Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz katalin888 #15997 üzenetére
Esetleg kipróbálhatod még az Onavo-t!
Bár a legtöbb ilyen app a pillanatnyi használatot nem mutatja.(#15999) sharkybacsi
Ezt kipróbálom. Jól hangzik a leírása. Kíváncsi vagyok mennyire váltja be a benne leírtakat.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
sharkybacsi
tag
válasz tomy86 #15996 üzenetére
Van a fagyasztásnál jobb megoldás:
Greenify Root
Ezt használva ha bezársz egy appot, akkor az hibernálásra kerül, és nem tud újraindulni, amíg te nem adsz rá utasítást.(tehát nem böksz rá az ikonjára) Az előnye, hogy az így beállított appot ugyanúgy tudod kezelni mint a többit, nem kell folyamatosan egy másik programban állítgatni. Persze ilyenkor az adott app nem is küld pl. értesítést (email aapp mondjuk), mert egyáltalán nem fut.
Anroid 4.0 kell hozzá legalább. -
tomy86
addikt
válasz katalin888 #15997 üzenetére
Ha jól emlékszem azt csak a Pro verzióban tudod megnézni.
Próbáld ki a másik ajánlott progit! My Data Manager[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz katalin888 #15993 üzenetére
Appok kiiktatására, ha nem akarod őket törölni, akkor ahogy air is írta a fagyasztás a megoldás. Ezt ingyenesen tudja az App Quarantine progi. A Titanium, MyBackup esetén csak a fizetős verzió tud fagyasztani. Root persze kell hozzá.
-
air
nagyúr
válasz katalin888 #15993 üzenetére
- My Data Manager, 3G Watchdog, stb.
- Olyan alkalmazások, amiknek van szolgáltatás (service) része, az mindig vissza fognak indulni. Csak fagyasztással (Root, Titanium Backup) vagy letiltással (ICS) oldható meg, hogy a nem kívánt alkalmazások folyamatosan fussanak.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
katalin888
aktív tag
Hogyan lehet kideriteni, hogy melyik programom kommunikal egyfolytaban az internettel. (egy pillanatra sem szunik meg az 3G forgalmat jelzo ikon es ez nagyon idegesit)??
Tovabba egy olyan task/app manager erdekelne amivel ha kulivok egy appot akkor az nem toltodik ujra?
Elore is koszi a segitseget! ;-) -
petipetya
nagyúr
Ismertek olyan progit, amivel a teló ledje letiltható éjszakára, akár időzítve? Természetesen a szinkronizálás ugyanúgy működne tovább.
"nincs rá lezsóidő"
-
kelemen93
tag
válasz sharkybacsi #15983 üzenetére
köszönöm! remélem ez nem egy töri dolgozat kellős közepén fogja bedobni az unalmast
[ Szerkesztve ]
Zárd be a hideget mert bejön az ablak!
-
kelemen93
tag
Üdv!
tudnátok ajánlani egy ingyenes szövegszerkesztő app.ot?de végül is elég ha csak olvasni tudom az adott fáljt. Jelenleg az OfficeSuite.t használom de az elmúlt fél órában egy szöveges dokumentumot se tudtam vele elolvasni:S,leáll az alkalmazás.
-
half333
őstag
Használ valaki 24 sms-t? Mert eddig müködött wifivel,most meg azt irja ki h kapcsolódjak a netre,és nem küldi az sms-t :-(
-
air
nagyúr
-
fatal`
titán
válasz dokee78 #15971 üzenetére
Ingyenessé biztos nem. Ha egyszer ingyenessé teszel egy appot, akkor nem lehet fizetőssé tenni utána. Persze leakciózhatják, de én még nem láttam ilyet. Mondjuk szerintem 350ft egy skinért elég pofátlan
(#15973) Švejk: Magyarul is hallottam már prezetet meg ekvalízert, az mivel jobb?
[ Szerkesztve ]
-
tonnni1
tag
Köszönöm. És ha két adatszámláló program van feltelepítve a telefonra az okozhat galibát?
-
dokee78
félisten
Skineket nem szoktak ingyenessé tenni a Playen?
Ok,hogy csak 342Ft,de egyébb okok miatt nem tudom megvenni.
Retro skin nagyon jól néz ki. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz tonnni1 #15966 üzenetére
én 3G Watchdog-ot használtam, majd áttértem ennek pro verziójára.
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Olyan adatforgalom figyelő alkalmazást keresnék, ami a WIFI forgalmat nem, csak a mobilnetet számolja.
Létezik ilyen? -
törölt tag
https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2013_play_birthday
-
dokee78
félisten
-
llaszlo
veterán
Régen játszottam egy olyan játékkal ami az activity rajzolós játéka volt.
Online 5-6 ember volt egy szobában és az egyikük kapott egy szót, amit le kellett rajzolnia, a többieknek meg ki kellett találni, hogy mi az.
Most nem találom. Tudja valaki, hogy mi lehet ez? -
fatal`
titán
-
Švejk
őstag
Tudnátok mondani egy appot, amit ha elindítok, a képernyőn látható eseményeket vesz fel, tehát screenshot, csak mozgóképben
Köszi -
lalakov
senior tag
Be tudná valaki linkelni a Samsung Remote programot(a 2.2.5-öst)? Nem látja a telefonom(Note2). Ezért próbálnám meg külső forrásból feltenni.
-
Komi28
senior tag
Olyan alkalmazás létezik: rámondok a telefonra egy szöveget és azt beállítanám mikor értesítsen, hogy visszahallgassam? Egy hangos emlékeztető lenne, találtam egy ilyet de sajnos az nem vált be nem jelzett a megadott időpontban, hogy visszahallgassam. Köszi
-
Tompie
őstag
válasz sharkybacsi #15942 üzenetére
ŐŐŐ most lehet félre vezettelek titeket, mert én belső memória alatt a helyit értettem, azaz a gyári file kezelő látja az SD kártyát és helyi alatt a 2GB-s tárat. Na nekem ezt a 2GB-s tárat nem látja az ES file explorer. A solidban meg a backup részt nem találtam, ES-be az megy simán az app manager résznél.
-
tomy86
addikt
válasz Tompie #15939 üzenetére
ES-ben: settings - root settings - up to root pipa. Ezután turkálhatsz a belső memóriában is.
(#15942) sharkybacsi: 1.-es ponthoz: apk mentéséhez nem kell rootolt telefon. ES-el korábban root nélkül is mentettem a telepített alkalmazásokat. Root csak az alkalmazások adatainak a mentéséhez kell.
[ Szerkesztve ]
-
sharkybacsi
tag
válasz Tompie #15939 üzenetére
1. Ezt mindegyik root jogosultsággal bíró file managerrel meg lehet csinálni, a belső memória /data/app/ mappájába kerülnek az .apk -k, onnan bármelyik kimásolható tetszőleges helyre.
2. A belsőt is látja, a beállításokban lehet úgy emlékszem a root jogot megadni, ez kell hozzá. Meg egy rootolt telefon persze.
Szóba jöhet még akár a Total Commander, vagy az x-plore is, de ezeken kívül egy csomó app tudja még ezeket.
-
sharkybacsi
tag
válasz LonGleY #15936 üzenetére
Hmm, ez inkább úgy igaz, hogy egy adott háttérvilágítási szinten a TFT mindig ugyanannyit fogyaszt függetlenül a megjelenített tartalomtól, míg az olednél a sötétebb megjelenítenivaló esetében kevesebbet fogyaszt, ez extrém esetben (teljes feketénél) ez 0 is lehet. A TFT háttérvilágítása teljesen tág határok között állítható, ha nem lehet egy bizonyos szint alá vinni, az nem a technológia, hanem az adott eszköz vezérlőjének a fogyatékossága.
-
Tompie
őstag
Hali!
Lenne két kérdésem:
1. A Solid Explorer nem tud feltelepített alkalmazásokat lementeni APK-ba? (backup funkciót)
2. Az ES File Explorer File Manager csak az SD kártyát tudja kezelni? a belső memóriát nem? Mert nálam csak az SD-t látja.
Vagy van olyan file kezelő ami tudja az 1-2 pontban leírtakat?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
B-A-B
tag
válasz hodostamas #15935 üzenetére
Ezt te honnan veszed ? Ez nem teljesen így van ne haragudj.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz hodostamas #15935 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, egy szint után a TFT háttérvilágítása ugyanakkora marad (ahogy a fogyasztás is), csak a kontraszt vész el, nem pedig a fényerő csökken tovább, ellentétben az OLED-el, ahol nulláig leszabályozható. De valóban nem illett így ide a mondat, úgyhogy már kimoddoltam.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Fölös erre külön app, az is csak a memóriát és ikonjával a notification bar-t foglalná, és csak akkor lenne "hasznos", ha már merülőben vagy. Ha normális fényerőszabályzás kell, akkor: YAAB, ez mindig jó. Ha merülőben vagy, esetleg éjjel olvasgatnál, akkor be tudod csekkolni a night módot.
Az adathasználatot meg hogyan gondoltad módosíttatni? Az akku százalék alapján kilövi a WiFi-t, akkor is, mikor használnád?.. :] Az ilyen profil-jellegű állításokra sokan Tasker-t és hasonlókat alkalmaznak. De az általad említett dologra ez is fölösleges lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
Valaki nem tud egy fasza multiplayer játékot amit lehet bluetoothon keresztűl nyomni és nem kell hozzá net csak akkor amikor telepíted !?
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
rigo88
aktív tag
üdv
mitől lehet hogy hiába állítom be h sd kártya legyen a preferált telepítési terület - merthogy az alcatel (991d) szakemberei úgy gondolták 2012ben hogy párszáz mega belső memória elég lesz egy ilyen telefonnak -, mégis a belső memóriára települnek a programok és kézzel kell áthelyeznem őket a sd kártyára?
rDirr
-
bubi92
őstag
scrollable news widget-ben ha rányomok egy hírre, akkor böngészőben nyílik meg? ha nem akkor ilyen rss widgetet keresek!
-
sharkybacsi
tag
Még egy utolsó reakció tőlem a témában, nem akarok tovább offolni.
Felesleges volt személyeskedés szintjére vinni a dolgot, egyáltalán nem ez volt a cél, tényszerűen, tárgyilagosan írtam amit írtam.
Természetesen az a véleményed bármiről amit jónak látsz, nem tudom hol olvastad, hogy ezzel valakinek is gondja lenne.
Azonban az első publikus béta után sarkos véleményt mondani egy akármilyen szoftverről nem szerencsés, ezeknél a verzióknál még nem az a mérce mint egy kiforrott szoftvernél.
(ahogy írtad: "ez így visszalépés." - persze, hiszen ez egy béta, nem végleges verzió.)
Flame-et nem generáltam, higgadtan, sértegetésektől mentesen írtam, minősíteni meg aztán pláne nem minősítettem senkit, ezt sem olvashattad sehol. -
gyuszmó
őstag
Üdv
Milyen jegyzetet,noteszt használtok aminek jó widgetje is van ?
Sokat irkálok,cetlizek,a colort ismerem.
Az sem baj,ha tud magyarul,de ha nem az sem gáz.
köszi[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
zho-lee
addikt
válasz atillaahun #15896 üzenetére
Amikor a play még market volt, és egyszer csak frissült, vodafone 845-tel pl sokan ráfaragtak, mert azon az újabb market nem ment csak baromi lassan, FC-zal spékelve.
Viszont volt megoldás, minden ilyen "kisebb" készüléken ment, az "Old Market".
Talán még meglelem otthon, hátha az megy is (még)Ha elindul az Alcámon, közkinccsé teszem.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
No.01
őstag
Sziasztok
Olyan appot keresnek ami csak akkor veszi le a fenyerot vagy modositja az adathasznalatot, ha az akksi egy bizonyos % ala esik.
Regen volt ilyen a telefonomban gyarilag de az uj 4.1.2 megjelenesevel ez eltunt.Elore is koszonom!
-
bubi92
őstag
ankidroidhoz lehet szerválni valahogy widgetet? vagy gyárilag van, csak én nem találom jó lenne screenre kirakni és úgy használni
-
siofok
őstag
válasz atillaahun #15914 üzenetére
Nekem az elixir 107mb szabadot ír,a gyári 230-at.
OnePlus nord 2t
-
Bozek
nagyúr
válasz atillaahun #15914 üzenetére
Na, Elixir 2-vel 250 MB, valamint a program maga foglal 30-at, szóval jó az 280-nak. Amúgy meg honnan tudod, hogy a gyári nem mutatja jól az értékeket és nem a külső programok, amik kevésbé férnek hozzá a rendszerhez?
(#15913) siofok: Xperia V
(#15916) Des1gnR: A Sony-k esetében ez már azért egyszerűbb, mivel ott van a LiveWare Manager. Bármit megcsinál beállított időben, akár még SMS-t is küld vagy kiposztol valamit a Facebook-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
Régebben volt kérdés, de nem lett teljesen kitárgyalva egy olyan alkalmazás amely úgy ébreszt, hogy bekapcsol egy netes rádiót. Próbáltam legalább 6-ot, de csak 1-et találtam elfogadhatónak, ez viszont remek alkalmazás.
Jobb nem is lehetneSzóval csak ajánlani tudom a RadiON alkalmazást.
Gyönyörű UI és remekül teszi a dolgát.[ Szerkesztve ]
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
iguana
őstag
válasz atillaahun #15899 üzenetére
kapásból 70 db gyári app esett áldozatul. ezek nagy részét egyáltalán nem használom/nincs szükségem a kisebb részére más, saját letöltött/vásárolt appot használok
(pl, a wifi bekapcsolása nálam olyan reakciót váltott ki, mint a fagyis kocsi után futó gyerekek lármás hada. "énisénisénis!" igen ám, de ha már elment a "fagyis kocsi" a "gyerekhad" ott maradt.
hát egy túróst. csak az mehet wifizni, aki jó volt, és akinek szabad )play és szervizeivel nem tudtam mit kezdeni (meg nem is nagyon akartam), az hagy menjen, ha már ennyire erőszakos.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
atillaahun
veterán
A gyári memória használati értékeket még egyszer sem mutatta jól a rendszer. Én annak nem adnék túl sok hitelt.
Fel kell tenni egy cél programot, pl. Elixir2, az máris megmutatja a valós értékeket. Akkor már lehet majd pislogni, meg a fejlesztők felmenőinek hogy létéről érdeklődni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz atillaahun #15908 üzenetére
Rosszul bizony
-
atillaahun
veterán
válasz vadászcsiga #15907 üzenetére
A szifonon nem megy a GMaps WiFi-vel, csak mobilnettel. Vagy rosszul tudom?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Battery widget reborna senki?
atillaahun
Ezt hogy érted?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz OgKush #15902 üzenetére
Milyen célra?
Túrázásra vagy a sportstracker (online!), vagy az oruxmaps.
Navigálásra a wazze, a navit jó választás lehet, persze kompromisszummal.
A sygic-ot ki lehet próbálni, de állítólag (play-en panaszkodtak a fizetős verzióra) megvásárolva kevésbé jó.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Bozek
nagyúr
Én is szívtam az Xperia V-vel, mert a Superuser nem akarta root-olni.
(#15880) frozzyZTE: Nem viszi az agyonhipeolt S3 alapból az MKV-t?
(#15886) Imy: Én a 3G Watchdog Pro-t használom. Néztem másikat is, de nem találtam olyan, ami tudta volna a 30 napos számlázási ciklust meg a kerekítést (a Voda 100 kb-ra kerekít).
(#15897) siofok: Nem mondod, hogy az 1 GB RAM-ot megeszik az alkalmazások. 512-nél még esetleg, de ott se volt gondom még a 120 MB szabad memóriával se.
(#15901) kelemen93: És miért kapcsoltad be az automatikus frissítést Play-ben?
[ Szerkesztve ]
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
MElyik GPS appot ajánlanátok?
Google maps az csak mobilhálózatról megy? -
kelemen93
tag
az lehet h akkuban nem nyerek vele többet, de ha épp frissít "kedves Play-ünk" vmit akkor elég gáz mellette böngészni (főleg ha már be vagyunk lassítva ..mobilnet és ilyenkor hiába kikapcsolom a háttéradatokat mellé még le kell állítanom a playt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest