Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Kár h nincs másik,pedig van pár oldal a neten.Animare,Tvmüsor,Tvmustra...Ezekhez jó lenne alkamazás
Port nem valami jó. -
Foose
addikt
Van,csak nem fejlesztik már Műsorújság Az említett 2 appon kívül nincs jobb ötletem.

-
Hello!
Jó tv müsor app-ot tudnátok ajánlani?
TV24 és port-on kivül nincs más?
THX -
Bozek
nagyúr
válasz
basaja
üzenetére
És mi nem megy? Megcsinálod a menüben a fájlmegosztást FTP-n, majd kirakod a Solid FTP widget-et a főoldalra és azzal tudod elindítani vagy leállítani a későbbiekben. ES-nél is így volt, ha jól emlékszem. Persze nem árt, ha fix IP-t adsz a router-en belül a telefonnak, hogy egyszerűbb legyen gépen beállítani az FTP kapcsolatot.
(#15588) LonGleY: Szimpatikus a neve.

-
volvoguy
addikt
Üdv! Van olyan app, amivel a hangerőt tudom állítgatni akár gesztusokkal, vagy Shake-el? Elég nehezen használható a hangerőgomb a telómón...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gacsoi
üzenetére
Ez mekkora? Gondolkodtam már hogy miért nem tüntethető el gyárilag az alsó sáv, hiszen pl táblán ez igazán alapvető lenne, és tessék. Köszönöm, így a böngészés is teljes lesz. A full!screen+ még többet tud, a leírás alapján inteligensen felismeri mit használunk és az alapján tünteti el, vagy mutatja a system bart.
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Én ezt használom - bár lehet már olvastad: Fing - Network Tools. Van benne Wake on LAN "magic pocket" küldés, az app pedig ettől függetlenül is szinte kötelező darab. Itt pedig egy cikk, hogy miképp lehet akár a LAN-on kívül is indítani a kívánt masinát.
+ kulcsszó: WOL
-
BigBlackDog
veterán
Milyen progival lehetne kideríteni, hogy az adott készülék akkumulátora hányszor lett töltve? Ha egyáltalán ez tárolva van valahol...
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Most épp semmit, de régebben a Wol Wake on Lan Wan-t használtam egy kis DynDNS-es címmel megspékelve, így bárhonnan ébreszteni tudtam a gépet. Már amikor éppen működött, de ez nem a program hibája volt.
-
xewyor
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amellyel digitális képkeretté varázsolhatom a tabletem.
Ha valaki tud ilyet, megköszönném ha linkelné.Ami fontos lenne, hogy az egész képernyőt kihasználja, amiket eddig találtam mindnél ottmaradt az alsó menüsáv.
Kösz!
-
dokee78
félisten
Ki mit használ egy hálózaton lévő PC felélesztésére?
Shutdown Start Remote
Ezt használom,de az app indításábal együtt 3x kell a kijelzőt megnyomnom.
Olyan kellene aminek a Widgetjével indíthatnám. -
twine
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz
punky10
üzenetére
Köszi, ezt eddig nem is tudtam. Múltkor egyesével töröltem Play-ből a felesleges cuccokat, de sokáig tartott, így feladtam.
(#15552) basaja: Nem fogod megbánni. Évekig ES-t használtam, de lecseréltem a Solid-ra.

(#15561) LonGleY: Rossz telefonod van.
Én nem tiltom a gyári zenelejátszót, mivel Xperia V-m van és a Walkman egész jó ahhoz, hogy maradjon. 
(#15570) basaja: Menü - Könyvjelzők kezelés - FTP könyvjelzők (balra a második) és ott a felső sarokban a + jelre kattintva tudsz hozzáadni. Az nem működik?
-
mexel
veterán
Sziasztok! Új rendszert tettem fel egy sgs-re. Miután kész lett, beállítottam egy gmail fiókot, de a névjegyeket sehogyan sem tudom szinkronizálni. Miért nem jelennek meg a gmail címtárában? Nem tudom ide kellett volna-e írnom, talán itt jó lesz.

-
basaja
senior tag
Hali!
Egy kis segítségre szorulok a Solid Explorerrel kapcsolatban.Az FTP fileátvitelt simán müxik,ellenben nem tudok az Istennek sem beállítani FTP könyvjelzőt.Mi a túrót rontok el?Az sem baj,ha valaki szájbarágósan,hülyegyereknek szánt módszerrel segít...
-
tomy86
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
G play filmekről volt szó, nem magáról a Playről. Gondolom erről: Google Play Movies Bár a Play nélkül is elvan az android. Nem csak onnan lehet programokat telepíteni (mondjuk a frissítések követése kicsit macerásabb
) Ráadásul letiltásról volt szó, nem törlésről. -
hodostamas
addikt
g play
ezt olvastam a listájában, és erre értettem, nem az fb-re és társaira.
de látom a hangnem megint megvan. öröm idenézni
-
arsenix
tag
Sziasztok!
A chrome, frissites ota nem tordeli az oldalakat dupla tapintassal.
Nektek is ilyen?
A settingsben nem tudtam visszakapcsolni ezt a funkciot! -
DS39
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
jah, fb meg twitter az kell a népnek

ezek egyike sem az android rendszer része, csak gyártói előtelepítések.
-
LonGleY
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
A közösségi oldalak hivatalos kliensei adnának értéket az Androidnak? Fail.
Azóta szeretem, mióta én is letiltottam róla ezeket a tákolmányokat. :] Meg a beépített zenelejátszót, zenefelismerőt, zeneboltot, galériát, google keresést, hangrögzítőt, picasa-t, számológépet, tunein-t, twitter-t.
-
tomy86
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
A facebook és a twitter valóban nélkülözhetetlen részei az androidnak
Nekem is első dolgom volt törölni.(#15558) Xiawave: ha meg egyikre sincs regisztrálva az ember (mint én), akkor főleg
. -
fdisk
őstag
válasz
hodostamas
üzenetére
Ezek egy részét a böngészőből is el lehet érni.(twitter,fb,g+)
Akkor miért fusson,és foglalja a memóriát?
Amúgy vannak alternatív megoldásik is,amik sokszor jobbak mint a gyári,beépített alkalmazások. -
törölt tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Ha talál az ember egy, az alap FB-től jobb klienst, ( ami nem nagy meló ha az alap klienst nézzük ) akkor miért ne?

-
fdisk
őstag
Gyári ics(403)-m van,root nélküli telón.
A köv. appokat tiltottam le eddig:twitter,fb,fb chat,fb chat widget,gtalk,g+,g play filmek.,
Van még amit érdemes letiltani? -
DS39
nagyúr
pontosan, erre gondoltam a korábbi hsz-emmel

az android rendszerben a képernyőzárnál lehet választani, és a PIN-kód opció egy tetszőleges számokból álló kódot jelöl, ami SIM-től eltérő is lehet, sőt legyen is. emelett még van a gesture (az a rajzolsz egy v-t, z-t és úgy oldod fel) stb. -
LonGleY
veterán
válasz
ferrari1
üzenetére
Az Aix Weather Widget is tud ilyet. Ez az egyetlen értelmes widget, ha nem lógsz állandóan a neten a telefonoddal (követi a saját előrejelzését, nem ragad be x hőfokon), ill. a csapadékmennyiség előrejelzése is fasza.
-
LonGleY
veterán
válasz
basaja
üzenetére
- A Solid Explorer sokkal összeszedettebb az ES-nél. A sokszor említett két részre osztás úgy, mintha főképernyők lennének, amik közt gesztusérintéssel váltasz, nagyon jól használhatóvá teszi. Nincs benne annyi felesleges segédprogram, mint ami az ES-sel települ, pár beépített nézegetővel rendelkezik csupán szöveges és képtartalmakhoz.
- Az egyik legszebb Androidos program, látszik, hogy grafika-közeli ember is foglalkozott vele, nem úgy, mint az ES-sel és az otromba ikonjával.
- Parancsikonokat hozhatsz létre a speciális tárhelyeidről (FTP, Dropbox), így egyből oda navigál, ha ezekkel indítod.
- Az online tárhelyeken belül is képes mappaadatok listázására, fájlkeresésre!
Nincs egyébként Pro verzió. Van az időlimites (full feature) próbaverzió, és az Unlocker, ami teljes verzióssá teszi.
Az ES File Exlorer is használható, de a Solid azért egy egészen más minőségi szintet képvisel.
-
havri1
félisten
válasz
punky10
üzenetére
Köszi, máris kipucoltam, nagy segítség volt
Volt vagy 300 app benne..mazsolázni állandóan.. 
A beállításokat már lestem, de nem történik semmi. Hiába csinál mentést így, köv romnál nincs "helyreállítás". Amúgy ha van ilyen opció az indulásnaál, akkor egyből felpakolja az appokat, nem kell egyesével jelölgetni. Igen hasznos (persze akkor, ha azok az appok vannak a mentésben, amik hasznosak
) -
punky10
addikt
válasz
havri1
üzenetére
Play-saját alkalmazások - összes. Itt ami nem kell azt kijelölöd(az ikont kell, nem a sor végén a törlést, és akkor többet lehet egyszerre) majd a kijelölteket törlöd.
2-ra:talán ha a beállitásoknál a biztonsági mentés alatt az adatok mentése és az automatikus visszaállitás is be van pipálva, akkor gy müködik, de ezt még nem próbáltam.
Bár szerintem a telepitést manuálisan kell igy is elinditani, csak az alkalmazások beállításait teszi vissza... -
basaja
senior tag
Két kérdésem lenne:
1.A Solid Explorer miben tud többet az Es-nél?
2.A Pro verza mitől több a simánál?
Köszönöm a segítséget
-
petipetya
nagyúr
1:10-nél látszanak az olvasatlan Gmail és olvasatlan Gtalk üzenetek. Tudja valaki, hogy az melyik widget?

-
havri1
félisten
Helló!
Segítsetek pls!
Playen tele vagyok már "szemetekkel". Tehát az összes appot, amit valaha kipróbbáltam, ugye feltünteti, és minden rom cserénél válogatni kell..ezt ki lehet valahogy pucolni? (Tehát amikre nem lesz szükségem, a telepítési előzményekbe se jelenjen meg).
Aztán..
Olyat szeretnék csinálni (amit 1x már valahogy sikerült, csak nem tudom hogyan), ha új rendszert húzok, első indításnál megkérdezi a droid, hogy készítsünk e biztonsági mentést..és néha felajánlja, hogy helyre is állítsuk e a készüléket.. Na ebben az esetben, valahonnan egy mentést előszed, és a playről egyből le is kapja az abban tartalmazott appokat.
Ezen a vonalon kindulva : Rendbetenném a programjaim, és azt az állapotot lementeném, hogy legközelebb ezeket az appokat magától újrahúzza.
Mi a menete ennek?
Titanium backupot nem szeretném használni, bár megvan a pro, de félek, rom cserénél ezek az app mentések amiket a TB csinál, nem lesz bugmentes.Köszönöm!
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Legújabb K9 mailben hová tűnt el a "Fiók beállításai" opció?
Most váltottam X8 2.1-ről Xperia Mini 4.0.4-re, és nem találom sehol a programban a fiók beállításait. Itt lehetett megadni például, hogy milyen színnel villogjon a LED és hasonlók. -
Mika1227
őstag
Szeretném beállítani, hogy bizonyos karakterre nyiljon fel a lezárt teló de PIN kódot kér hozzá. De olyan régi a sim kártyám, hogy nem tudom már. Hogyan lehet megtudni vagy úgy beállítani, hogy ne kérje a PIN kódot!
Lg Optimus Black 4.0.4-es szoftver. A gyári képernyőzárnál szeretném ezt beállítani. -
RaZroX
addikt
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom webkamerának használni a telefont ha rákötöm gépre USB kábellel ?
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Örök téma, hogy iGO-ról nem lehet beszélni itt, de ha legálisan akar valaki hozzá jutni, akkor lesz lehetőség, persze géppel együtt (OEM), és nem app-ként

iGO + Android = Navon Platinum Explorer (7"-os tab, 800x480)
http://totalcar.hu/magazin/technika/2013/03/01/navon_platinum_explorer/Árak, ha valaki a cikket nem akarja végig olvasni:
[...] Ami az árakat illeti, a készüléket már említettem, ugyanez Magyarország-térképpel, egy év frissítéssel nagyjából 37 ezerbe kerül. Teljes Európát egy évnyi frissítéssel egy tízessel adják drágábban, a legdrágább személyautós változat az Európa+élettartam frissítés kombó, 60 ezerért. A teherautósok EU-s szoftvere, egy évnyi frissítéssel 70 ezer forint körüli áron kapható meg. [...]Gép adatai:
Jellemzők:
Beépített GPS vevő
FM Transmitter
7” Kapacitív, multitouch
5x multitouch érintőképernyő
800 x 480 felbontás
ARM Cortex A8 1,2GHz
512MB RAM
MALI 400 3D Grafikai gyorsító
8 GB Beépített memória
Android 4.0 ICS
1,3 MP Előlapi kamera
Micro USB 2.0
Micro SDHC
WiFi 802.11 b/g/n
beépített hangszórók
elforgatásérzékelő (G) szenzor
akkumulátor:2900 mAh
Működési idő töltés nélkül akár 4 óra
Bővíthetőség Micro-SD, 32GB-igDoboz tartalma:
Autós szivargyujtó-töltő
tapadókorongos autós tartó
USB kábel
Felhasználói útmutató -
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Nálam az SMB megosztásnál szórakozott az ES File Explorer még régebben. Sokszor belassult ilyen 10-20 kbps-re, néha meg le is állt. Volt, hogy USB OTG-n keresztül akartam vele másolni pendriver-ról SD-re (kellett az USB töltéshez később), de felénél szétkapcsolt. Amikor rátaláltam a Solid-ra, kipróbáltam és nem volt ilyen gondom, úgyhogy meg is vettem. SMB-s megosztásnál múltkor 2 Mbps-re is felment, amikor közvetlenül a gép WiFi adapteréhez csatlakoztam.
-
LonGleY
veterán
válasz
RaZroX
üzenetére
Ha itt nem kapnál választ: Android játékok topicja
-
RaZroX
addikt
Üdv! Real Racing 2-ben hogy tudom beállítani hogy külső nézetből nézzem a kocsit ?
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Nálam a teljes verziós Solid Explorer váltotta, kipakolt Dropbox-ra mutató parancsikonnal. Jobbat nehéz elképzelni nála. Az a durva egyébként, hogy ha telefonon (a Solidban) töltök a drop tárhelyre, nem akad le kb. 1 megánként az adatforgalom, mint az asztali kliensben (hiába van kikapcsolva a feltöltéslimit), hanem teljes erőből küldi fel az anyagokat. Átnevezés, keresés, áthelyezgetés azon belül... Egész jó lehet az API-ja.
Tyú, beindultatok, lesz mit jegyzetelnem. :]
-
Bozek
nagyúr
válasz
róland
üzenetére
Google Reader helyett a gReader-t használom, mivel ott van offline szinkronizáció. Amit még én ajánlok, az a Solid Explorer. Ott is 2 panel van és simán kezeli a népszerű felhő tárhelyeket (Box, Dropbox, Google Drive, SkyDrive, SugarSync). Na meg én SMB-re is használom, mivel sokszor nincs kedvem előszedni az USB kábelt.
-
dokee78
félisten
válasz
róland
üzenetére
Shazam és/vagy Sound Hound és/vagy TrackID
Ezekről valaki összedobhatna egy összehasonlító cikket.Nálam a Dropbox klienst lassan leváltja a Total Commander+TotalBox for Total Commander
-
róland
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Wacom Bamboo Paper a SkethBook mellé.
Menetrend Droid a TElvira mellé.CallTrack - hívásnapló
Carcassone - jó kis társasjáték
Cool Reader
Dropbox
Evernote
Flipboard
g:hu - geocaching
GPS Stétusz és Toolbox
Mindjet Maps
Polaris Officew (bár ez lehet, hogy Samsung exclusive)
Google Reader
Shazam és/vagy Sound Hound és/vagy TrackID
SMS Backup+
SPB TV
TuneIn Radio (Pro)
ViberHirtelen pár ajánlat.
-
tomy86
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Nyilván van olyan tarifacsomag, amihez megfelel a Droidstast. Eszembe jutott még egy-két dolog. A beállítások exportja/importja csak a Pro verzióban lehetséges a Droidstatsnál, míg a Call Meter 3G esetén ez ingyenesen elérhető. Ráadásul a CM3G-be mostanra elég sok magyar tarifacsomag beállításait tudod importálni a program netes adatbázisából. Bárki elküldheti a beállításait a fejlesztőnek és így mások számára is elérhető. Nem tudom, hogy a Droidstatsnál van-e ilyen lehetőség.
(#15508) LonGleY: szerintem ne hagyd ki, mert akinek nem kellenek részletes adatok vagy olyan a díjcsomagja, ami nincs agyonbonyolítva, arra egyszerűbben beállítható a DroidStats vagy pl. a Call Meter NG.
-
tomy86
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Másfél éve próbáltam a Droidstatsot, de most próbaképp újra telepítettem. Lehet, hogy felületesen néztem, de én továbbra sem látom, hogy hol tudom beállítani a perc és sms díjakat, ha azok változóak attól függően, hogy hálózaton belülre vagy kívülre küldöm (arról nem is beszélve, ha külföldre) vagy például azt, ha a olyan a díjcsomag, ahol a hívás első 30 másodperce ingyenes. Vagy ha x számot 50% kedvezménnyel hívhatok. Az én díjcsomagom is leforgalmazható, de ebbe pl. nem tartozik bele a külföldre küldött sms. A CM3G a külföldre küldött üzeneteimet hozzáadja a számlához, hiába nem értem el a leforgalmazható havidíj összegét. Ezt sem tudom, hogy a Droidstasban meg lehet-e oldani. Maradva az üzeneteknél, ha az előfizetésedhez jár x sms, amit ingyen küldhetsz, de csak hálózaton belüli irányba, akkor ezzel is gondban leszel a Droidstatsnál, ha jól láttam. Hirtelen ezek jutnak eszembe. Ha ezek közül valamelyik mégis megoldható, akkor bocs, de csak gyorsan átfutottam a beállításokat.
-
choco01
addikt
Köszi mindenkinek,kipróbálom a Dolphint!!!!

-
dokee78
félisten
Dolphin Mini vs. Boat Mini?
Aki mindkettőt próbálta melyiket használja és míért azt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen videókártyát?
- Automata kávégépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Köszönöm!

crok
mobilizmo