- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LonGleY
veterán
válasz
Outlander #21489 üzenetére
Arra, hogy egy launchernek nem dolga megváltoztatni a lockscreen-t, mégis az Apex-től várta a megoldást a hozzászólása második felében (az elsővel ellentétben). Kicsit zavaros... :]
Számomra annyi elegendő, hogy a lockscreen-en is megmarad az értesítési sáv, így abból látom, hogy mi a helyzet. Sőt, az sms-t és a nemfogadott hívást ki is pakolja widget-szerűen, de ez nem tudom, minek köszönhető (talán a Sense-nek?).
-
LonGleY
veterán
válasz
Outlander #19193 üzenetére
Pedig a PlayerPro felülete leegyszerűsíthető olyannyira, hogy ne legyenek kint a felesleges főgombok (album, genre, előadó stb.). Olyat is tudsz, hogy csak a mappalistázás legyen aktív, ilyenkor gombot se rak ki felülre. A hangzás relatív, ha nem állítgatod az EQ-t, akkor mind ugyanazt tudja, főleg FLAC-ból. A PlayerPro esetemben gyorsabb és sokkal normálisabban beállítható, mint a Poweramp.
A beállítások / böngészők alatt tudod kiválasztani a szükséges elemeket. Ezen kívül meg nem nagy baj, hogy tud cover-letöltést, jó a notif irányítója, és a widgetje is. :] Ezt a skint használom hozzá.
-
Outlander
addikt
válasz
Outlander #19160 üzenetére
Üdv.
Kellene valami egyszerű mp3 lejátszó.
Nen kell album, nem kell genre, nem kell csicsapicsa, meg hogy letöltse a feliratokat, meg az előadó életét.
Folder support kell, automata frissítés és kb ennyi.
Köszi.
Jelenleg playerpro van meg, ez majdnem jó, de ez is inkább bonyolult és csilivili mintsem hasznos.
Megadtam neki egy mappát, amiben több mappa van, egybe keverte és kész...
-
Outlander
addikt
válasz
Outlander #13320 üzenetére
Igazából annak örülnék a legjobban, ha olyat írna valaki, amit ő is használ...
Én is betudom pötyögni a keresőbe és utána egyesével végigmenni az összesen...
Az első kettőt néztem meg, mint legtöbbet letöltöttek, de azoknál is rengetegen írták h "fo..", de mondom nálam nem, de nálam is...
Olyan kellene mint ezelött 10 évvel a nokiáknál, csörög a teló, 1-2 mp múlva elhalkul, közben a "málykroszoft Szem" mondja a nevet, majd megint teljes hangerőn csörög a telefon...
Tudom, tudom, az 10 éve volt és symbian rendszer.... de nem hiszem el h ez a része visszafelé fejlődött...
-
handrash
őstag
válasz
Outlander #13305 üzenetére
Jó úton jársz! Ezekhez kell még ez is:voice caller id
-
Des1gnR
őstag
válasz
Outlander #13305 üzenetére
Egyszerűbb a Taskernél, ha direkt erre a feladatra való programot használsz: Announcify
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest