- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi8407
tag
válasz
OgKush #45934 üzenetére
[remote for vlc] nálam tökéletesen teszi dolgát, amiket írtál mind tudja!
na somatom gyorsabb volt
-
pikszel
addikt
válasz
OgKush #43986 üzenetére
Én a Unified Remote-ot használom és nincs vele semmi problémám.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
OgKush #34241 üzenetére
Ezért kell kikapcsolni a google helymeghatározást. (na meg azért,mert megzabálja az akksit
)
Más:
Light Managert használom LED értesítésre. A Better Battery szerint 2 nap alatt 830-szorébresztette a telefont.Ami érdekes, hogy a beállításoknál az akkumulátor menünénél 0 mp ébren maradást ír.
Most akkor melyik az igaz?
A Light Flow-nál ugyanez volt a helyzet.
Nincs,olyan LED manager ami nem tartja ennyit ébren a telefont? -
-
LonGleY
veterán
válasz
OgKush #23806 üzenetére
Nem nézünk, csak próbálunk oknyomozni. :]
Akkor az van, hogy adott egy oldal, ahol végleges, hivatalos apk-k szivárognak 2 héttel a megjelenések előtt. Ahm. Lehet, be is linkelhetnéd, hogy további vizsgálatoknak vessük alá az ügyet.
Ha minden jól megy, még egy jó forrásoldalhoz is juthatunk. De ha mondjuk a warez-re vonatkozó szabályokra tekintettel ezt megtagadod szegény fórumosoktól, akkor back to square one.
Magyarán: gyanítható azért némi hack- vagy béta rezgés a dologban, amivel a látogatószám érdekében elég sok "magazin" szívesen operál.
#23808: Nem a konkrét sw illegalitására gondoltam, hanem az oldal jellegére.
-
LonGleY
veterán
válasz
OgKush #23799 üzenetére
4.1.10-es? Ugyanis mi arról beszéltünk.
Ez pedig május 29-én jelent meg hivatalosan.Nem tudom, mennyire szivárognak ki ezek előre,
de nagyon örülünk neki, hogy nálad már ott van. :]Egyébként nem frissíthető a Play-ről külön, hanem
láthatatlanul, automatikusan települ. De hogy mennyi
értelme van ilyet külön szedegetni, az megint más kérdés... -
St3ven
addikt
-
aizen92
addikt
válasz
OgKush #22841 üzenetére
Photo desk nevű alkalmazást használom. Mindig onnan pakolok fel drivera + a gyári galériát ezzel váltottam fel
-
Bozek
nagyúr
válasz
OgKush #22143 üzenetére
Én használom. A megfelelő beállítások után sokkal megbízhatóbb, mint a gyári kliens. Simán lehet benne minden állítgatni. Például a Vodánál 30 napos számlázási időszak van és 100 kb-ra kerekíti az adatforgalmat. Ezeket nem tudtam volna másik ilyen alkalmazásban megcsinálni, csak ebben.
(#22181) sdforlife: Az már biztos. Bár én már mindenhol elértem a 3 csillagot (kivéve az utolsó szintet, de ott egyelőre csak egy pálya van). Mondjuk az "endless" mód is jó és egész nehéz is. A Can Knockdown 2-vel már olyan 3000 pont fölött jártam, ebben meg a 400-at se érem el.
(#22196) LonGleY: Ez mondjuk egész jó: ABBY TextGrabber + Translator, csak éppen ára van.
(#22210) kopepe: Ott van például az ES is, ami be tud lépni a system-be, viszont root nélkül csak read-only módban. A Solid már kicsit problémásabb, ott root nélkül nem hajlandó belépni. Mondjuk az előbbi belép a .android mappába is az SD-n, az utóbbi meg ott is hibát ír ki.
-
OgKush
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
OgKush #20262 üzenetére
Ez egy érdekes dolog, amit kérsz. A legegyszerűbb tényleg a Tasker, de abban se tudom, hogy miként lehetne megoldani. Mert ugyebár automatikus szinkron van (kivéve, ha a gyári E-Mail alkalmazást használod), szóval csak a WiFi kapcsolódás után tudná a telefon, hogy épp melyiken van. Ha meg már kapcsolódott, akkor frissített is. Vagy a suliban nem WiFi van?
Esetleg még GPS alapon mehetne Tasker-el, de azt nem tudom megmondani, hogy hogyan, mert sose próbáltam. Nekem elég egyelőre az éjszakai minimum fényerő és az óránként gReader Pro szinkron WiFi-n.(#20263) fdisk: Nálam 2-szer 2 másodpercre volt aktív 1 ismerős. De neki épp akkor (meg már hetek óta) nem küldtem üzenetet.
-
dokee78
félisten
válasz
OgKush #18135 üzenetére
A topikjában gondolom van leírás,hogyan kell életre kelteni.
Tedd fel inkább az Official JB-t.(Láttad már gondolom.) -
goom
senior tag
válasz
OgKush #18085 üzenetére
Én az ingyenes Jelly Bean StatusBar appot használom (ICS 4.0.4-el) - nekem teljesen megfelel és kedvelem.
De ha rákeresel a status bar vagy notification kifejezésekre, ott is érdemes szerintem böngészgetni, próbálkozni. -
-
handrash
őstag
válasz
OgKush #12075 üzenetére
esetleg ez
Vagy a play keresőbe beírod: 360... -
wardemi
senior tag
válasz
OgKush #10980 üzenetére
Én IMO-t használok már jó ideje (most a bétát) és fb , skype, gtalk van beállítva minden probléma nélkül fut. Viszont a face mostanában sokszor meghal a chatrésze külső appoknál (ubuntun is külső appot használok és ott se mindig megy mostanában) lehet hogy ez elmúlik ( ma d.e. jó volt nálam végig). Másik ami hasonló progi az az IM+ volt. Nekem nem jött be illetve nem maradt bejelentkezve stb (lehet én nem állítottam be jól).
raziel01
Ízlések és pofonok. én sem használok sok appot de néha szeretek kísérletezni
-
rjg
őstag
válasz
OgKush #10498 üzenetére
Igen, a superuser vagy su nem árt, ha fent van. A Play-en azt írják az app free verziójánál, hogy nem minden kernel támogatja, telepítés után futtasd le a tesztet. (Egyébként nem tudom, hogy egy FAT32-re és nem swap-re formázott micro sd kártyát hogyan tud egy android alatt futó linux kernel swap-ként használni, de lehet, hogy vannak még csodák) Ha működik írd meg, sokan örülnénk egy ilyen olcsó RAM bővítésnek. Én speciel csak ezért csináltam egy 1 GB-os swap partíciót a 32 GB-os sd-n, amiből a rendszer folyamatosan használ is 2-300 MB-ot, de ez sajnos nem befolyásolja az alkalmazások kilövöldözését, amiről az előbb polemizáltunk.
-
rjg
őstag
válasz
OgKush #10469 üzenetére
Én használom, mert ahogy írtam, minimális finomhangolás elérhető és már ez is sokat hozzá tud tenni a felhasználói élményhez. Pl meg tudod adni, hogy melyik alkalmazásokat tartsa memóriában / lője ki később a rendszer saját memóriakezelése, illetve a RAM használatot is befolyásolni tudod.
-
rjg
őstag
válasz
OgKush #10462 üzenetére
A Viber-rel valami nem stimmel nálad, ~ 10-15 MB-ot kellene használnia. A micro sd kártyára - ha van ezt támogató kernel a telefonod típusához - lehet swap partíciót létrehozni és használni, ez valamit segíthet. Erre keres rá az xda L7 topikjában. Egyéb finomhangolásokat a memóriahasználattal és más rejtett funkciókkal a pimp my rom-mal tudsz elvégezni. A fentiek csak root jog megléte esetén működnek.
(#10466) LonGleY
A minimum 1GB RAM-mal egyetértek, sajnos nekem ez is kevés. Pont az általad írt "automatikus app kilövésekkel" van a gond, hogy a rendszer ezeket saját "kútfőből" kezeli és nem enged beleszólást a prioritások beállításába. A megoldás szerintem is a bloatware törlése, fagyasztása és az automatikusan induló programok tiltása, de e mellett van értelme és létjogosultsága a memóriakezelés (LMK, OOM) finomhangolásának is. -
LonGleY
veterán
válasz
OgKush #10462 üzenetére
Bármilyen killer app baromság, főképp ICS és fölötte. A rendszer ugyanis kilövi, ami nem fér el a memóriában és a háttérbe van csukva, és elindítja azt, amit amúgy is elindítana. A task killer appok csak brute-forccal tudnak zárni, azaz x másodperces ismétléssel nyomják le a rutint. De nem a user és a 3rd party appok dolga, hogy a működésbe belenyúljanak, ellenben odafigyelhetsz arra, hogy sok felesleges, automatikusan rendszerrel induló szoftvert ne alkalmazz (mint amilyen egy task killer app is). Erre a kérdésedre ennyi a válasz. Legközelebb pedig olyan telefont veszel, ami legalább 1 GB beépített memóriával rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged