- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Orlin #157942 üzenetére
Szia.
Most a kedvedért direkt kipróbáltam és nekem tiltja az sms-t a Google Messages!
Nem kaptam semmilyen hangjelzést, alapból az értesítési sávon nem látszik semmi, csak ha lehúzom, akkor látszik a képen látható szöveg! -
-
-
törölt tag
Menü-> beállítások-> Biztonsági mentés, és helyreállítás-> Visszaállítás a google fiókból erre a telefonra mellől pipa ki.
A másik: Google play, Saját alkalmazásaim, összes fül, és x-el törlöd ami nem kell. De ebben van annyi bukta, hogy ha egy ingyenes app fizetőssé válik, és te még ingyen feltelepítetted, akkor amíg a listádban van, neked továbbra is ingyenes, bármikor telepítheted. Ha törlöd a listából, akkor legközelebb már csak fizetősen juthatsz hozzá...
-
LonGleY
veterán
A hívásfogadás nem lecserélhető. Csak attól lehet gyorsabb, ha minden ezzel kapcsolatos extra programot leszedtek. Ha még úgy sem megfelelő, akkor érdemes jó launcher után nézni, és egyéb, automatikusan induló, háttérben szüttyögő vackot alkalmazáskezelőből leszedni/letiltani (úgy hamarabb eszmél a telefon, ha van némi szabad memóriája). Pl. Facebook Messenger, Talk/Hangouts, Twitter és társai, ilyen-olyan rendszerfigyelők, indítókák, fölös widgetek stb. Az sem árt, ha a multitask-ból rendszeresen kihúzzátok a nem használt cuccokat és néha újraindítjátok a telefont. A GPS, 3G meg csak akkor legyen bekapcsolva, ha tényleg kellenek - ezzel az akku is rendesen kímélhető.
-
LonGleY
veterán
Mármint értesítési sávban ikon? Az a csoda, hogy eddig nem volt. Ti. így lehet valóban életben tartani az appot, hogy mindig megkapd az értesítéseket, üzeneteket. Ez csak jót jelent, ha erről van szó, minden IM így csinálja, szerintem érdemes hagyni. Amelyik nem, mert push-ra van állítva (pl. IM+), ott - főleg kevés memória mellett - akadhatnak gondok az üzenet-kézbesítéssel.
-
Bozek
nagyúr
Pár hozzáfűznivaló:
1. A Facebook nem frissített a mai napon (és tegnap se), bár az tény, hogy ez az engedély benne van.
2. Sose találkoztam a 64 Ft-os üzenetküldéssel. Az előbb kipróbáltam és még olyannál se írta ki, akivel egyetlen közös ismerősünk sincs.
3. Érdemes elolvasni a kommenteket is alatta.Egyébként meg ez az említett cucc ennyit takar:
"Az alkalmazás letölthet fájlokat a letöltéskezelő segítségével anélkül, hogy értesítené róla a felhasználót."Szó sincs arról, hogy valamit telepít, csupán letölt. Erre meg szükség lehet néhány esetben. Ugyanezt az engedélyt megkapja a GMail is például.
Nem védeni akarom az FB-t, csak nem minden úgy van, ahogy leírta. És ha már a FriendCaster-t ajánlotta, akkor ahhoz is egy kis szösszenet:
"KÉPERNYŐZÁR KIKAPCSOLÁSA
Lehetővé teszi az alkalmazás számára a billentyűzár és bármely kapcsolódó jelszavas védelem kikapcsolását. Például a telefon feloldja a billentyűzárat bejövő hívás esetén, majd újra bekapcsolja azt a hívás végeztével.
RENDSZERBEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA
Lehetővé teszi az alkalmazás számára a rendszer beállítási adatainak módosítását. A rosszindulatú alkalmazások tönkretehetik a rendszer konfigurációját."Erre a kettőre mi szüksége van? Ezt viszont az FB nem kéri.
-
MurdR
veterán
Ez már-már kezd átmenni undorító kategóriába. Most erősen azon kezdtem el gondoljodni, hogy a fő telefonomat BB-re váltom. vagy vissza a jó öreg 6310i.
Minap meg az fogadott, hogy fogta, és feltöltötte a google+ a kamera fényképeket megosztásra. És ha épp a pöcsömet fényképezgetem unalmamba? Akkor a kollégáim azt fogják likeolgatni?
-
Bozek
nagyúr
Bár nem magyar, de én a Runtastic Pedometer PRO-t mondanám. Amúgy ha arra keresel a Play-en, hogy Pedometer, akkor válogathatsz kedvedre.
-
LonGleY
veterán
A Runtastic "nevesebb", de az ingyenes valószínűleg
reklámosabb is. Alternatíva viszont akad bőven. -
Foose
addikt
Van,csak nem fejlesztik már Műsorújság Az említett 2 appon kívül nincs jobb ötletem.
-
rjg
őstag
MoonReader. Ha támogatni akarod a fejlesztőt, most féláron van a MoonReaderPro, szerintem érdemes megvenni. A leírása szerint nem olvas prc fájlokat, a megoldás a prc kiterjesztés átírása mobi-ra. A Cool Reader-rel párhuzamosan használtam régebben, de nálam Moon nyert. Elsőre kicsit macerásabb beállítani - alapban több profilja van, nem csak nappali - éjszakai - de utána már csak használni kell.
-
csibe1
addikt
-
w.miki
veterán
És a a többi böngésző mennyi adatot spórol?Kipróbáltam az Opera Mini (next)-et.
A képek minőségét Rossz-ra állítva (telón így is jó) 86%-ot spórolást ért el...
Ez elég jó...
Már csak azt kéne valahogy beállítani, hogy ha mobilneten vagyok, más ne is használhassa a netet, csak a böngésző. -
tomy86
addikt
Dictionary Hungarian English Első indításkor kell net.
-
Zol77
aktív tag
Ahogy mondták : Google Sky, de van itt még kettő:
Star Chart
Droid Sky View -
hr2
őstag
-
mouzrr
őstag
(#9009) attiati
Persze, Operában bekapcsolod a Turbo-módot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- iPhone topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest