Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem olyan csak módosított romban lehetséges

Viszont widgetbe vagy értesítési sávba több app is tud pakolni: Mobile Signal Widget, Signal Notification -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Android 2.2.2 Froyo-ban van valahol feladatkezelő? Amin láthatom, hogy milyen alkalmazások futnak éppen...És hol tudom szabályozni, hogy milyen progik frissíthetik magukat, és milyen kapcsolódásnál? Egyszer már megtaláltam, de nem tudom hol volt...
Köszi, és bocsi a láma kérdésekért... -
icemad
nagyúr
válasz
üzenetére
Szia. Neked ezt a programot ajánlanám: Android Assistant
Eléggé sokmindent tud. Pl.:
-Autostart programok kilövése (ha újraindítod a telefont, nem fognak automatán elindulni.)
-Több program telepítése/törlése
-Rendszer infók
-Cache törlése
-Futó folyamatok figyelése
-Hangerők beállítása
-SD-re rakható programokat is összegyűjti
Stb.Én már pár hónapja használom, sok helyet nem foglal, néha hasznos tud lenni.
-
pikszel
addikt
válasz
üzenetére
Autostarts. Ez fizetős és root-olt telefont igényel.
-
törölt tag
177MB-ot foglal az összes futó cucc, de írja a teló, hogy 300MB használatban, mellette van még 70MB, ez még mindig csak 250MB, a másik fele hol van?! Pedig ennyit mutat a futó alkalmazások közt és a gyorsítótári folyamatoknál is!
Nem létezik komolyan mondom, hogy a másik felét meg elnyeli valami... nincs valami app ami mutat mindent? Vagy van valami rejtett dolog is ami fut? Még a rendszert is beleszámoltam, meg mindent!
-
Tompie
őstag
Hali!
Tud valaki olyan számláló progit ami nem számolja bele a Viber hívásokat GSM hívások közé?
köszi -
törölt tag
válasz
pikszel
üzenetére
Köszi! De ez az app csak egy dolgot enged futtatni
Nekem egy olyan kellene hogy vagy lelehet benne tiltani olyat, ami nem kell hogy fusson és csak az fusson, amit én bepipálok, vagy mindent tiltson le és én adjam meg neki, hogy mi indulhat automatikusan... Ilyet nem tud valaki? :/ -
-
törölt tag
Tud valaki olyan alkalmazást ajánlani, aminek a segítségével, futó folyamatok elindítását lehet korlátozni? tehát ha van egy adott folyamat és nem szeretném h pl újraindítás után elinduljon, mert tök felesleges, tehát kezelni lehessen. Mert elég sokminden fut, amire sesmmi szükségem, másrészt akkor is megnyitja, ha nem is fut, de plussz memóriát foglal el. :S
Köszönöm! -
Bavid
senior tag
PushBullet Böngészőből lehet linket, bevásárló listát, jegyzetet, sőt akár file-t is küldeni a telefonra, amely azonnal megjelenik az értesítési sávban. Van már Chromehoz bővítménye is!
-
goom
senior tag
Felhős appokról szeretnék tájékozódni: kezdő, láma, naiv vagy amatőr vagyok (nézőpont kérdése).
Kipróbáltam többet is (Dropbox, Box, SkyDrive, GoogleDrive, Mega, SugarSync). Többnyire létrehoztak egy-egy könyvtárat maguknak a PC-n (vagy a user alatt, vagy a Dokumentumok mappában). Hiába mozgatok azonban anyagokat ezekbe a mappákba, a telefonomon nem látható egyik sem, pedig szinkronizáltam azóta többször is. Sem ES FileExplorer, sem Astro, sem a saját app.
Hibáztam/elrontottam/kihagytam valamit? -
pikszel
addikt
válasz
icemad
üzenetére
A widget szerintem az Ultimate custom widget, a betütípus pedig Zekton. Itt lehetnek még számodra érdekes dolgok.
-
Narxis
nagyúr
Láttátok az új Köpönyeg appot? A port.hu app is frissült.

-
libus
őstag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Megnéztem, hogy amit készítettem a BB (.bbb) fájlából XML fájlt az encoding="windows-1250" a Blackberry2droid progival (amit simán beolvasott a SMS Backup and Restore) pedig encoding="UTF-8" convertálta a BB (.bbb) fájlát.
Hogy tudnám ezt megváltoztatni? -
LordRajZoL
aktív tag
http://www.technipages.com/copy-blackberry-contacts-to-android.html
Nem az a gond hogy nem megy fel google contactba a tel szám mivel nem ugy van mentve?
S nekem se mentette a telefonba mentett számokat ha nema google fiokba volt
Androidon is vannak fiokok, telefon, google meg hasonló
De itt lehet a fiokot egyesitenni
Nem lehet hogy nálad is ez a gond? -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Előre is elnézést kérek, ha nem jó helyre írok, csak láttam egy videót, az sslauncher nevű programról, és érdekelne a videóban szereplő egyik widget neve. Itt a videó: [link] Ebben 0:07-nél látszik a Home rész, és felül írja az órát/dátumot a widget, de ilyen fura cikk-cakk helyzetben. Ezt milyen widgettel, vagy programmal lehet megcsinálni?
Szerk.: És a betűtípus is érdekelne....
-
-
libus
őstag
válasz
tomy86
üzenetére
Nagyon szépen köszi! Sikerült ezzel a Blackberry2droid progival a BB lementett fájlát (.bbb) átkonvertálni, s az sms-ket sikerült átmenteni az Androidra.

Már csak a telefon számokat kellene...
A telefon számokhoz nincs ilyen jó converter?
Jazz Nem az Androidról akarok BB menteni, hanem fordítva!
Valamit nagyon félre olvastál!
Többet az életbe nem lesz BB-je a b.nőmnek, mert egy ilyen gagyi telóval még nem találkoztam!
Pl. Telefonszámokat + sms-t is csak egyesével lehetett kitörölni!
Gondolhatjátok, mikor el lett adva mennyit kellett nyomkodni, mire...
Meg a telefon memóriájába lévő számokat is, csak egyesével lehetett s SIM kártyára másolni!!
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Azt hogy lehet beállitani,hogy mobilos nézetnél rejtve jelentzzek be a facere?? Mert mindig elérhetőként léptet be,holott a chat nincs bekapcsolva..
thx -
LonGleY
veterán
Re!
A LibreOffice gyártotta ods és odt fájlokat mi tudná normálisan megjeleníteni? Az általam ismert office-ok (Polaris, KingSoft) röhejes módon nem támogatják, az OpenDocument Reader pedig összekutyulja az oldalszéli jegyzeteket a szöveggel, viszont reklámmegjelenésben erős. Létezik ilyen droidra, vagy várhatom a LibreOffice megjelenését, mint a messiást?
-
tomy86
addikt
Próbáld meg az sms-eket ezzel a módszerrel átvinni: Blackberry2droid Letöltöd a progit és ezzel mented le az üzeneteket a Blackberryről. Gondolom ez is xml-be ment, mert utána itt is az SMS backup & restore progit ajánlják az androidos visszaállításra.
-
-
libus
őstag
válasz
tomy86
üzenetére
Ez az SMS backup & restore nem vált be.

Megpróbáltam ezt a google fiók dolgot, de csak 137 névjegy van fent. Holott 240 van lementve pdf, txt, csv, xml formátumban.
Megpróbáltam importálni is csv-ből a google fiókba, de nem sikerült.
Valami baj lenne a csv fájlal?? Már nem tudom mire gondoljak, de már kezdek

-
tomy86
addikt
"Elvannak mentve ezekbe a formátumokba: pdf, txt, csv, xml"
A telefonszámokat egyszerűen beimportálod (névjegyek importálása - csv fájl tallózása) a google fiókodba és utána szinkron a telfonnal.Üzenetek visszaállítására próbáld ki ezt a programot: SMS backup & restore Egy próbát megér.
-
-
Tp_fan
tag
Sziasztok
Tudnátok nekem olyan appot mondani ami boldogulni tud a .swf fájl formátummal. -
libus
őstag
Sziasztok!
A b.nőm most vásárolt egy Samsung Galaxy S-t, és Blackberryről váltott.
Hogy tudnánk a telefonszámokat és az sms-ket a Galaxy S-re feltenni? Milyen programmal?
Elvannak mentve ezekbe a formátumokba: pdf, txt, csv, xml
Segítségeteket előre is
-
punky10
addikt
válasz
grafikus17
üzenetére
Leszedsz egy appot a Play-ről, az megmutatja, hogy mi a bűnös, és azt törlöd.
ja a lényeg lemaradt:pl Airpush detector vagy Airblocker -
Jazz
veterán
-
dokee78
félisten
válasz
grafikus17
üzenetére
Miért nem használsz reklámblokkolót?
Én amióta ROOT-olt a telóm,azóta reklámblokkolóm van,mert alap nálam.Akkor még ilyen reklámok nem is voltak még. 
szerk.: Most látom,a Mini topikban is bekérdezted.
-
hr2
őstag
válasz
grafikus17
üzenetére
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban letölthettem valamit, ez még tavaly télen lehetett kb, azóta folyamatosan és inkább egyre gyakrabban jönnek olyan üzenetek az értesítő sávban naponta többször amikor wifi, vagy mobilnet be van kapcsolva, amik reklám jellegűek, hol magyar, hol angol, mindig a böngészőt akarják velem megnyittatni, hogy nyertem valamit.
Az érdekes az hogy a novemberi GB -ről ICS re váltottam, majd most január végén újra vissza a GB-re, mindegyiken jelen volt.
El lehet valahogy tüntetni? -
wardemi
senior tag
-
kovsol
titán
Olyan program létezik amivel egy mp3nak csak egy bizonyos részét rakhatom be csengőhangnak? Olyat szeretnék, hogy adott egy zeneszám amit be szeretnék rakni csengőhangnak, de ne az elejéről kezdje el játszani, hanem én megadnám, hogy hol induljon a csengőhang.
-
wardemi
senior tag
válasz
macimeister
üzenetére
-
luke.
aktív tag
Sziasztok,
keresek olyan appot ami diagramszerűen kirajzolja és monitorozza a mobil hálózat jel erősségét. Aki esetleg tud annak köszönöm ha megosztja a nevét.
-
Jazz
veterán
válasz
asdasdasd
üzenetére
Nekem nem lehet ott kiválasztani az sdcard2-őt, sőt, semmit nem enged kiválasztani.
Az alapértelmezett mentési útvonal meg mnt/sdcard/dcim/camera....Valaki tudja hogy az appok hol tárolják a beállításokat? Esetleg ott bele lehetne nyúlni az "ini"-be, vagy ahol tárolódnak a beállítások.
-
macimeister
aktív tag
Hello!
Találkozott már valaki olyan alkalmazással ami minden nap bekér rólad egy fényképet? Ezzel egy nagy adag idő után tudsz magadról videót csinálni, vagy akár valami változást nyomon követni magadon. Pl diéta. Arcról készítőt találtam régebben, bár már annak a nevét se tudom. Most inkább egész alakos tükörbe elkészített kép kéne ami kéi, hogy az előző napodhoz hasonlóan állj be. De szinte bármi megoldás érdekel. -
solgew
csendes tag
Igen, csinálta. Nem vittem vissza vele, mert úgysem tudták volna kicserélni, nem volt nekik raktáron. Aztán addig vártam-vártam, amíg leejtettem és betört az üvege. Így már nem garanciális, de szerencsére csak a széle tört el, így nem zavarja a használatot. Csak csúnya, mert szilánkosra tört, ezért leragasztottam celluxszal. Ettől aztán nagyon ronda lett de legalább nem vágja el a kezem. Szóval ha létezik szoftveres megoldás rá, akkor azt keresem.
-
solgew
csendes tag
Szevasztok!
Tudtok valami szoftveres megoldást a tabletem hangproblémájára?
A hangerőt majdnem teljesen levéve, érzékeny fülhallgatóval a zenék-filmek halk részeinél zavaró vartyogás hallatszik. Meggyőződtem róla, hogy a hiba nem egyedi, nem az én készülékemre korlátozódik. A szerviz telefonon azt mondta, hogy a 4.1.1-es frissítés segíthet rajta. Nem segített. Ha van tippetek, szívesen kipróbálnám!
-
Sirandrish
legenda
Óh..köszike...kipróbálok egyet kettőt..

-
kymco
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az, ami segítségével ikonokat, widgeteket tehetsz ki, ami által elindíthatsz alkalmazásokat. Ő felel a dizájnért is általában.
Minden androidos telónak van launchere, a gyári bármikor lecserélhető a play-en egy vagon launchert találhatsz:
JB-re: nova, next, holo hd, apex
GB-re: go, 360, ss, ez, holo launcher stb... -
hr2
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Telefonunk kezelőfelülete.

pl.: itt a Nova
-
hr2
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Másik launchert próbáltál?
pl. Nova, Apex, Next -
Sirandrish
legenda
Lehet hülye kérdés de van arra lehetőség (gondolom erre is van app) hogy a letöltött játékok/programok ikonjait én helyezzem el azon az oldalon (a menüben) ahova én akarom?
Minden kikapcsolás után átrendezi az egészet és nagyon idegesítő..Ha esetleg ezt a teló (ZTE blade 3) gyárilag is támogatja akkor sorry, de ez az első ilyen okos telcsim és én még nem találtam erre lehetőséget..
Köszi előre is

-
pikszel
addikt
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Ha töltőn/usb-n van.
Ahogy nézem, nálam GB-en azt lehet beállítani a speciális menüben, hogy mikor "aludjon", míg ICS-nél azt, hogy mikor ne "aludjon" a wifi.
-
-
pikszel
addikt
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Wi-Fi beállításoknál nyomsz egy menü gombot, majd Seciális > Wi-Fi alvás iránymódja
-
bubi92
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
wifi beállítások - "beállítás gomb" és ott az alvás-nál állítsd át soha-ra!
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Fel tudna homályosítani valaki, hogy 4.0.3 androidnál mit kell konkrétan bepipálni ahhoz hogy a telefon lezárása után a wifi és a mobilnet is aktív maradjon ? Mert észrevettem, hogy mikor feloldom utána kapcsol vissza.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Bár kár hogy nem lehet belépni a memórián belüli menübe, hogy mutassa, mi mennyit is foglal. De legalább látom a cpu-t is.

Nekem egy olyan kellene hogy vagy lelehet benne tiltani olyat, ami nem kell hogy fusson és csak az fusson, amit én bepipálok, vagy mindent tiltson le és én adjam meg neki, hogy mi indulhat automatikusan... Ilyet nem tud valaki? :/

Bocs.

crok
mobilizmo