Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
 Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

twine
veterán
+végtelen....
Az említett páros frenetikus...nélkülük már el sem tudom a "droidomat" képzelni...
Minden készülékváltásnál az első amit felteszek a "MAriska"
 A második a diktálós (huzkodós,swype beta)"Mariska diktálnék...."
ha nincs kedve Mariskának hozzá, akkor meg huzkodjuk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

dbilas
tag
Halihó!
SGS2-nél a roll a joint alkalmazás miért lép ki miután meggyújtottam a cigit? Mikrofont "szííívom" aztán gondol egyet és kilép...
Előre is köszönöm!
 - 

Dottore
addikt
 - 

nyunyi23
csendes tag
reggelt,
olyan profilozó-t keresek aminél meglehet adni az időt és vagy a helyet mikor váltson profilok között, megtudjam csinálni, hogy bizonyos profilokban csak bizonyos számok csörögjenek a többi néma legyen, pl éjjeli profil csak a beállított 3 szám csörögjön a többi néma maradjon, esetleg a wifit és 3g kikapcsolja.
találkozott valaki ilyennel?
köszi a segítséget
 - 

bubi92
őstag
viszont gyengébb telefonokon még mindig akad, ha hagyományos módon írsz, vagy törölni próbálsz valamit. tény, hogy elég jól lehet vele írni, akár összetettebb, ragozott szavakat is. ilyen esetekben a swiftkeyflow sűrűn téveszt nálam, persze tanítom folyamatosan. viszont sebességben úgy odaveri a swype-ot.
 - 

chab7
addikt
A swype beta meg tanulás nélkül is tudja a szavakat. Főleg ha rendesen "szvájpolva" írunk. És még nem is kell pontosan fölé húzni. De ha mindez még nem lenne elég akkor diktálni is lehet neki. Ehhez kell internet is de nem sok adatot eszik vele, viszont irtó kényelmes így smst írni/diktálni az utcán menet közben vagy ágyban fekve fáradtan. (A fordítottja mikor Mariska felolvassa az ebookot pihenéskor.
 ) - 

nagyArc
tag
Billentyűzet téma:
Nekem egy kicsi, 3,5"-os mobilom van, amin elég keserves dolog írogatni. Viszont találtam egy jó kis billentyűzetet, jó nagy gombokkal:
Ez az első olyan keyboard, amin normálisan tudok gépelni. Igaz, nincs benne szókiegészítés, de így is sokkal gyorsabb, mint bármelyik másik, mert nem kell folyton javítgatni.
 - 

SidCorky
őstag
A YouTube alkalmazásnál csak nekem áll meg a videó 10 másodpercenként? Megnyitom a videót, elindul meg minden, de 10 másodperc múlva megáll, és mikor elindítanám visszarak az elejére. Pár hete csinálja ezt, eddig semmi gond nem volt, 1-1,5 órás videókat néztem rajta szinte napi rendszerességgel wifiről.
 - 

stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan programra lenne szükségem, amivel szinkronizálni tudom egy a sz.gépemen lévő, és egy, az okostelefonom SD kártyáján lévő mappát úgy, hogy mind a két eszközön tárolja a fájlokat, így azok eléréséhez ne legyen szükség internetkapcsolatra, de amikor van, akkor automatikusan összefésüli a két mappa tartalmát, illetve fájltörlésnél a törlést is elvégzi mindkét mappában. A különböző felhő alapú szolgáltatások azért nem felelnek meg, mivel ugye a fájlok eléréséhez internetkapcsolatra van szükség. Tudtok nekem ilyet mondani?
Köszönöm
István - 

duronx
senior tag
Sziasztok!
Az alarm clock xtreme free appot használom ébresztéshez, de amikor bekapcsolom a bőv.készenléti módot
(sony xperia p) olyankor nem ébreszt az app csak ha feloldom a képernyőzárat vagy késve ébreszt.
Tudnátok ajánlani olyan ébresztő appot ami a bővített készenléti mód bekapcsolása esetén is pontosan ébreszt? - 

bostone
addikt
Starfront collision-hoz hasonló játékot tud valaki ajánlani?
 - 

nimfas
addikt
válasz

havri1

üzenetére
						Nekem ez vált be...
SmartStay Ex Van fizetős verziója is
 - 

havri1
félisten
Helló!
Van olyan szoftver, ami a front kamerát használva, érzékeli, hogy nézi e az ember a kijelzőt, és ne kapcsolja le? (SGS3 future)
Köszi!
havri
 - 

Sanyi.mTs
addikt
smooth calendart rá lehet bírni, h a widgetje ne 1x4-es, hanem 2x4-es legyen? (és így több sort jelenítsen meg normális méretben)
 - 

blt.62
őstag
Szerintetek létezik androidra letölthető "hangtorzító" program?
 - 

goom
senior tag
válasz

z123456789

üzenetére
						Javaslom, próbáld ki a Sleep as Android alkalmazást: én nagyon megkedveltem. Éppen a tiédhez hasonló szempontok miatt...
 - 

z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem egy kardinális kérdés, de remélem jó helyen kopogtatok.
Kaptam egy Tablet-et ajándékba 2 napja.Wayteq xtab 70dci.Régebben volt már androidom, egy HTC Desire HD.Na most ahhoz volt Sense szolgáltatás, ahonnan annyira jó ébresztöket tudtam letölteni, hogy komolyan öröm volt rájuk kelni, közben nem utáltam meg egyetlen kedvenc számomat sem.
Valami olyasmikre gondolok amik kicsit ilyen light-osabbak, tudjátok ami a hajnali órákban rávezet az életre.Utálok visításra kelni, söt nekem az nem is használ.Szeretek nyugodtan ébredni.Na ha már így kitárgyaltam az intim szférám
 , létezik a play-en valami olyan alkalmazás, ahonnan hasonlókat tudok keresgélni?Zedge-t lapozgattam, de abban semmit nem találtam. 
Tudom böngészhetnék különféle relaxációs zenék között, de hátha akad itt valaki aki ráérez egyböl a gondomra, és rávágja hogy "erre" van szükséged.
Elöre is kösz!
 - 

xSide
őstag
 - 

törölt tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.chaton&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZWMuY2hhdG9uIl0.
Ez most konkrétan mire való? Olyan mint a Viber, vagy olyan mint a facebook, csak más szolgáltatás? Lehet ingyen sms-t küldeni vele? Ismeri valaki egyáltalán?

- 

dokee78
félisten
Van valami trükk a Go locker használatához,hogy ne kelljen telepítenem a launchert?
 - 

Dyrtyho
őstag
Kis méretű rss hírolvasó widgetet keresek. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
 - 

rtzmp
aktív tag
 - 

Jadro
veterán
válasz

Des1gnR

üzenetére
						Ismerem, megvettem és használom is, csak pont erre nem.
 Csak egy apró bajom van vele, hogy minden profilhoz új widgetet kell kirakni és nem tetszik a hozzá tartozó ikon. (3 választási lehetőség van ugyan, de egyik sem jön be. 
 ) Lehet hogy ennek ellenére akkor megoldom ezzel, bár felhasználóbarátabb az a megoldás, amikor egy widgetre kattintva feljön egy választóablak és kiválaszthatom a megfelelő profilt. - 

adam320
senior tag
Üdv!
Szeretném kérdezni hogy jetAudio plusban hogy tudom azt beállítani hogy ne legyen mind a 150 zenénél ugyan az a háttérkép? (remélem tudjátok mire gondolok) Az egyik zenének a 'háttérképét' berakta az összes mögé, remélem világos a kérdés. Köszi előre is.
 - 

dokee78
félisten
válasz

drwyctor

üzenetére
						Egy másik zárképernyővel.
Pl.: Widgetlocker. - 

Land
veterán
DTS hangot melyik lejátszó viszi?
 - 

drwyctor
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Zárképernyőre szeretnék egész hónapos naptárat kitenni.
Milyen app-al tudnám ezt kivitelezni? - 

Atesz918
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 éve volt egy gólya Emig nevű app androidra, de most nem találom sehol. Van 5letetek honnan lehet beszerezni?
 - 

dokee78
félisten
WoL Wake On Lan Wan beállításában kérnék segítséget.
TP-Link WR841 a router. - 

Kreky85
csendes tag
Sziasztok!
Erre nincsen tippje senkinek: [link] ? :-(
 - 

válasz

-HajTömeg-

üzenetére
						Tiltsd le az appot, vagy ha rootolva vagy akkor töröld.
 És ha nagyon akarod használni, ott a böngésző. - 

Jadro
veterán
Olyan profil programot keresnék, amiben lehetséges a képernyő lezárásának kikapcsolása is profilonként. Az egyik kedvencem, a profile scheduler sajna pont ezt nem tudja. Emellett legyen widgetje, amire klikkelve ki tudom választani a szükséges profilt. Van tippetek?
 - 

Koga777
tag
Én a Sambadroidot használom Android 4.1-en és 4.2-n is jól működik.
 - 

Bocs, nem olvastam át rendesen mert bele akartam férni a szerkesztési időbe, a válaszom vedd semmisnek

Szerk: Hogy ne csak off legyek azért kerestem egy kis listát, hátha segít: http://www.gameguru.in/features/2012/03/best-android-strategy-games/
 - 

akcsy
tag
Hali! Valaki tudna Age Of Empire (1-2) féle játékot ajánlani?? Igazából olyan érdekelne mint a gépen is volt, viszont az Amdroidos verzió számomra nem igazán jött be... Meg itt is hasonló játékélmény lenne a cél, szóval nem is a GnG amin az áthaladó embereket kell megakadályozni
 Remélem kicsit érhető voltam, előre is köszi! - 

válasz

darvinya

üzenetére
						Ezzel be tudod kapcsolni, ha a biosban be van állítva: WoL Widget
Kikapcsolni már több app is tudja: [link], köztük persze van ami bekapcsolni is tudja, de én csak a Wol Widgetet használtam.
Taskerrel biztos össze lehetne rakni egy olyan profilt amire szükséged van, nézz be a Tasker topikba
(#13115) darvinya : Ha nincs a hálózaton akkor nem tudod ébreszteni hálózatról

(#13114) akcsy: Age of Empire
 - 

-HajTömeg-
őstag
 - 

törölt tag
Valaki tud ajánlani egy olyan remek, letisztult grafikájú, részletes fizetős időjárást, ami 250FT-ból, max 300Ft-ból kijön?!
Köszi! - 

darvinya
titán
Kisegítséget kérek.
TC app+LAN plugin.
Van géprekötve egy router.
A gép LAN-on éleszhető.Mit állítsak be, hogy TC felélesze a gépet, hogy benne turkálhasak és a végen kikapcsolja amikor már nem kell.
 - 

akyyy
senior tag
olyna progit keresek amivel videót tudnék ugy rögziteni, ha lezárom a képernyőt, az még attól rögzítsen folyamatosan

- 

fatal`
titán
válasz

Lazsnak

üzenetére
						Olyat nem valószínű, hogy fogsz találni.
Ezek érintőképernyőre vannak tervezve (mivel az minden androidos eszközön van) és ott az onMove esemény az egyenlő az egér lenyomott bal gombjával és mozgatásával (lévén a sima egér onMove eseménye érintőképernyőn nem létezik, mert rá kell tenned az ujjad a mozgatáshoz).
Talán, ha egyszer elterjed az a fajta kijelző, ami az Xperia Solan, akkor majd lesz ilyen.
 - 

Lazsnak
tag
válasz

fatal`

üzenetére
						hunfatal: kiprobaltam a teamviewert, de ez sem olyan amire en gondoltam. Olyat keresek ami ha radugok a tabletemre egeret, es mozgatom, akkor mozgatja a tavoli gepen is a kurzort. Itt is csak akkor reagal ha kattintok.

Ha valaki hasznalt mar Splashtop-ot, akkor pont olyanra lenne szuksegem, csak egyszeri fizetos app, ne havidijas.
ugyhogy varok meg tavoli asztal kliens tippeket android tablara

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
 - MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
 - Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

crok
 mobilizmo