- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
Csak is hivatalos ROMok, nem értek a "főzéshez", töréshez. Gyári OS van mindegyiken és igen, mindig ugyan annak az embernek a profilja jön be, indamailes regisztrációja van, a password kitöltve, megjegyeztetve.
Valahogyan - fogalmam sincs hogyan - össze van kötve a gmail accountom vele, a FB accountjával...
-
Peak
addikt
válasz
nyuszi123456 #60626 üzenetére
ezek a készülékek soha sem voltak boltban, t.i. direkt gyártótól származó, original packok és engineering samplek. ezért irtam, hogy több mint fura.
-
Peak
addikt
válasz
aizen92 #60625 üzenetére
Igen, én is a google accountra gyanakszom, hogy ahhoz van valami linkelve.
Viszont szinte majd hogy nem kizárt, hogy valahogyan az általad felvázolt dolog következett be.
T.i. az idegen account egy romániában elő magyar emberkéé, én meg budapesten vagyok, a google accountomat PCre kizárólag csak az otthoni gépemen adtam meg Chrome böngészőbe, szóval semmilyen kapcsolatom nem lehet legjobb tudomásom szerint azzal az emberrel.Na de viszont... ezt az email vagy bármilyen account listát, amire hivatkozol ABC sorrendnél, hol találom meg? Hogy törölhetem, módosíthatom?
-
Peak
addikt
Urak!
Egy érdekes anomáliába ütköztem.
Androidos telefonomon, és 3 tabletemen is teljesen szűz telepítés után, a saját google accountomat beadva telepítettem a Chrome böngészőt. Majd simán cimsorba beírtam a facebook desktop honlapját (www.facebook.com) és csodák csodája, egy vadidegen ember facebook accountja passwordel együtt nyilt meg. A készülékek SOHA nem voltak másnál, friss teljes recoveryt kaptak, csak 1 google account van rajtuk, 4.2.2 és 4.4.2 van fent.Először azt hittem virus, és még lehet most is az, de a Sophos és a Kaspersky sem riaszt.
Remélem tudtok valami megoldást mondani erre, mert ez több, mint ijesztő számomra!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest