Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Üdv!
Egy olyan programra, vagy megoldásra lenne szükségem, amivel meglehet oldani, hogy programok, amik alapból csak teló memóriára képesek menteni/azt látják csak -> képesek legyenek a külső memóriára (sccard2)-ra menteni.
Legyen az trükk hack, vagy bármi, ami megoldással szolgálhat ezen programok hiányosságaira.
Pl.: LgCamcorder, Hi-Q MP3 Voice Recorder....stb.Thx!
-
Doosa
aktív tag
Csak én tapasztalom azt, hogy a 2g hálózatokon kijelentkeztet a googel talk?
-
hr2
őstag
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Overmax tabletet. A youtube nem megy rajta: "A Youtube alkalmazás leállt..."
ICS van a gépen, raktam rá másik flasht (a gyári is rajta van még) Mi lehet a baja? Minden más működik. -
cobra64
csendes tag
A napokban vettem egy tabletet, viszont van egy problémám vele, mivel nincs gps benne ezért egyáltalá nincs szükségem a google térkép szolgáltatásra, vane vmi ingyenes program hozzá, hogy le lehesen tiltani az autamat. futatását? Vagy le lehesessen törölni az egészet.
-
mttssz
senior tag
GSam Battery Monitor-t szokták ajánlani.
-
Zol77
aktív tag
Ahogy mondták : Google Sky, de van itt még kettő:
Star Chart
Droid Sky View -
Deck
titán
Beírtam a P-s topikba is de hátha itt lesz valakinek ötlete ezért, bemásolom.
Este feltöltöttem a telefonom hajnali 3kor vettem le róla, majd 5kor keltem. Ez alatt a 2óra alatt 5%esett le pedig bevolt kapcsolva a bővített készenléti mód is és úgy 12óra alatt semmit sem szokot esni.. Reggel használtam a telefont kb 15percig ennyit ment a kijelző mire megjöttem 92%. És megjelenés vitte a legtöbbet megnéztem és 1ó35percig ment a kijelző. Android rendszer szintén 1ó35 perc teljes cpu. Ébren tartás szintén...Mondom mi a ....
A kijelző 30mp után kikapcsol és mindig kiszoktam nyomni. Semmi facebook szarság nincs a telómon és szinkronizálás sem megy. Valami app lehet a hibás a gondolom de mi? Honnan tudhatnám meg? Remélem lesz valakinek ötlete.
-
Orlin
addikt
Csillagászathoz tudnátok ajánlani alkalmazást?
Ami pozicióm alapján mutatja az aktuális csillag állást.mi hol van.
Köszönöm! -
darvinya
titán
A kérdés az, hogy te az ICS-t a régi rendszerre frissítetted.
Mert ez a nehezen ébredő telo pont erre utal.
Azaz gyári visszaállítás után frissítés esetén nincs ilyen esemény.A home gombbal lerakod, aztán hosszan home gomb és jobbra vagy balra kitolod az a bezárás.
(ez néha nem is árt, mert kicsit felszabadul a rendszer!) -
oncsi
őstag
válasz
darvinya #13370 üzenetére
A gyári tárcsázó program kissé hibás. hívok valakit, felveszi, képernyő besötétedik (ahogy a fülemhez veszem) de nem vált át rögtön érzéketlenné. Igy a fülemmel átváltok pl. home képernyőre, vagy másra. Ha vége a beszélgetésnek, akkor kel kb 5mp mire visszajön a kép. De nem a tárcsázó, ahol a vonalat lehet bontani, hanem amire átváltott. Azokon meg nincs vonal bontás. Így vissza kell navigálni a tárcsázóba, hogy vonalat bontsak. ha nem veszem észre, akkor vonalban maradok akár több percig is (többször megesett már) A RAY en a kikapcsoló gombbal lehet közvetlenül bontani, de az nem áll kézre. Más telókon lehet pl. a vissza gombbal is közvetlenül bontani.
Na ez hiányzik nagyonJa te a kérdés második felére válaszoltál. Bocsi. A home gomb nem zárja be a programot, és nem minden app-nak van kilépés gombja.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Wifi/Mobilnet forgalom követésére milyen programot ajánlanátok? (50MB-ot kell beosztani)
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Egy nem rootolt telore (RAY) kellene egy progi, amivel át lehet konfigurálni a billentyűket. Vonal bontással van még mindig bajom. Szeretném, pl. a home, vagy a vissza bill lenne a vonal bontás.
Meg X8-ra volt egy opció, (GDX) amiben a vissza gomb, ha hosszabban nyomom, akkor teljesen bezárja az aktuális éppen futó programot. Ez is jó lenne, mert van, hogy 6-8x is meg kell nyomni, mire kilép a programból.
Már egy hete keresgélek, de nem találtam rájuk megoldást. -
chosa921
tag
Sziasztok!
androidra kéne nekem útvonaltervező aplikáció , a legfontosabb az lenne amit tartalmaz a kérésem is TÓL - IG megmondja hogy milyen messze van (km-be) + belehessen állitani hogy milyen út tipusokon menjen a terv.
Előre is köszönöm. Alcatel OT 985-re kéne 2.3.6-os a firmware
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sanyi.mTs #13363 üzenetére
Sajnos ezt elfelejtettem írni, hogy root szükséges hozzá. Root szerviz miatt nem gond, mert egy mozdulattal törölhető, Adaway-jel reklámoktól is meg tudsz szabadulni, ez is csökkenti a netforgalmad.
Root nélkül nem hiszem, hogy megoldható lenne a net korlátozás, kivéve ha az adott program beállításaiban le lehet tiltani arról.
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Van valami olyan VOIP app, amivel a a vonalas telóról tudok hívni?
Amiket találtam voip appok, azok mind limitáltak voltak, szóval vonalas telefonnak nem voltak jók. -
attiati
veterán
Van egy alkalmazásom (forex kliens), ami x perc inaktivitás után bontja a kapcsolatot a szerverrel és kilép (session expired, timeout). A program készítője szerint nincs beparaméterezve ilyen automatikus timeout időtartam.
Ez mitől lehet? ICS-en nem folyamatos a netkapcsolat a háttérben, ha nem nyomogatom és kikapcsolt állapotban van a képernyő?
-
atike
nagyúr
Ismer valaki olyan programot, amivel katalogizálni lehet a film-kollekciót és tud magyarul is? Az asszony kikészít...
Az nem lenne baj, ha tudna CSV-t kezelni...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani a Vibert, és a Skype-ot, hogy csak akkor jelentkezzen be, ha wifire van csatlakozva a telefon? Csak 100mb a havi adatforgalmam, és nem lenne rossz, ha alapból nem zabálná a megakat...És ajánlanátok valami jó film lejátszó progit? Lehetőleg integrált codec-pakkal...
Vgyuri!
Minél kevesebb programot szeretnék futtatni, mert a hardver harmatgyenge... Beállításból nem lehet megoldani?[ Szerkesztve ]
-
-PLevi-
senior tag
válasz
atillaahun #13349 üzenetére
Igen azt. Amikor Messengerből akarok visszalépni Dolphin Browser Minibe, újra tölti az oldalt.
-
raziel01
veterán
Tudtok mondani olyan játékot ami olyan, hogy egy repülővel kell menni és jönnek folyamatosan szembe az ellenfelek? Nem tudom mi ezeknek a pontos neve de biztos van pár.
-
attiati
veterán
-
bocsika
aktív tag
Haverom áthozott egy Lark Freeme 70.6 ost.
4.0 valamennyi van rajta.
Volt olyan ügyes hogy addig szórakozott a feloldással míg lezárt a készülék. De most jön a poén. Azt sem tudja milyen accot adott hozzá vagy egyáltalán adott hozzá.
A bekapcsolás+hangerő le nem megy. Ahogy olvastam nincs recovery a tableten. De nem biztos.
Valaki segítene mit csinálhatnék vele még. (bezúzásos beszólásokal kíméljetek pls.) -
attiati
veterán
válasz
atillaahun #13345 üzenetére
Most annyi kiderült, hogy a tether program kérte, hogy engedélyezzem az USB debugging módot, ha USB-re van csatlakoztatva, és emiatt nem észlelte a winxp a telefont (hiába volt feltelepítve a driver).
Ha kikapcsolom a debug módot, akkor észleli. De akkor meg a tether program nem indul el a telón
-
-PLevi-
senior tag
válasz
atillaahun #13345 üzenetére
Köszi a választ! Sajnos nem működik rendesen, mint ICS-ben.
-
-PLevi-
senior tag
Van valami app, amivel lehet multitaskingot varázsolni 2.3.7 alá?
-
attiati
veterán
Mobilnetet szeretnék megosztani asztali gépre usb-n keresztül
Feltelepítettem a clockworkmod Tether (no root) alkalmazást
Felraktam az asztali gépre a TetherWindows programot.
Létrehoz egy új hálózati kapcsolatot, amit beparaméterez magának (10.0.0.1 ip-re, átjáróval, elsődleges és másodlagos dns kiszolgálóval)
Rádugom USB-re a telefont. Fel akarja telepíteni a teló driverét (Motorola Atrix 2). Végig is fut a telepítés, de a WinXP mégis kiabál a végén, hogy keressem meg manuálisan a drivert a listából vagy töltsem le a windows update helyről.
Utána már hiába indítom el a tether programot a telón. A gépen a tether program mindig leakad ott, hogy telepítsem fel a telefon driverét. Mi lehet a baja?
Sikerült már valakinek USB-n át netet megosztani asztali gépre?
-
Narxis
nagyúr
Ez abszolút személy függő.
Régebben kellett volna az Unlimited configurable drawer tabs funkció ma már nem. Ami miatt viszont megvettem az a Support Go Launcher icon pack, Unread count notifications for call, sms, gmail and K-9 mail és 1x1 widgets in dock. Na meg ilyenkor a fejlesztőt is támogatod.
-
FeRkE
őstag
Tud vki olyan progit, amiben működik 4.2.1 alatt az időzített airplane mód ?
-
Foose
addikt
Közben most nézem a saját SD Maid-om,hogy nem rendszertisztító,hanem a programtisztító funkciót szeretném használni/kiváltani más appal.
-
Foose
addikt
Megint én. Van valakinek ötlete,mivel lehetne a felesleges fájlokat törölni? Egy ismerősömnek kellene,asszem 2.3.6 van a telóján,gyári ROM. Na most,én használom a saját telómon az SD Maid nevű appot,abból is a pro verziót. A pro verzió engedi használni a "rendszertisztító" funkciót,viszont az ingyenes nem. Az isminek meg pont az kellene,mert (az ingyenes lefuttatása után kiderült) 300MB van amit törölne a rendszertisztó funkció,csak ugye nincs pro verziója. És sajnos bankszámlája sincs,ezért nem tud vásárolni semmit playen. Próbáltam az 1 tap cleanert a telóján,de az is csak a cache-t törli,(meg jóformán minden más app is)amit szeretnék azt nem. Van valami app,ami képes még erre amire az SD Maid?
-
válasz
LordRajZoL #13309 üzenetére
és (#13318) chab7
Köszönöm mindkettőtöknek a tippet, kipróbálom.
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Vettem egy Zte Skate-et és android 4.2.1 van rajta amivel nem megy a gps, rádió, vaku.
Próbáltam a tmobile oldalán lévő programmal visszarakni az eredeti 2.3-as verziót, hogy kiderüljön, hogy pl a vakut tönkrevágta a másik rendszer és át*ott az eladó vagy h mi van vele.Mivel a tmobilos progi nem megy, tudnátok mondani valamit amivel vissza tudom állítani gyári állapotára a telót? (bocsi, de nagyon kezdő vagyok ebben a témában)
Előre is köszönöm!
-
Outlander
addikt
válasz
Outlander #13320 üzenetére
Igazából annak örülnék a legjobban, ha olyat írna valaki, amit ő is használ...
Én is betudom pötyögni a keresőbe és utána egyesével végigmenni az összesen...
Az első kettőt néztem meg, mint legtöbbet letöltöttek, de azoknál is rengetegen írták h "fo..", de mondom nálam nem, de nálam is...
Olyan kellene mint ezelött 10 évvel a nokiáknál, csörög a teló, 1-2 mp múlva elhalkul, közben a "málykroszoft Szem" mondja a nevet, majd megint teljes hangerőn csörög a telefon...
Tudom, tudom, az 10 éve volt és symbian rendszer.... de nem hiszem el h ez a része visszafelé fejlődött...
-
handrash
őstag
válasz
Outlander #13305 üzenetére
Jó úton jársz! Ezekhez kell még ez is:voice caller id
-
Des1gnR
őstag
válasz
Outlander #13305 üzenetére
Egyszerűbb a Taskernél, ha direkt erre a feladatra való programot használsz: Announcify
-
chab7
addikt
válasz
pepe091 #13308 üzenetére
Bár nem olcsó de messze a legjobb megoldás ha valaki komolyan túrázni akar gps-el: Navitel + openmaps térképek - Bővebben itt
-
dokee78
félisten
válasz
PumpkinSeed #13313 üzenetére
Felmásolod a kártyára a filmet és a feliratot és megnyitod a filmet.
Pl.: BSplayer MXplayer,de szinte mind kezeli már a feliratokat.Van amelyik csak akkor jeleníti meg ha azonos a neve a filmmel.
SD kártyára gondolom.
Csinálsz egy film mappát és oda.[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
Android-on hogyan lehet feliratos filmeket nézni?
-
R19
senior tag
A Holo Launcher Plus mennyivel tud többet, mint az ingyenes változata?
Természetesen elolvastam a leírást, arra vagyok kíváncsi, hogy használat közben hogyan jönnek ki ezek a különbségek.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Hello, az érdekelne, ha én pl letöltök egy játékot marketen, meddig lehet kérni a visszatérítést? Mert ilyen nagyobb játékok mire letölti, meg kipróbálom és rájövök, hogy nem tetszik...
-
LyonnaisFan1
őstag
ÜDV!
PowerAMP használókhoz menne a kérdés
A powerAMP zenelejátszónál be lehet olyat állítani , hogy hangerő szabályzó gombokkal számot lehessen váltani?
Ha igen akkor hogy?
Nem bírok rájönni hogyan kell , ha már anno megvettem gondoltam lesz benne ilyen. De lehet hogy nincs -
Outlander
addikt
Üdv.
Valami "mond ki a hívó nevét" alkalmazás kellene... svox + mariska van, be is állítva, amiket eddig néztem, azok nem mondták ki.. egyik ilyen volt a Announcify, ezzel csak azt tudtam elérni , h egyáltalán nem volt csengőhang sem..
Angolul értek, telefont is láttam már, szaal nem tudom... ennyire nem lehetek béna..Zte blade 3, ICS 4.0.4, svox + mariska...
Az sem baj ha retard akcentussal mondja, csak mondja...
Köszi.
-
nggabi
félisten
válasz
Sirandrish #13303 üzenetére
waze?
-
Sirandrish
legenda
Heyho..
Tudnátok ajánlani egy FREE GPS-t ami pontos és jó is? -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Taptuban hogyan lehet az alap mondjuk "tech" kategóriához hozzáadni a mobilareanat?
Vagy tudok saját kategóriát létrehozni?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Microsoft Excel topic
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...