- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Üdv!
Egy olyan programra, vagy megoldásra lenne szükségem, amivel meglehet oldani, hogy programok, amik alapból csak teló memóriára képesek menteni/azt látják csak -> képesek legyenek a külső memóriára (sccard2)-ra menteni.
Legyen az trükk hack, vagy bármi, ami megoldással szolgálhat ezen programok hiányosságaira.
Pl.: LgCamcorder, Hi-Q MP3 Voice Recorder....stb.Thx!
free your mind
-
Doosa
aktív tag
Csak én tapasztalom azt, hogy a 2g hálózatokon kijelentkeztet a googel talk?
-
hr2
őstag
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Overmax tabletet. A youtube nem megy rajta: "A Youtube alkalmazás leállt..."
ICS van a gépen, raktam rá másik flasht (a gyári is rajta van még) Mi lehet a baja? Minden más működik.S23
-
cobra64
csendes tag
A napokban vettem egy tabletet, viszont van egy problémám vele, mivel nincs gps benne ezért egyáltalá nincs szükségem a google térkép szolgáltatásra, vane vmi ingyenes program hozzá, hogy le lehesen tiltani az autamat. futatását? Vagy le lehesessen törölni az egészet.
AMD 5800X, Msi b550 tomahawk, Sapphire 7900xt pulse.
-
mttssz
senior tag
GSam Battery Monitor-t szokták ajánlani.
-
Zol77
aktív tag
Ahogy mondták : Google Sky, de van itt még kettő:
Star Chart
Droid Sky View -
Deck
titán
Beírtam a P-s topikba is de hátha itt lesz valakinek ötlete ezért, bemásolom.
Este feltöltöttem a telefonom hajnali 3kor vettem le róla, majd 5kor keltem. Ez alatt a 2óra alatt 5%esett le pedig bevolt kapcsolva a bővített készenléti mód is és úgy 12óra alatt semmit sem szokot esni.. Reggel használtam a telefont kb 15percig ennyit ment a kijelző mire megjöttem 92%. És megjelenés vitte a legtöbbet megnéztem és 1ó35percig ment a kijelző. Android rendszer szintén 1ó35 perc teljes cpu. Ébren tartás szintén...Mondom mi a .... A kijelző 30mp után kikapcsol és mindig kiszoktam nyomni. Semmi facebook szarság nincs a telómon és szinkronizálás sem megy. Valami app lehet a hibás a gondolom de mi? Honnan tudhatnám meg? Remélem lesz valakinek ötlete.
PS5
-
Orlin
addikt
Csillagászathoz tudnátok ajánlani alkalmazást?
Ami pozicióm alapján mutatja az aktuális csillag állást.mi hol van.
Köszönöm!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
darvinya
titán
Akkor javasolnék SUS-al való újrahúzás gyári visszaállítással.(telszámok, naptári bejegyzéseket, SMS, híváslista mentése ajánlott. Az utolsó 2 szükség szerint)
De van a telodnak topikja, inkább ott kellene ilyennel foglalkozni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
A kérdés az, hogy te az ICS-t a régi rendszerre frissítetted.
Mert ez a nehezen ébredő telo pont erre utal.
Azaz gyári visszaállítás után frissítés esetén nincs ilyen esemény.A home gombbal lerakod, aztán hosszan home gomb és jobbra vagy balra kitolod az a bezárás.
(ez néha nem is árt, mert kicsit felszabadul a rendszer!)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
oncsi
őstag
válasz darvinya #13370 üzenetére
A gyári tárcsázó program kissé hibás. hívok valakit, felveszi, képernyő besötétedik (ahogy a fülemhez veszem) de nem vált át rögtön érzéketlenné. Igy a fülemmel átváltok pl. home képernyőre, vagy másra. Ha vége a beszélgetésnek, akkor kel kb 5mp mire visszajön a kép. De nem a tárcsázó, ahol a vonalat lehet bontani, hanem amire átváltott. Azokon meg nincs vonal bontás. Így vissza kell navigálni a tárcsázóba, hogy vonalat bontsak. ha nem veszem észre, akkor vonalban maradok akár több percig is (többször megesett már) A RAY en a kikapcsoló gombbal lehet közvetlenül bontani, de az nem áll kézre. Más telókon lehet pl. a vissza gombbal is közvetlenül bontani.
Na ez hiányzik nagyonJa te a kérdés második felére válaszoltál. Bocsi. A home gomb nem zárja be a programot, és nem minden app-nak van kilépés gombja.
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
w.miki
veterán
Wifi/Mobilnet forgalom követésére milyen programot ajánlanátok? (50MB-ot kell beosztani)
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Egy nem rootolt telore (RAY) kellene egy progi, amivel át lehet konfigurálni a billentyűket. Vonal bontással van még mindig bajom. Szeretném, pl. a home, vagy a vissza bill lenne a vonal bontás.
Meg X8-ra volt egy opció, (GDX) amiben a vissza gomb, ha hosszabban nyomom, akkor teljesen bezárja az aktuális éppen futó programot. Ez is jó lenne, mert van, hogy 6-8x is meg kell nyomni, mire kilép a programból.
Már egy hete keresgélek, de nem találtam rájuk megoldást.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
chosa921
tag
Sziasztok!
androidra kéne nekem útvonaltervező aplikáció , a legfontosabb az lenne amit tartalmaz a kérésem is TÓL - IG megmondja hogy milyen messze van (km-be) + belehessen állitani hogy milyen út tipusokon menjen a terv.
Előre is köszönöm. Alcatel OT 985-re kéne 2.3.6-os a firmware
[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
-
őstag
válasz Sanyi.mTs #13363 üzenetére
Sajnos ezt elfelejtettem írni, hogy root szükséges hozzá. Root szerviz miatt nem gond, mert egy mozdulattal törölhető, Adaway-jel reklámoktól is meg tudsz szabadulni, ez is csökkenti a netforgalmad.
Root nélkül nem hiszem, hogy megoldható lenne a net korlátozás, kivéve ha az adott program beállításaiban le lehet tiltani arról.
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Van valami olyan VOIP app, amivel a a vonalas telóról tudok hívni?
Amiket találtam voip appok, azok mind limitáltak voltak, szóval vonalas telefonnak nem voltak jók. -
attiati
veterán
Van egy alkalmazásom (forex kliens), ami x perc inaktivitás után bontja a kapcsolatot a szerverrel és kilép (session expired, timeout). A program készítője szerint nincs beparaméterezve ilyen automatikus timeout időtartam.
Ez mitől lehet? ICS-en nem folyamatos a netkapcsolat a háttérben, ha nem nyomogatom és kikapcsolt állapotban van a képernyő?
-
atike
nagyúr
Ismer valaki olyan programot, amivel katalogizálni lehet a film-kollekciót és tud magyarul is? Az asszony kikészít...
Az nem lenne baj, ha tudna CSV-t kezelni...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani a Vibert, és a Skype-ot, hogy csak akkor jelentkezzen be, ha wifire van csatlakozva a telefon? Csak 100mb a havi adatforgalmam, és nem lenne rossz, ha alapból nem zabálná a megakat...És ajánlanátok valami jó film lejátszó progit? Lehetőleg integrált codec-pakkal...
Vgyuri!
Minél kevesebb programot szeretnék futtatni, mert a hardver harmatgyenge... Beállításból nem lehet megoldani?[ Szerkesztve ]
-
-PLevi-
senior tag
válasz atillaahun #13349 üzenetére
Igen azt. Amikor Messengerből akarok visszalépni Dolphin Browser Minibe, újra tölti az oldalt.
-
raziel01
veterán
Tudtok mondani olyan játékot ami olyan, hogy egy repülővel kell menni és jönnek folyamatosan szembe az ellenfelek? Nem tudom mi ezeknek a pontos neve de biztos van pár.
-
attiati
veterán
-
bocsika
aktív tag
Haverom áthozott egy Lark Freeme 70.6 ost.
4.0 valamennyi van rajta.
Volt olyan ügyes hogy addig szórakozott a feloldással míg lezárt a készülék. De most jön a poén. Azt sem tudja milyen accot adott hozzá vagy egyáltalán adott hozzá.
A bekapcsolás+hangerő le nem megy. Ahogy olvastam nincs recovery a tableten. De nem biztos.
Valaki segítene mit csinálhatnék vele még. (bezúzásos beszólásokal kíméljetek pls.) -
attiati
veterán
válasz atillaahun #13345 üzenetére
Most annyi kiderült, hogy a tether program kérte, hogy engedélyezzem az USB debugging módot, ha USB-re van csatlakoztatva, és emiatt nem észlelte a winxp a telefont (hiába volt feltelepítve a driver).
Ha kikapcsolom a debug módot, akkor észleli. De akkor meg a tether program nem indul el a telón
-
-PLevi-
senior tag
válasz atillaahun #13345 üzenetére
Köszi a választ! Sajnos nem működik rendesen, mint ICS-ben.
-
-PLevi-
senior tag
Van valami app, amivel lehet multitaskingot varázsolni 2.3.7 alá?
-
attiati
veterán
Mobilnetet szeretnék megosztani asztali gépre usb-n keresztül
Feltelepítettem a clockworkmod Tether (no root) alkalmazást
Felraktam az asztali gépre a TetherWindows programot.
Létrehoz egy új hálózati kapcsolatot, amit beparaméterez magának (10.0.0.1 ip-re, átjáróval, elsődleges és másodlagos dns kiszolgálóval)
Rádugom USB-re a telefont. Fel akarja telepíteni a teló driverét (Motorola Atrix 2). Végig is fut a telepítés, de a WinXP mégis kiabál a végén, hogy keressem meg manuálisan a drivert a listából vagy töltsem le a windows update helyről.
Utána már hiába indítom el a tether programot a telón. A gépen a tether program mindig leakad ott, hogy telepítsem fel a telefon driverét. Mi lehet a baja?
Sikerült már valakinek USB-n át netet megosztani asztali gépre?
-
Narxis
nagyúr
Ez abszolút személy függő.
Régebben kellett volna az Unlimited configurable drawer tabs funkció ma már nem. Ami miatt viszont megvettem az a Support Go Launcher icon pack, Unread count notifications for call, sms, gmail and K-9 mail és 1x1 widgets in dock. Na meg ilyenkor a fejlesztőt is támogatod.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
FeRkE
őstag
Tud vki olyan progit, amiben működik 4.2.1 alatt az időzített airplane mód ?
-
Foose
addikt
Közben most nézem a saját SD Maid-om,hogy nem rendszertisztító,hanem a programtisztító funkciót szeretném használni/kiváltani más appal.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
Megint én. Van valakinek ötlete,mivel lehetne a felesleges fájlokat törölni? Egy ismerősömnek kellene,asszem 2.3.6 van a telóján,gyári ROM. Na most,én használom a saját telómon az SD Maid nevű appot,abból is a pro verziót. A pro verzió engedi használni a "rendszertisztító" funkciót,viszont az ingyenes nem. Az isminek meg pont az kellene,mert (az ingyenes lefuttatása után kiderült) 300MB van amit törölne a rendszertisztó funkció,csak ugye nincs pro verziója. És sajnos bankszámlája sincs,ezért nem tud vásárolni semmit playen. Próbáltam az 1 tap cleanert a telóján,de az is csak a cache-t törli,(meg jóformán minden más app is)amit szeretnék azt nem. Van valami app,ami képes még erre amire az SD Maid?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
MODERÁTOR
válasz LordRajZoL #13309 üzenetére
és (#13318) chab7
Köszönöm mindkettőtöknek a tippet, kipróbálom.
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Vettem egy Zte Skate-et és android 4.2.1 van rajta amivel nem megy a gps, rádió, vaku.
Próbáltam a tmobile oldalán lévő programmal visszarakni az eredeti 2.3-as verziót, hogy kiderüljön, hogy pl a vakut tönkrevágta a másik rendszer és át*ott az eladó vagy h mi van vele.Mivel a tmobilos progi nem megy, tudnátok mondani valamit amivel vissza tudom állítani gyári állapotára a telót? (bocsi, de nagyon kezdő vagyok ebben a témában)
Előre is köszönöm!
<<<KEEP IT REAL!>>>
-
Outlander
addikt
válasz Outlander #13320 üzenetére
Igazából annak örülnék a legjobban, ha olyat írna valaki, amit ő is használ...
Én is betudom pötyögni a keresőbe és utána egyesével végigmenni az összesen...
Az első kettőt néztem meg, mint legtöbbet letöltöttek, de azoknál is rengetegen írták h "fo..", de mondom nálam nem, de nálam is...
Olyan kellene mint ezelött 10 évvel a nokiáknál, csörög a teló, 1-2 mp múlva elhalkul, közben a "málykroszoft Szem" mondja a nevet, majd megint teljes hangerőn csörög a telefon...
Tudom, tudom, az 10 éve volt és symbian rendszer.... de nem hiszem el h ez a része visszafelé fejlődött...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
handrash
őstag
válasz Outlander #13305 üzenetére
Jó úton jársz! Ezekhez kell még ez is:voice caller id
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Des1gnR
őstag
válasz Outlander #13305 üzenetére
Egyszerűbb a Taskernél, ha direkt erre a feladatra való programot használsz: Announcify
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
chab7
addikt
válasz pepe091 #13308 üzenetére
Bár nem olcsó de messze a legjobb megoldás ha valaki komolyan túrázni akar gps-el: Navitel + openmaps térképek - Bővebben itt
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
PumpkinSeed
addikt
-
dokee78
félisten
válasz PumpkinSeed #13313 üzenetére
Felmásolod a kártyára a filmet és a feliratot és megnyitod a filmet.
Pl.: BSplayer MXplayer,de szinte mind kezeli már a feliratokat.Van amelyik csak akkor jeleníti meg ha azonos a neve a filmmel.
SD kártyára gondolom.
Csinálsz egy film mappát és oda.[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
Android-on hogyan lehet feliratos filmeket nézni?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
R19
senior tag
A Holo Launcher Plus mennyivel tud többet, mint az ingyenes változata?
Természetesen elolvastam a leírást, arra vagyok kíváncsi, hogy használat közben hogyan jönnek ki ezek a különbségek.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Hello, az érdekelne, ha én pl letöltök egy játékot marketen, meddig lehet kérni a visszatérítést? Mert ilyen nagyobb játékok mire letölti, meg kipróbálom és rájövök, hogy nem tetszik...
We live in a simulated world...
-
LyonnaisFan1
őstag
ÜDV!
PowerAMP használókhoz menne a kérdés
A powerAMP zenelejátszónál be lehet olyat állítani , hogy hangerő szabályzó gombokkal számot lehessen váltani?
Ha igen akkor hogy?
Nem bírok rájönni hogyan kell , ha már anno megvettem gondoltam lesz benne ilyen. De lehet hogy nincsAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
Outlander
addikt
Üdv.
Valami "mond ki a hívó nevét" alkalmazás kellene... svox + mariska van, be is állítva, amiket eddig néztem, azok nem mondták ki.. egyik ilyen volt a Announcify, ezzel csak azt tudtam elérni , h egyáltalán nem volt csengőhang sem..
Angolul értek, telefont is láttam már, szaal nem tudom... ennyire nem lehetek béna..Zte blade 3, ICS 4.0.4, svox + mariska...
Az sem baj ha retard akcentussal mondja, csak mondja... Köszi.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
nggabi
félisten
-
Sirandrish
legenda
Heyho..
Tudnátok ajánlani egy FREE GPS-t ami pontos és jó is?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Taptuban hogyan lehet az alap mondjuk "tech" kategóriához hozzáadni a mobilareanat?
Vagy tudok saját kategóriát létrehozni?Köszi
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- További aktív témák...