- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Bár azt nem tudjuk, hogy mi a pontos cél, de ezzel tehetsz egy próbát mobilon: PowerDirector
Cropolásra, lassításra vagy éppen egymás után ugyanazon részlet különböző sebességgel történő bevágására már használtam. Kimenti felbontás, minőség és talán bitráta is állítható. -
Pikari
veterán
Igazat mond.
A "megfelelő app" vagy hardveres enkódolást használ, aminek a minősége adott bitráta mellett 80-90%-al gyengébb lesz, mint egy rendes szoftveres ffmpeg.
Vagy pedig a "megfelelő app" ffmpeg alapú, ebben az esetben legjobb esetben is egy nagyságrenddel lesz lassabb egy random asztali i7-nél.
Csodák nincsenek. Emellett az ffmpeget is kutatni kell nagyon komolyan, ha rendes eredményeket és minőséget akarsz belőle kihozni, az sem annyi, hogy kiválasztasz egy codeket, és minden frankó lesz.
Summa summarum, mobil szórakozni ilyennel semmi értelme nincs.
-
Rigormortiis
veterán
3 éve volt csúcs
Ugyanakkor csak usb 2.0-t tud a type c portja, ami nem küld ki videojelet.
Tehát nem megoldható.
Meg amennyire tudom azóta sem erőltetik magukat ilyen téren.
Vezetékmentesen pedig csak a Samsung/Lenovo (Moto) készülékek tudják a pc mód kivetítését.
Fura, hogy a Pixelek sem, pedig ez egy google fejlesztés, ami valamiért mindenhol máshol tiltva van (anno még megboldogult Somatom fórumtársunk írt erről részletesebben).
-
-
DrKapocs
őstag
Az ügyesebb kollégák majd pontosítanak, de úgy, hogy módosítod az apk aláírását. Részletek a fórum összefoglalójában a hasznos holmik résznél.
De szerintem egyszerűbb megoldás letiltani az automatikus frissítést a Play áruházban, amit pedig szeretnél, azt manuálisan frissíted.
-
svgyula
addikt
Szia! Jó net sebességgel nekem a whatsapp megfelelően szép éles képet ad. Persze ez attól is függ, hogy te milyen hálózatba csatlakozol és az éppen mennyire foglalt. Sajna az "elméleti" sávszélesség/sebesség az a legtöbb esetben csak elmélet! Van minimális szolgáltatás és ha terhelt a rendszer akkor akár odáig is leeshet az adatforgalom. Mert ugye nem gondolod, ha felhívsz valakit akkor az egy állandó csatornát nyit meg kettőtök között? Ilyenkor csak adatcsomagokat küldözget a két végpont között. Másképpen nem is működhetne. Na és itt a kérdés, amikor ezek a csomagok (mert más is használja) feltorlódnak akkor kezd a giga-miga internet elérés akadozni. Persze ugye ez a két végpont között bárhol lehet.....
-
-
vacs
veterán
Ingyenes alapszintű reklámblokkolás:
Telefon beállítások > WiFi és Internet > Privát DNS
Oda kell beírni a dns.adguard-dns.com
Forrás by Crok. -
-
crok
Topikgazda
"Majd együttélek vele hogy az OS szabja meg nekem hogy mit tehetek és mit nem." -- Az alkalmazas fejlesztoje irta meg ugy az alkalmazast hogy kerje a flag secure-t az OS-tol hogy ne lehessen kepernyokepet csinalni rola. Nem az OS talalta ki. Csak hogy helyre keruljon a dolog.
-
Somatom
veterán
Lehetséges, de nem triviális. Sajnos, kevés app képes arra, hogy a hotspot belső IP -jén szervert futtasson. Én az nPlayer videolejátszót használom. Ez képes belő IP -n WebDAV szervert futtatni, amit másik droid fájlkezelőjéből símán elérek. PC -n is, Linux alatt. Állítólag van vmi Windows nevű, alternatív oprendszer, de azt nem tudom, hogy ez hogy áll hozzá a WebDAV -hoz.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Samsung Internet Browser-t próbáltad már, ebben is van ad-block.
-
kekedi
senior tag
Sziasztok.
Egy összetett problémám lenne, de mivel alkalmazást is érint így remélem maradhat itt.Az asszonny mindig kihangositva használja a telefont ha beszélgetünk. Amivel Nincs is baj, csak akkor ha én egy tws fülest használok (Haylou W1). Ilyenkor torzabb a hang, ha messzebb kerül a telefontól alig hallom.
Viszont ha ezt Facebook messengeren csinálja kihangositva akkor ez a probléma nincs jelen. Szépen hallom őt.Kérdés:
Mitől másabb a messenger hívás minősége (headseten)?Szerk :
Bocsánat, nem válasznak szántam. -
-
crok
Topikgazda
@Somatom: Erre mondjuk app se kellene neki, a tárcsázóba beütött *#*#4636#*#* (*#*#INFO#*#*) után vagy Settings -> About phone -> Internal memory-ra többszöri rábökés után is ugyanabba a menübe vinné. Amit beállít itt viszont nem jegyzi meg, restart után vissza fog állni 4G preferáltra.
@Jazz: nem fogod tudni átállítani a WLAN hot spot csatornát.. ügyes algoritmus állítja automatikusan (és itt most az ügyest a legszigorúbb szarkazmussal értsd).
-
tylerddd
veterán
Igen, tudom, sajnos. Értelmetlen és bosszantó szerintem. Csak arra gondoltam, hogy esetleg ez is valami hasonló lesz. Hiszen én elvileg nem állítottam semmit, de mégis bedod egy rakat ilyen találatot. YT-on is rákeresek, beörül a fejem, hogy van róla magyar videó, aztán pofáraesés.
-
svgyula
addikt
Szia! Nem írtad milyen telefon és android verzió? Az andoid 9(?) óta
a hozzáférést nem csak az alkalmazásnál hanem a rendszernél is meg kell adni. Én is belefutottam már ilyenbe. Ha észervetted amikor telepítesz egy alkalmazást annak a hozzáféréséhez mindig felugrik egy ablak a rendszer részéről na ez az amit ha egyszer átírsz akkor vagy megkeresed a rendszer megfelelő részénél és beállítod vagy újratelepíted az alkalmazást és minden engedélyt menet közben megadsz neki. -
crok
Topikgazda
Régebbi verziókat pl. itt találsz - de hogy innen melyik az "ami még működik" neked.. próbálj ki párat :\ De úgy emlékszem volt erőltetett verzióváltás is vagyis egy szintnél régebbivel nem fog menni mert úgyis állandóan frissítésért fog sírni.
Nekem max. alternatív FB kliensek jutnak az eszembe amikben van Messenger is, mint pl. a Frost vagy a Maki (és a Maki Plus némi pénzért - szokták akciózni 0Ft-ra is néha) amit itt sokan használnak meg esetleg a Swipe meg a MaterialFB de ez utóbbi kettő meg nemigen tud dark mode-ot.
-
-
crok
Topikgazda
Akkor mi marad..? Akkor mit szeretnél menteni ha appokat nem? Kontaktokat, SMS, híváslista? Arra a Super Backup & Restore szerintem jó és elég. Vagy még valami? (Mondjuk kontaktokat ki tudod exportálni vcf-be is.)
-
crok
Topikgazda
Root + Swift Backup - syncelheted felhőbe, mentési könyvtárat időközönként PC-re
Root + Titanium Backup - syncelheted felhőbe, mentési könyvtárat időközönként PC-re
Root + MyBackup - syncelheted felhőbe, mentési könyvtárat időközönként PC-reRoot nélkül meg felejtő hogy át tudod tenni az app adatokat, eljátszhatsz a Heliummal de szinte biztos, hogy nem fog minden appod menni és az is szinte biztos hogy az nem fog menni amit nagyon akarsz. De a többi PC-s dolog is azért nem fog menni amiért a Helium.
-
kugli
aktív tag
Nekem ugyan ez volt,levelek is baromi nehezen szinkronizálódtak. Felhívtam a net szolgáltatót,ott a bibi. Átálltak autómatikusan a redszerükben,ehhez nem értek,kijött egy technikus megnézte a routert,aztán online a rendszerükben visza állította a számomra "problémás" csatornát. Azóta jó
-
crok
Topikgazda
Pontosan, Via Browser // OH Web Browser - csak ajánlani tudom mindkettőt (ha nem kell felhőszinkronizáció).
-
-
sopruk
senior tag
Négy sor jelenik meg öt emlékeztető estén is, és a dátum mellett írja hogy +1
Itt is elférne 5 sor is, de valamiért az üres marad.
Viszont ha rákattintok az adott napra, felugró ablakban szépen látszik az összes, itt is szerkeszthetők, másolhatók...
Ha balra elhúzom az adott hét sorát, heti nézetre vált, ahol már 6 sor jelenik meg.
Ha jobbra húzom el az adott napot akkor napi nézetre vált...
Napirend lehetőség is van (egymás alatt jelennek meg sorban a napi feladatok), ami előhívható 3 ujjas érintéssel... -
crok
Topikgazda
Pont ezt akartam írni én is, mert még a FAQ-nak is első pontja.
-
kuksa90
őstag
Esetleg Zipsigner. Aláírod, és többet nem frissül.
Zipsigner.apk -
-
Fall-N
veterán
Minek letiltani? Hatalmas hülyeség. Ha azt hiszed, hogy meríti a telefont, akkor az egy hülye mítosz. Sok alkalmazás használja, ezért az akku statisztika úgy mutatja, mintha merítené a telefont, holott egy hibás, amatőr módon megírt alkalmazás szívja az akkut. Nálam sosem látni a statisztikában, annyira elenyésző a használata. Ehhez az kell, hogy normális alkalmazások legyenek fent, meg normális rendszer (ROM) legyen. Nálam tiszta Android van, nincs semmi gyártói mahináció.
Szóval a lényeg, ne tiltsd le!
-
-
Somatom
veterán
Milyen feliratok? Én nem tudok semmilyen feliratról.
mr bauer:
Arra fölösleges böngészőt ajánlanod, mert ennyit mindegyik tud. De, ha a hétvégi kamionstop alatt kirakod a teló képét TV -re némi filmezéshez, akkor jól jön az egérrel vezérelhetőség.
Nem tudom, Te hány éves vagy, de nekem már kell a nagyítás funkció. Ha nem tördeli át a szöveget, akkor jobbra-balra kell húzogatni az oldalt egy cikk, vagyegy hsz. elolvasásához. Nagyon kényelmetlen és idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged