Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz choco01 #15499 üzenetére
Próbálgasd akkor a népszerűeket, pl. Dolphin Browser, UC Browser, Boat Browser. De nagy különbségeket nem fognak generálni, mivel mindnek ugyanaz a motorja a Chrome-mal egyetemben (Webkit), csak az Operáé más (Presto). Meg a Firefoxé (Gecko). Még a minikre mehetsz rá, ha egyikkel sem boldogulnál, ilyen kikönnyített variáns mindegyikből van (kiv. Firefox és Chrome).
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz vadászcsiga #15497 üzenetére
A Chrome valamiért jobb.néhány bővítményt hiányol operában bizonyos oldalak..pedig nem gyengécske tab..:S
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Fagyi
aktív tag
Segítségeteket kérem. Most vettem egy alcatel 995-öt, előtte lg one-t használtam.
thinkfree 2.XX alat tudtam nagyítani pdf-t olvasási nézetre tördelt. Kellene egy olyan progi ami ugyanezt tudná.
Thinkfree 4.xx v 5.xx nem tudta de a gyári officesuite 5.5.739 sem tudja.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
bubi92
őstag
válasz minimumgame #15494 üzenetére
a látószög nem lesz nagyobb, max a mostani képet fogja torzítani halszemként.
-
minimumgame
tag
Sziasztok!
Kamerázáshoz keresek valami jó appot, ami szépen vesz(színek, focus, stb.), és jó lenne ha a látószög nagyobb lehetne (pl. halszem?). Ha egyáltalán léteznek kamerázáshoz is ilyenek, nem csak fényképezéshez
-
tomy86
addikt
válasz LonGleY #15489 üzenetére
Nem egy kategória a kettő. A Droidstas nem alkalmas egy bonyolultabb tarifacsomag követésére. A Call Meter 3G-ben be tudod állítani a hálón/belüli/külföldre irányuló perc és sms díjakat, az esetleges kedvezményeket (pl. egy adott szám kedvezményes hívása vagy a díjcsomaghoz járó egyéb kedvezményeket). Lebeszélhető havidíjas tarifa esetén mutatja, hogy hány forintot használtál el a havidíjból, stb.
-
choco01
addikt
Hali.
Androidra melyik a leggyorsabban működő böngésző?
Egyik Tableten nagyon lassan megy az Opera,arra kéne valami.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
LonGleY
veterán
válasz tomy86 #15486 üzenetére
A DroidStats-hoz mit szóltok? Ez számomra egészen jól beállíthatónak tűnt, és logból dolgozik, nem kell folyamatosan futnia.
twine: báz. engem meggyőztek a számok!
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz -HajTömeg- #15470 üzenetére
Persze létezik,,,
de nem alkalmazás, hanem WIFI jelerősítő Spray
A honlapon le van írva minden a használatáról[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz grafikus17 #15483 üzenetére
Call Meter 3G a legjobb erre a célra szerintem. Ha szerencséd van, akkor a "szabályok importálása" menüpontban megtalálod az általad használt tarifa beállításait is.
szerk: közben megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
Én is észrevettem, hogy JB alatt jobb a wifi, mint ICS alatt Samu Galaxy Note-n. Sztem lehetséges, viszont nem tudok ilyen progit.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
dokee78
félisten
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Olyan hívás forgalom számlálót keresek, amivel nyomon tudnám követni a hívás időt, vagy illetve a hívás költséget? Van egy alap előfizetésem, amire be van állítva egy 50% -os kedvezmény egy számra. Ezt szeretném valahogy nyomon követni, hogy hol tartok.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
ferrari1
őstag
Olyan időjárás alkalmazást keresek, aminek két egyforma widgetjéhez, két különböző várost lehet hozzárendelni. Köszönök minden tippet!
-
fatal`
titán
De nem törli, web és e-mail címet is telerakja szóközzel, ha pontot írok akkor is kiteszi elé. Megy vissza a smart, hiába jó a flow
(#15476) vadászcsiga: Nem, maximum olcsóbb. Ennek egy oka van: Azután, hogy ingyenessé teszel egy programot többet nem lehet visszaállítani fizetősre.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Szasztok!
Fel van telepítve az Enhanced SMS & Caller ID már jó ideje...
Viszont azóta változott egy pár név a telefonkönyvben, de a változás elötti neveket mondja csak...
Gondolom valami fájlból dolgozik... lehet nullázni ezt így külön?
Nincs kedvem újra telepíteni és újra állítgatni, csak ezt a pár módosított nevet olvassa fel rendesen.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
dokee78
félisten
válasz vadászcsiga #15476 üzenetére
Szerintem ha van is nagyon ritka.
Régebben,ha jól emlékszem a Camera360Ultimate fizetős volt,majd valahogy ingyenes lett. -
vadászcsiga
félisten
A Playen szokott olyan lenni hogy fizetős appokat ingyenessé tesznek? Appsales le van töltve de ott "csak" akciósok vannak.
-
fatal`
titán
Swiftkeyben tényleg nem lehet kikapcsolni az autospacet, vagy csak én nem találom?
-
Bozek
nagyúr
Eddig észre se vettem a LightFlow-ban, hogy a hangjelzésnél felül lehet bírálni a csendes (illetve a rezgő) módot. Így az általam kiválasztott értesítésnél minden esetben jelez.
-
fatal`
titán
Ezt mégis hogyan gondoltad? Az antenna egy hardver.
-
-HajTömeg-
őstag
Létezik olyan alkalmazás ami megnöveli a telefon wifi erejét?
Hogy jobb fogja a jelet.Alias: Júzer error
-
LonGleY
veterán
válasz bkercso #15465 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs, azt mondtam, hogy a losless-ek esetében nincs. Legalábbis nem annyi, ami átjön a rossz minőségű DAC-on.
Most hirtelen nem találtam meg a típusokat, de egy DJ monitorozó (nincs kéznél), illetve egy agybadugós van (ez utóbbi a CX kategória tetején volt valamikor).
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Lehetséges, hogy ilyenek, mint a minimaltext, az anysoftkeyboard, vagy a full!screen meritik az akksit? Azaz gyorsabban merül, ha ezeket használja az ember, meg mindenféle widget-et?
-
dokee78
félisten
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Tudnátok Wifi File Transfer-hez hasonló appot ami többet enged mint 4 mega?
Előre is köszi!
-
goom
senior tag
válasz LonGleY #15438 üzenetére
Nálam az, hogy "jobban szól" azt jelenti, hogy szellősebben, tisztábban, és főleg nagyobb (szélesebb) színpaddal. Fejhallgatóval (főleg egy telefonról, főleg zajos környezetben) mindezek erősen korlátozottan, de azért valamilyen szinten mégis csak összejöhetnek.
Az otthoni HiFi-nél ehhez még hozzájön a második és harmadik dimenzió is, mint elvárás. Ez utóbbit szerintem kevés zene, kevés lemez "tudja" - de amikor összejön, nos... az katartikus is lehet.
A végső cél meg ez. -
dokee78
félisten
Be lehet állítani a PowerAMP-t,hogy állandóan ott legyen az értesítési sávon?
Azt tudom,hogy ha ott pausét nyomok akkor ott marad.Ingyenesek közül ez a Skin jön be a legjobban.
Van hozzá Skin szerkesztő vagy Valahol Playen kívül más Skines oldal?pl .:XDA? -
RaZroX
addikt
Üdv! Sorozatot szeretnék telefonról nézni. Milyen lejátszót ajánlotok ami kezeli a feliratokat is ?
This is the way
-
Dottore
addikt
Szigorú szabályai vannak a kódolásnak, dekódolásnak. Ez csak matematika. Másnak az adott eszköz képességei miatt, fülhallgató, EQ és más csalafintaságok miatt hallják az emberek.
És arról nem is beszéltünk még mennyire másként hallunk.
Azt meg már el sem merem mondani, hogy a hallást tanulni is lehet, ahogy elfelejteni is.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Én még múltkor akciósan vettem meg a PowerAMP-ot, előtte használtam PlayerPro-t.
(#15438) LonGleY: Aki még hallgat MP3-at, az meg is érdemli. Bár én se FLAC-et használok, de a 192 kbps-es AAC már eléggé jó. Főleg egy 192-es MP3-hoz képest.
(#15441) Narxis: Volt, amelyik lejátszónál annyira erős volt a basszus, hogy az már nekem is sok volt.
-
LonGleY
veterán
válasz Narxis #15441 üzenetére
PlayerPro: Személy szerint a körítés miatt bírom jobban: kisebb fogyasztás, beállíthatóbb felület (nálam 3 főgomb maradt felüle: album-, artist- és mappanézet), jó borítókezelés (csak ahhoz tölt, aminél hiányzik), király beépített locker widget, és nem akadozó rendes widget (egyből váltogatja a számokat, nem akad úgy le, mint a Poweramp-é). A helyzet persze változthatott egy újabb verzióval.
(#15440) Dottore: Lehetséges, nem ismerem a mostaniakat.
(#15444) Bozek: Nem jó a link.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Én nem is értem, hogy miért istenítik ezt a PlayerPro-t. A többi népszerű zenelejátszó is tudja azt amit ez, nem azt mondom, hogy rossz de miért kimagasló? A PowerAMP-nál több beállítás van amivel a hangzás is teljesen fülre szabható, pl. ha valaki halknak érzi akkor hangosíthat rajta a telefon adta értékeken is túl. Az EQ adta különbségeket pedig a botfülűek is érzik, ugyanúgy mint a zenei stílusok a hangzás is egyéni megítélés kérdése, nincs általános recept mert az emberi fül nem olyan kifinomult és ehhez jön az ízlés kérdése ami mindenkinél más.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Dottore
addikt
Egyik sem szólhat jobban elvileg. Másnak az effektek miatt hallod, de ha ki lenne kapcsolva mindegyiken, nem tapasztalhatnál eltérést.
LonGleY
Nagyon mesterkéltek. Bár ki mit szeret. Én a nyers analitikus hangot ami olyan mint amilyen. Na a Cowonok nem ilyenek.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
+ (15437) goom
Poweramp vs. PlayerPro: Rég para, ha különbségeket generálnak a különféle zenelejátszók. Én Sennheiser fülessel próbáltam a különféle appokat lossless anyagokkal etetve, de nem tapasztaltam különbséget. Lehetséges, hogy az mp3 dekódolásnál, vagy az equalizer eltalálásából adódhatnak különbségek, ezek egyikét sem használom. Bár egyszer próbáltam a SoundBest Music Player EQ-ját, az meggyőző volt (mondjuk maga a lejátszó nekem gyengének tűnt, mappa szerinti listázás sincs).
Ez a "jobban szól" bennem mindig kétségeket ébreszt: vajon mi számít jobban szólásnak? Ha minnél brutálisabb a basszus, erőteljesebbek a közepek (gondolom sokaknál ez egyből feltűnik és rásütik, hogy há' dejólszól), vagy - mint esetemben - az eredeti elképzeléshez legközelebb álló megoldás a leginkább gyönyörködtető.
Szerintem nagyobb probléma van a DAC-okkal, ami pl. az én One V-mnél is úgy sistereg alapból, hogy már a zenehallgatásról is leszoktam emiatt (valószínűleg ez átlag fülessel egyébként nem lenne ennyire mérvadó). Így már értem, hogy bizonyos audiofil topikokban miért irtóznak annyira a mobilok többségétől.
Esküszöm, veszek valami jó Cowon-t egyszer, ha nagy leszek (mondom ezt így 2 méterrel :]). Bár lenne GSM modulos verziójuk Android alapon! Remélem, egyszer összejön a csoda.
[ Szerkesztve ]
-
goom
senior tag
Poweramp vs. PlayerPro: szerintem is határozottan jobban szól az előbbi. A napokban feltettem a PlayerPro-t is, tehát azonos telefon, azonos füles mellett mondom ezt. Pontosabban fülesek: Sennheiser, AKG és Samsung gyári (S3); klasszikus és rockzene teszteléssel. Arról nem is beszélve, hogy a PlayerPro-ban hiába pipálom be, nem hajlandó a jack-dugót "látni", és elkezdeni a lejátszást. Akkor sem, ha alapértelmezett zene-lejátszónak állítom be... a Poweramp viszont igen. Nekem ez is eléggé fontos szempont volt. Igaz, mindennek ára is van (kb. 830 Ft) - mint mindennek.
Teszteltem még a jetAudio-t is: elég szépen szól szerintem az is, de szolgáltatásokban, kezelhetőségben nálam csak második lett. -
draco31
veterán
válasz LonGleY #15427 üzenetére
Később megpróbálom. amr minőségen nevelkedtem, szóval nem rettent el semmi sem. Persze ha többet nem tudok kicsikarni, akkor nem vesződök vele. A stereo Bluetooth füles lenne jó, de tőke hiányában nehéz beszerezni. Jelenleg van monom, elég "kellemes" amr minőséget produkál.
twine
Így még nem próbáltam, de később megnézem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Bozek
nagyúr
Az Intel miatt azért lehetnek problémák, amennyiben a fejlesztő ARM-re optimalizálta a programot. Ott vannak például a videólejátszók, amik az ARMv7-ben található NEON és VFP3 megoldásokat támogatják. Persze nem próbáltam ezeket Intel-es gépen, szóval lehet, hogy megfelelően futnak ott is.
A fagyásos témához meg annyi, hogy az Xperia V is megfagyott párszor, de mindig ugyanattól az alkalmazástól (Camera for Smallapp) és csak akkor, ha minimalizálni akartam a képernyő jobb szélén.(#15305) pepe091: Amikor legutóbb próbáltam, akkor az ID3 Tag-ekben még nem tetszettek neki az ékezetes karakterek, akárhogy állítottam a kódolást. Szóval nálam felejtős.
(#15309) LonGleY Hát, én is próbáltam a PlayerPro-t is, de a PowerAMP szerintem jobban szól. Persze ez nagyban függ attól is, ki milyen fülessel használja. Na meg van külön vezérlő SmartWatch-hoz, szóval ez is egy plusz pont. Bár most a gyári Sony Walkman alkalmazás is egész jó.
(#15329) half333: Én ezt használtam anno a ZTE Blade-en, mivel az eléggé halk volt: [link]. A későbbi telefonjaim (Xperia neo és most Xperia V) már hozták az elvárt hangerőt.
(#15340) jános: Van pár. Én a Runtastic Pedometer-t raktam fel, de a Sony saját Walkmate alkalmazása is jónak tűnik. Bár az lehet, hogy csak Sony telefonnal kompatibilis. Egyébként ha rákeresel a Pedometer-re a Play-en, találsz párat. Kipróbálod őket és amelyik megfelel, azt használod.
(#15377) nggabi: Az Xperia neo hardvere is elég volt a Screencast-nak, bár néha kicsit megakadt. Ezen a YouTube videón is azt használtam.
-
iguana
őstag
válasz half333 #15430 üzenetére
passz. ilyenem nem volt. nem írtad el? megpróbálnám ezt: viber uninstall, majd viber install, rögtön utána viber force stop, clear data a viber-nél, reboot, majd megpróbálni a regisztrációt. más ötletem nincs, valahogy így próbálkoznék, amíg nem menne.
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
twine
veterán
-
iguana
őstag
válasz half333 #15425 üzenetére
csak a szokásos, rutinszerű próbálkozás, ha valami nem megy: próbáltad már újraindítani? (a zseniális IT Crowd sorozatból volt ez a mix videó)
(megpróbálhatod még: manage apps->all->viber kikeres->force stop->clear data)[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
LonGleY
veterán
válasz draco31 #15426 üzenetére
Csinálj egy online rádió stream-et a gépeden hallható hangokból, arra meg csatlakozol valami droidos internet rádió appal (XiiaLive, Tunein). Ha még így sem volt megfelelő mértékű a hangminőség romlás, akkor youtube forrásként 240p-t, a stream kimenetként pedig 16 kbps-t is be tudsz állítani, de a fülhallgatód is a földhöz csaphatod párszor - ugyancsak az értelmetlenség jegyében.
Nem lenne egyszerűbb egy sztereó bluetooth fülest szerezni? A géppel és a telefonnal is tudnád használni.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Vam Wifi routetem. Arra nem is gondoltam, hogy vele is meglehet, de persze kézenfekvő.
Valóban kezdőnek tűnt a kérdés, ráadásul nem is voltam pontos. Mert így a leirásoddal a zenék videók megvannak. De pl. egy youtube videó amit a böngészőben nézek, annak a hangját lehetetlen átvinni így igaz? Oké, nézzem eleve a telefonon, de néha azt kapom, hogy a "feltöltő nem tette elérhetővé mobilról a videót"ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
SamS20
senior tag
Valaki akinek fent van
a real racing 3 az el
küldene nekem a
sdcard/android/data/
com.ea.games.r3_row/depot/eds és a
mid filet küldje el nekem e-mailben.
sams1989android@gmail.com ra.
Köszönöm szépen -
twine
veterán
válasz draco31 #15392 üzenetére
Valóban nagyon fura az ötlet....és erősen nyakatekert...
Ezt a többség Wi-Fi-n oldja meg amit te szeretnél...
Az esetek többségében,ha van okosteló a családban, általában wireless router is fellelhető a házban,,ha nem,,erősen ajánlott a beszerzése, mert rengeteg fölösleges "problémától/varázslástól" kíméled meg magad...
"épp csak" a lényegét veszíti el egy droid, net nélkül...
Szóval feltételezem van a házban router, és ahhoz kapcsolódsz...
Kell hozzá egy es file explorer, amivel látod a géped(PC) megosztott tartalmát...és mehet a lejátszás, amit szeretnél,,,ráadásul nem a pc-n indítod,hanem a telefonon,,,kényelmesebb is....
Bt-on is lehet valahogy hálózatot kialakítani,,,de abnormálisnak tartom,,,és nyögvenyelős...évekkel ezelőtt próbálkoztam vele,,,segíteni nem tudok benne,,,,
Szóval ha nincs, akkor az első lépés egy "filléres" router,,,(persze ha belefér, akkor nem a filléres kategória )most nézem mit használsz a telón,,fölösleges volt a monológom valszeg,,csak annyira "kezdőnek" tűnt a kérdés....mintha most látnál először pc-t és telefont...
[ Szerkesztve ]
-
ClayMore
aktív tag
köszi!
ezzel a goldwormmel tudok majd játszani esetleg dirt féléket?
elég a giroszkóp meg egy fék/gáz gomb.[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Dottore
addikt
-
2i/i
csendes tag
Hello! Ismer valaki a gStrings-en kivul olyan appot, amelyikkel a beepitett mikrofon tuningolhato? koszi
-
Rx
aktív tag
Official XBMC Remote
A beállításokban tudna valaki segíteni?
Illetve a laptopomon található XBMC-n belül be kell valamit állítani?
Előre is köszönöm a segítséget!keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
ClayMore
aktív tag
PC-hez keresek android apot amivel tudom vezérelni az ágyikóból a pc-t (youtube/winamp/filmezés).
Ezt találtam: van más alternatíva amit ajánlanátok az jöhet
A wifi kapcsolat lenne a legkényelmesebb.
A teló tud kommunikálni a wifi routeren keresztül a pc-vel, vagy csak ha a pci-os vagy alaplapi a wifi?köszi!
ps.:mondjuk dirt-öt a teló girojával ágyból vezetni nem lenne rossz. ilyent is lehet?
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
titko
tag
Sziasztok!
A munkámhoz keresnék olyan alkalmazást, ami alaprajzot készítene az általam lemért méretekből.
Esetleg olyan is jó lenne, amiben feljegyezhetném az adott helyiség nevét, és méreteit, és azt itthon elkészíteném. -
Sanyi.mTs
addikt
a google-os navigációban van éjszakai mód?
ha van, akkor lehet nappal is éjszakai módot beállítani? -
artid
aktív tag
Helló,
Alapból 2G-n megy a teló, de nem állandó adathasználat mellet (mivel nincs rá szükség), akksi kímélés célzattal.
Viszont ha mondjuk netezni akarok, akkor 3G kellene, de most csak beállítások menüből tudom átállítani.
Egy kitett "egy gombos" megoldáshoz hasonló érdekelne.Köszi.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest