- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigiradok
tag
Egy ideje észrevettem, hogy a telom felforrósodik (nem az aksinál), mintha valamin nagyon dolgozna. Azt mondták nekem, hogy lehet egy app pörgeti fel ennyire, de fogalmam sincs hogyan tudnám kinyomozni melyik? Létezik erre vmilyen app, amivel ezt ki lehet szűrni?
-
gigiradok
tag
Ismer valaki olyan szótár alkalmazást, ami kisalkalmazásként egy önálló kis ablakban tud működik? Mit pl. a számológép
-
gigiradok
tag
Valami jó kis képregény olvasó appot keresek, ami összerakja nekem a jpeg-ben lévő képregényt is. Köszi
-
gigiradok
tag
Végül találtam egy app-t ami pont az amire gondoltam
Translate Bubble
-
gigiradok
tag
Sziasztok!
Olyan szótár/fordító alkalmazást keresek amihez nem kell külön ablakot megnyitni. Tehát az elképzelés az, hogy olvasok egy szöveget a tableten (pdf, ebook, neten vmit) és ha nem értek egy szót akkor csak vhogy kijelölöm és egy kis felugróablakban jelenik meg a fordítás. A kindlemen van hasonló, ilyet szeretnék a tabletemre is.Tud valaki ilyesmiről?
-
gigiradok
tag
Olyan jegyzetelő vagy napló appot keresek, ami lehetővé teszi, hogy fotót vagy szöveget illesszek be a jegyzetbe (vágólapról, kameraképet vagy albumból), de úgy hogy az tetszőleges helyen elhelyezhető legyen a jegyzetben. Jó lenne, ha gépelt szövegen túl, kézzel is lehetne bele írni (de nem olyan fontos). Nincs szükségem bonyolult rendszerezésre vagy emlékeztetőkre. Úgy szeretném csak használni, mint egy jegyzetfüzetet amibe bele lehet írni érdekes gondolatokat, történéseket (fotóval), recepteket stb. És persze jó lenne, ha könnyen kezelhető lenne és jól nézne ki
Tudtok ilyet ajánlani? Nézegettem már sokat, de valahogy egyik sem volt jó, vagy bonyolult a használata vagy nem tud egy nekem fontos funkciót. Az m>notes nagyon tetszik, de nem lehet vágólapról képet beszúrni és a képet csak beteszi a szöveg alá, viszont szép és egyszerű használni. A Jegyzettömb+ is tetszett, de ott egyáltalán nem lehet képet beszúrni. Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged