mindig csak arra jutok, hogy az asztali verziót mutatja, és a vége az, hogy nem tudja telepíteni az xpi-t. Mi a megoldás?
Közben úgy tűnik, felment, de ugyanúgy csak pörög az új bejegyzések betöltése, mint a Simple Socialban. :)
-
vacs
veterán
válasz dzsordzs69 #170312 üzenetére
A Simple Social Browser by Creative Trends nem működik, a Google február 1-én lelőtte!
Pár hete beszéltünk róla, Crok se tudott egyéb működő appot ajánlani, én azóta sima böngészővel használom...(^)(>.<)(^)
-
svgyula
addikt
válasz dzsordzs69 #170312 üzenetére
Szia! Nálam a simple sms alkalmazás szórakozik. Kb két hete csinálja azt, hogy nagyon lassan tölt be van 10-30mp! Olyan mintha a háttérben az összes reklám küldő oldalt végigzongorázná. Nyilván hiba volt engedni a frissítést! A privát DNS be van állítva és ha lekapcsolom akkor gyorsabb. De úgy döntöttem megvonom a teljes wifi és mobilnet engedélyt, hiszen SMS-ről van szó és nem akarom semmilyen egyéb hálózaton átengedni csak a sima GSM-en ha már fizetek érte! Így kicsit gyorsabban tölt. De lehet repül a telefonról.....
Én kezdem úgy érezni egyre agresszívebben tologatnak az egyes alkalmazások olyan irányba amit én nem szeretnék.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #158348 üzenetére
Siman belep.. adblock szuroket kapcsold ki majd egyesevel vissza es probald vegig meg ha sutiket tiltasz (sutiszuro lista pl..) azt is kapcsold ki. En is hasznalom a Soul-t, semmi baja nalam.
-
kovisoft
őstag
válasz dzsordzs69 #158348 üzenetére
Inkognitó módban próbáld a Soul-ban, nekem úgy sikerült belépni az ügyfélkapura.
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #156982 üzenetére
Igen, köszönöm! Úgy tudom, hogy ez pro feature. Hozzáadtam, működik, bár kicsit nehézkes az elérése. Nem tesz ki ikont a kedvenceknél, be kell menni a listába és onnan már előhívható a megadott, custom url. De, így is jobb, mint a Rádió1.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
vacs
veterán
válasz dzsordzs69 #155934 üzenetére
Mikor 8 előtt linkelted akkor még a teljes árat írta nekem, de később újra megnéztem és akkor már valóban féláron volt!
(^)(>.<)(^)
-
bestpixel
tag
válasz dzsordzs69 #155926 üzenetére
Köszönöm! Éppen ilyen appot kerestem már a múltkor is itt.
Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)
-
veterán
válasz dzsordzs69 #155934 üzenetére
Az a félár. Amúgy 1800 Ft lenne. Mi a gond?
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #155679 üzenetére
Nekem pl. eszembe nem jutna ugy csoportositani.. de ha irsz esetleg a fejlesztonek lehet beleteszi. Bar a FAQ szerint nem nagyon akar ilyesmit, max a GMail fele csoportositas van meg.
-
Siriusb
veterán
válasz dzsordzs69 #155661 üzenetére
Nem találtam benne ilyen lehetőséget.
-
mizoli
addikt
válasz dzsordzs69 #155162 üzenetére
Második kérdésre:
Widget / Modul hozzáadás, kiválasztod a Solid Explorert, kiválasztod a tárhelyet, kész.
Többet is ki tudsz tenni, bár sok értelme nincs.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #155162 üzenetére
Elsőre:
balról elhúzod és megjeleníted a menüt majd a Solid Explorer felirat mellett lesz egy három pöttyös menü, na abban van a bookmark manager, azt keresed.
Másodikat nem tudom, nem használom a funkciót. -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #154516 üzenetére
Stimmel. Ugyanez. Jobb felül három pötty » megnyitás ezzel. Engem így átdob a Firefox -ba. De, ennek így semmi ételme, hiszen ezzel az erővel rögtön a Firefoxban is nyithatnám.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #154512 üzenetére
Megneztem neked biztosra: a login fixen a Chrome-ot akarja nyitni.
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #154510 üzenetére
Miért akar az app böngészőt? Költői kérdés, mert mostanában bármit akarok az app -ban, átirányít webes felületre. Miért nem egyből ott kezdesz?
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #154510 üzenetére
Irj a Vodanak, szerintem ugyanazt jatszak most el mint az iCsekk nemreg hogy valamiert a Chrome-ot akarja fixen nyitni, nem siman atadja a lapmegnyitast a rendszernek (te meg eldontod mivel nyitod meg).
-
Peter.70
addikt
válasz dzsordzs69 #152585 üzenetére
Office?
-
Pierre75
senior tag
válasz dzsordzs69 #152585 üzenetére
Én ezt használom.
-
KicsiRegő
tag
válasz dzsordzs69 #152079 üzenetére
Általában az a mondás, hogy mivel a rendszer része így gyorsabb és stabilabb is, mint egy külön app.
Viszont általában ebből is hit vitát szoktak csinálni, szóval inkább a saját tapasztalatokra érdemes alapozni, hogy mennyire gyorsan, milyen távolságból érzékeli a terminál stb.
De pl Simple esetében rengetegszer volt token hiba, vagy most is van valamelyik banknál, hogy a terminál nem fogadja el, így egyszerűbb egy Curve - Google Pay, mint a banki appal szenvedni, hogy most működni fog-e vagy sem -
kmarci25
veterán
válasz dzsordzs69 #152071 üzenetére
Én akkor szoktam használni, ha egyszerűbb a telefont elővennem, vagy pl épp nincs nálam a tárcám.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #152069 üzenetére
Azt mondják, hogy gyorsabb. Nincs összehasonlítási alapom, mert nekem Curve kártya van a Pay -hez társítva.
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #152051 üzenetére
Ebbe nem szeretnék belemászni. Van, aki kártyával szeret fizetni, van, aki telóval. Nekem mindegy, azt használom, amelyikkel épp egyszerűbb. Az órás fizetést tartanám tutinak, de sajnos, az én karperecem nem tud ilyet.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #151451 üzenetére
Verzioszamra, esetleg emailcimedre, de azt majd irom privatban.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #151449 üzenetére
Google Play cache-t torold, ha aztan se javul meg akkor irok (vagy irj) a Telegram csatornajan.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #151413 üzenetére
Igen.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #151411 üzenetére
Igen, mert Vanced egy modositott eredeti Youtube app.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #151228 üzenetére
Csak azzal meg kapna kvázi egy teljesen "új" rendszert (megvan a work profile-ban határozva hogy mi az ami "közös" és mi az ami nem), az ide-oda lépkedés egy-egy restart gyakorlatilag, neki csak a launcher-ben kéne két szett alkalmazás, egy melós meg egy nem melós, ezért nem tettem én se on-ba ezt végül.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz dzsordzs69 #150909 üzenetére
Kipróbáltam. Android 8.1 alatt a MÁV alkalmazás megjelenésekor valóban csak villog a kurzor a jelszó mezőben, de ha belekattintok, akkor már jön a Bitwarden felugró. Android 11 alatt azonnal jön. Ez persze rajtad nyilván nem segít, csak miheztartásképp írom.
:a:
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz dzsordzs69 #150907 üzenetére
Be van kapcsolva minden bekapcsolható opció a vonatkozó beállításoknál? Itt háromféle lehetőség van, melyek az Android verziószámától függően élnek vagy inaktívak. Mindent kapcsolj be, amit enged!
:a:
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #150517 üzenetére
Az Auto-fill service be van kapcsolva, kisegítő lehetőséggel meg draw-over-el? Nekem megy.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #150454 üzenetére
Ha nem kell hogy a Vanced oldja meg akkor [itt] keress rá arra "Youtube alternatívák" és leírtam pár megoldást erre, ott van az 1DM is vagy a termux-al youtube-dl letöltés.. de ha már a video URL megvan akkor pofon egyszerűen GenYouTube: a youtube.com elé beírod hogy gen, vagyis youtube.com helyett genyoutube.com és minden más marad, pl.:
Eredeti Youtube URL: https://www.youtube.com/watch?v=tuPlG1DffnE
Átírt Youtube URL: https://www.genyoutube.com/watch?v=tuPlG1DffnE
És már választhatod is ki hogy hogy szeretnéd letölteni amint böksz/kattintasz a generate download link-re. -
Weareus
addikt
válasz dzsordzs69 #150431 üzenetére
Igen, köszönöm. Meg is van.
Köszönöm kovacs65 kollégának is a tippeket.
Szerintem fogok ezekből még próbaverzióban nézegetni párat, és amelyik jó, azt még megveszem.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #150150 üzenetére
Az nem a jatekallas vagy beallitas szokott lenni hanem pl. terkep appnal a terkep.. jateknal palya, megnyert kocsi modellje.. ha nem allitod vissza leszedi vagy leszedheto.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #150148 üzenetére
Az external az pl. az obb, inkabb jatekoknal jellemzoen sok.. meg ami a belso tar/Android/data/(appod neve) alatt van. Ja, a Swift tomorit is, valoszinuleg jobb modszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #150143 üzenetére
Na, megnéztem ezt az Alpha Backup appot. Hát a Swift Backup jobb, legalábbis nekem szimpibb. Nem lehet auto backup-ot felhőbe menteni, vagy csak én nem találtam. Az apk-t, adatot külön kell menteni, nem lehet egyben kijelölni. De ha azt vesszük, hogy most ingyenes, akkor azért együtt lehet élni ezzel.
Viszont lenne egy kérdésem: mi az external data? Lehet menteni apk-t, external data-t és complete data-t. Viszont mindent visszaállít rendesen a complete alapján, annak ellenére, hogy "restore failed"-et dob...
(Csináltam egy mentést egy játékról: apk, external, complete data: 176 MB+1GB+1,02GB. Ugyanez a Swift Backup-pal: cakk-pakk 863MB. Szóval ez megint a Swift felé billenti a mérleget.)
-
Cyrin
addikt
válasz dzsordzs69 #149929 üzenetére
Titanium backup tud olyat, hogy a felhasználói és rendszeralkalmazások leválasztása a play áruházból..
-
Cyrin
addikt
válasz dzsordzs69 #149926 üzenetére
Robot után titanium backuppal fagyasztottam, de lehet vele törölni is véglegesen.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #149924 üzenetére
1. én így csinálnám. De legyen PC meg fastboot és TWRP img a közelben.
2. pl. adb-vel letiltanám az eredeti Youtube appot.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #149824 üzenetére
Google Play visszatérítési policy:
Ha még nem telt el 48 óra az alkalmazás, illetve az alkalmazáson belüli termék megvásárlása óta, visszatérítést kérhetsz a Google Playen keresztül.Minden egyéb le van írva a linken.
-
Fall-N
veterán
válasz dzsordzs69 #145085 üzenetére
Persze hogy nem mivel nálad alapértelmezett a Mi Böngésző, így nem tudja használni a Google beléptető API-ját ahogyan a Chrome. Szóval a böngészőnél állítsd át az alapértelmezettet (akár ideiglenesen) a Chromera. Egyébként is célszerű az ilyen dolgokat Chromenak átadni, mert az tudja kezelni a szabványos Google logint.
Egyébként a fenti dologhoz van köze nem az Android verzióhoz, ez attól független.
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz dzsordzs69 #145050 üzenetére
Pedig valóban nem kell a 10-esben. Tegnap próbaképpen feltettem az Android 10-est és mellé csak a legminimálisabb Goggle-t kapott, a pico Gapps-t. Ez csak a Play áruház elérést és frissítéseit jelenti. Semmilyen más Google alkalmazás nem volt telepítve, mégis a Foldersync gond nélkül belépett és használta a Google drive fiókomat. A rendszer része volt egy Böngésző nevű böngésző és azzal elintézte a belépést és a fiókhoz történő hozzáférési engedély megadását. Egyáltalán nem hiányolta a Chrome-ot.
Az Android 10-től a Google megint szétválasztotta a Sysrtem Webview és a Chrome böngészőt egymástól. A System Webview újra önálló rendszer alkalmazás lett, független a Chrome böngészőtől.
-
darvinya
titán
válasz dzsordzs69 #145064 üzenetére
Tag tökéletesen rendbe van rakva, amit eddig tökéletesen kezelte a Sony.
Az eddig ajánlottak, mind elvérzet valamin.
Pl: amelyik tudja kezelni a CD1/2, az nem tudja sorba állítani már, tehát CD1/2-nél már a zeneszámokat kezdő betűbe rakja.Somatom
Kösz, ránézek.
Sajnos ez sem tudja egybe rakni.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
lovi27
addikt
válasz dzsordzs69 #145046 üzenetére
Android Q (10) és majd az újabb op. rendszerek esetén elvileg nem kell.
-
zeon.hu
nagyúr
-
kmarci25
veterán
válasz dzsordzs69 #143184 üzenetére
Nem mindenből van béta, lehet abból pont nincs.
-
kmarci25
veterán
válasz dzsordzs69 #143175 üzenetére
Nem ez a probléma, de TC gondjaim nekem is voltak (LAN, FTP pluginnel). Nekem megoldást jelentett, hogy a béta verziót tettem fel a TC-ből is, és a pluginekből is. Próbáld ki Te is, hátha segít.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #141774 üzenetére
Huha, akkor nagyon korai fazisban crash-el..
A logcat-ben a TiBi crash-t kell keresni. A logcat appban van export. Kuldd el privatban vagy tedd fel hastebin-re vagy pastebin-re es ranezek szivesen.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #141620 üzenetére
Hogy [on] is legyek..
Logcat-et kiszedhetsz pl. a MatLog-al, aLogcat-el, Logcat Extreme-el (vagy akár egy szegegyszerű bugreport generálással) és akkor láthatnád benne miért crash-el.
Próbáld már meg azt, hogy a [belső tár]/data/com.keramidas.TitaniumBackup könyvtárat (ha van) átteszed valahova, átnevezed vagy törlöd majd a teljes verziós TitaniumBackup app összes adatát is törlöd és újra elindítod - úgy is? Esetleg Magisk-ban a TitaniumBackup látszik és meg is van adva a jog? Hátha csak be volt állítva hogy backup-olja a beállításait és összeakadt benne valami. +Logcat átböngészése, esetleg dobd fel valahova (hastebin vagy pastebin).
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #141620 üzenetére
Az app gyorsítótár és tárhely ürítése is volt már? Esetleg SD Maid-el meg lehetne próbálni a Program maradványok eltávolítását vagy egy Programtisztítót.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #141614 üzenetére
Pontosan mikor es hogy FCzik? Logcat van esetleg? SDn van a backup mappa? Free vagy teljes amugy?
[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
válasz dzsordzs69 #134727 üzenetére
Titanium backupnak engedélyezd a tárhely hozzáférést az alkamazásengedélyekben, és menni fog.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #134736 üzenetére
Az angol részében segítek ha kell, fordítok ha nem megy vagy elakadsz. A 19-es betában most elég nagy változások voltak a 18.1-hez képest (ugye teljesen új install script-et és teljesen új template-et kapott) úgyhogy arra nem mennék egy ilyen problémával.
(#134735) nyisziati Xiaomim van nekem is (mido), MIUI alatt Magisk nálam 10.x óta van használatban (még MIUI8 alatt), soha ilyen anomália nem volt vele.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #134730 üzenetére
Esetleg nézd meg Magisk milyen verzión van, 18.1 az aktuális stable, esetleg kipróbálhatod a 19 beta-t, bár nem hiszem hogy ezen múlna. Egyébként írj nyugodtan a TiBa supportnak, nagyon gyorsan válaszolnak. Nekem ugyan más gondom volt (nem látta a lincenszemet), de egy-két óra múlva megoldották. Hátha ebben is tudnak segíteni.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #134730 üzenetére
A video eleje nem is lényeges, az csak egy kicsit "fura" launcher alkalmazás, a neve t-ui (terminal UI), és nem is a hide a lényeg (nyilván nem mert azzal rejted el) hanem az hogy utána feloldod. Kérdezett egyszer is a Magisk hogy megadod-e a jogot? Nincs véletlen automata jogosultság megadásra állítva hogy ne kérdezzen? Melyik Titanium Backup és melyik Magisk és Magisk Manager verziót használod?
@MADcat: mindent értek.. nincstöbbkérdés.
-
crok
Topikgazda
Csak a root-ra panaszkodik vagy force-close (is)?
A saját busybox-át használja vagy a rendszerét (esetleg a busybox Magisk modult)?
Titanium Backup törlése, /data/data/com.keramidas.TitaniumBackup törlése mindenestől, Titanium Backup telepítése. Ja igen, volt régebben pár (talán 8.x legeleji?) verzió amivel ez előjött ha úgy használta az ember, hogy egy verziót használt szépen aztán frissített.. de gyorsan javították - nem egy régi APK-ból telepítetted esetleg? Note 3 SE -> akkor MIUI? Volt egy ilyen trükk is..@nyisziati: mi a gond a Magisk-al?
-
nyisziati
veterán
Szerintem ne magiskolj, inkább nézz olyan romot, ami alapból rootolt. Vagy recoveryt rakj fel olyat, amiből tudod rootolni menüből a telót.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #134413 üzenetére
-
Somatom
veterán
-
HREH
senior tag
válasz dzsordzs69 #133513 üzenetére
Az már csak beálltás kérdése, hogy a többi oldalon is mutassa-e az órát (vagy bármi mást).
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #133509 üzenetére
Időközben megnéztem, rájöttem. Ez nekem nem jön be, több oldalt használok, és nem csak a home-on, hanem a többi oldalon is ott figyel az ikonok alatt (elsiklottam a neve felet, miszerint ez élő háttérképet csinál...).
-
pikszel
addikt
válasz dzsordzs69 #133483 üzenetére
Szia,
ahogy én tapasztaltam, a KLWP messze stabilabb. Én maradtam annál.„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #133487 üzenetére
Hm, tévedtem, csak import nincs az ingyenesben. Ha hazaérek, megcsinálom, köszi szépen.
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #133485 üzenetére
Régen használtam KWGT pro -t, nem emlékszem, hogy van-e benne project export/import. Ha van, akkor esetleg le tudom tesztelni a művedet egy MIUI nélküli, 9 -est futtató Xiaomin (Nova Prime -mal).
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #133483 üzenetére
A gond imho talan a MIUI meg a csuda aggressziv memoriakezelese / "optimalizalasa".
Lakatold le az app-ot, tedd az akkukimeloben kivetelek koze, jogosultsagoknal add meg neki hogy futhasson hatterben meg hogy automatikusan indulhasson majd teszteld megint.
-
MODERÁTOR
válasz dzsordzs69 #125284 üzenetére
Nálam egyikkel sem volt gond.
Teleptsd újra, hátha valami netes engedéllyel van gondja.
Xiaomi 13T
-
atike
nagyúr
válasz dzsordzs69 #124049 üzenetére
Nincs net a telefonodon...
Viccet félretéve, milyen telefon, milyen rendszer, van-e fent valami vírusirtó / tűzfal program...?
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #123947 üzenetére
-
Debilon
addikt
válasz dzsordzs69 #122304 üzenetére
guglizz rá, valami rejtett mappában az eszközön vannak egyszer már sikerült megtalálnom őket, de arra készülj fel, hogy sok szám és betűből álló mappa és fájl nevek lesznek
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Oldman2
veterán
válasz dzsordzs69 #122304 üzenetére
"Vagy nincs is lehetőség máshol hallgatni a letöltött zenét, csak a telón?"
Igen, legtöbbször erről szól az Online Zene szolgáltatás...
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #122128 üzenetére
Egészen pontosan 68 p, 16 mp. és ez nem vicc.
Zeon.hu:
Én nem örülök ennek a lehetőségnek. Sztem kevésbé hasznos, mint amilyen zavaró tud lenni. Megkaptam, ott van a telómon, elolvastam, oszt pont. Ne tűnjön el a telómról![ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz dzsordzs69 #121465 üzenetére
Igen, úgy működhet.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Oldman2
veterán
válasz dzsordzs69 #121465 üzenetére
A megoldás már elhangzott itt: #121457
-
air
nagyúr
válasz dzsordzs69 #121462 üzenetére
IAP (in app purchase) csak az először felvett, default fiók alól indítható.
A Play áruházban bármelyik fiókkal tudsz fizetni, de akkor ahhoz fog kapcsolódni a vásárlás.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz dzsordzs69 #121455 üzenetére
Igen. Egyik fiók alól törölni, másik alól újratelepíteni, és úgy mehet a vásárlás.
-
-igu-
addikt
válasz dzsordzs69 #121455 üzenetére
szerintem ez így van rendjén
minden app ahhoz az acc-hoz van kötve, amivel megvetted/letöltöttedA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #121454 üzenetére
Kicsit tovább jutottam, úgyhogy pontosítok. :) Ha a Play áruházban átállítom a fiókot az újra, akkor új app vásárlásakor az új fiókkal tudom vásárolni. Viszont, ha már meglévő appból indítom a vásárlást (upgrade a pro verzióra), akkor a régebben használt fiókot ajánlja fel, és nem is lehet átváltani. Erre van megoldás, esetleg, ha letörlöm az appot, az új fiókkal újra telepítem és úgy frissítek?
-
IT user
tag
válasz dzsordzs69 #121315 üzenetére
Gyanítom, hogy ezt nem az Aquamail csinálja. A webes felületen nem a spam mappában van az a hírlevél?
-
Lacics25
aktív tag
válasz dzsordzs69 #120910 üzenetére
Pláne, ha új kategóriát adsz hozzá! PC-s megjelenítéssel is vannak gondjai sajnos.
Próbáld ki a Money Manager ex-et. Ha ráérzel a működésére, kategóriákkal testreszabhatóbb. (ezt jól megaszondtam) -
VeryByte
őstag
válasz dzsordzs69 #120845 üzenetére
MoneyManagerEx
Két telefonnal nem próbáltam, de telefon+PC teljesen jól működik."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
air
nagyúr
válasz dzsordzs69 #120845 üzenetére
Persze, hogy nem.
-
air
nagyúr
válasz dzsordzs69 #120838 üzenetére
Én az Expense IQ-t használom, de eléggé drága.
Tudja a szinkront.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #118546 üzenetére
Dolphin, Firefox, Yandex. Tudomásom szerint ebben a háromban működik (külön plugin -nal) az automatikus kitöltés, beléptetés. Talán Oreotól bővülni fog a kör. Legalábbis ezen ügyködik a LastPass.
-
MODERÁTOR
válasz dzsordzs69 #118281 üzenetére
Saját listáim - Fehér fül, itt hozzáplusszolod az oldalakat, amiken kikapcsolnád az appot.
Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #116072 üzenetére
Nem ismerem a Miui -t, de a parancsikon az egy "statikus" felület, a widget pedig egy "minialkalmazás", aminek lehet változó a felülete. Tehát, ha Te változó felületet szeretnél, akkor widget szerkesztőre van szükséged. Ilyen pl. a KWGT.
tapaizo:
Cinema FV-5.
De, az ARM GPU -k forráskódjai zártak, és nem minden funkciójukhoz vannak nyilvános API -k, amikhez egy "külsős" alkalmazás hozzáférhet. Emiatt van a Cinema FV-5 -ben a "kompatibilitási opció". Kikapcsolhatod, de nincs rá garancia, hogy az utána beállított paramétereknek megfelelően fog rögzíteni a készülék.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #116069 üzenetére
Szerintem az nem parancsikon, hanem widget.
-
spe88
senior tag
válasz dzsordzs69 #109048 üzenetére
azt tudom, de Business Calendarban template-ként nem lehet menteni. Max. Pro verzióban. Olyanra lenne szükségem, hogy lenne 3-4 template (sablon) és akkor csak arra kéne rábökni, hogy mikor lesz az adott termin, Nem lenne félóra belőni, hogy hol lesz, mikor ébresszen, meddig tart stb. Ilyen naptárra lenne szükségem, ha lehet ingyenes, nem sajnálom érte a pár Ft-ot, ha tényleg azt adja, amit szeretnék, de az a 2 óra kipróbálási idő elég karcsú.
tx
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
norbert1998
nagyúr
válasz dzsordzs69 #64889 üzenetére
A wms tools egy teljes értékű xposed, annak a moduljaivak megy is, és ugyanúgy használandó. Megy miuin
-
xSide
őstag
válasz dzsordzs69 #64889 üzenetére
Alkalmazásokban vagy böngészőben weboldalaknál?
-
haliho0
tag
válasz dzsordzs69 #62197 üzenetére
Ez tulajdonképpen egy lopásgátló (visszaszerzést könnyítő) alkalmazás, ebből adódóan nyomon-követésre is alkalmas.
SMS-ben kérhetsz pillanatnyi pozíciót vagy elérhető WiFi hálózatot pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest