Hirdetés
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
-
iguana
őstag
-
atillaahun
veterán
válasz
üzenetére
Igen, nekem is a régi van fent, az alukál is szépen magának, meg gyorsabb is kevesebb sallanggal.
Market-ből viszont sajnos nem jöttem rá hogy kell visszatenni a 2.3.6-ost, az már folyton FC-zik.
Pedig ez a Play + Play Szolgáltatások páros nem kissé kártékony a memóriára és fogyasztásra nézve.
(#15895) Xiawave
Mondjuk ezért sok esetben nem konkrétan az akku teljesítménye a hibás. Sok gyártó olyan szinten hulladék Android-ot ad ki, amiben még gyári állapotában is beakadnak dolgok, és elkezdenek meríteni, nem még ha valaki belakja rendesen a telefont. -
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Youtube is csak az újabb verziók óta erőszakos, régen simán le lehetett állítani minden gond nélkül.

Stonerice: Ha óránként lemerül a telefon, akkor se fogok pót akksit hordani magammal
Ez még mindig egy telefon lenne, nem egy atomerőmű...pedig már lassan ott tartunk
Rémisztő ez az üzemidő, amit produkálnak egyes készülékek.(#15896) atillaahun Ha FC-zik is, az is nyilván az idióta Google Play szolgáltatások, meg egyéb kompatibilitási dolgok miatt van, amiket a Google bevezetett, és automatikusan letöltődik a telefonodra, mindenféle értesítés nélkül...mint a napokban ez a zöld " beállítások " opció is...
-
iguana
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
az a baj, hogy nem 1-2 app-ról van szól. ha nem használnám, még vagy 20 futna háttérben feleslegesen. és igen, ezek azért időről-időre azért felébresztik a telefont stb. Nekem így ~100-150 MB memória pluszt jelent, és ahogy tapasztaltam kevésbé hajlamos a telefon belassulásra, megtorpanásokra, lagokra.
-
Stonerice
őstag
Vegyen mindenki nagyobb aksit, vagy kössetek utána egy fúziós reaktort
Esetleg, pont ma láttam meg ezt a csuklóra szerelhető töltőt. Tartalék akku. -
atillaahun
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Hát pl. nem volna utolsó dolog, ha a rendszer a nem kívánatos folyamatok RAM-ban terpeszkedése miatt nem lőne ki a programjaim, amiket viszont használnék időről időre. Mert így pont ugyanaz a hatása mint a Task Killer-eknek, hogy újraindítgatom amikre szükségem van, ami ugye extra fogyasztást jelent ahhoz képest ha nem gyilkolná le őket.
Autostarts-ot egyébként természetesen én is használom, nem találtam még nála jobbat, nekem sok mindent megfog. Bár nyilván nem mindent amit szeretnék. Elvégre valóban nem nyúltak hozzá már több mint 1 éve.
Play meg Youtube már pl. túl erőszakosak neki (meg gondolom az említett Viber is), de a GMaps-et nálam szépen lefogja. Bár ha nincs bekapcsolva a vezeték nélküli helymeghatározás szerintem akkor egyébként se nagyon ugrál.
-
fatal`
titán
Nem értem miért zavarja az embereket, ha a háttérben fut a térkép 1-2 szolgáltatása meg 1-2 app, ami nem fogyaszt semmit. Egész nap ezt nézegetitek vagy mi?
-
iguana
őstag
válasz
zho-lee
üzenetére
Ott van az, Autostarts. A mai napig használom, bár sajnos több mint 1 éve nincs fejlesztve. Egyszerűen nem találtam tudásában hasonló alternatív app-ot. (Egyes app-ok egyszerűen nevetségesen vannak paraméterezve. Mindenfajta triggerre el akarnak indulni a háttérben)
-
zho-lee
addikt
válasz
kelemen93
üzenetére
Volt régebben egy apk a playon, amit azóta nem találok.
Autostart a neve, és pici piros autó volt az ikonja.
Megnyitottam pl a fájlkezelőt, és kiírta, milyen eseményre kapott autorunt.
Mai napig égnek áll a hajam, hogy pl a pissziánsz, ha jól emlékszem a "media button pressed"-re is kapott autorunt
Egy darabig kapcsolgattam kifelé az autorunokat boldogan, de bejött a viber korszak, és ott megállt a tudomány: full le volt tiltva mindene, és félóra múlva mutatta, hogy fut a háttérben.
Úgyhogy nem néztem utána jobban a playon, hogy belinkeljem, szerintem az is felesleges..
+1 a titanium jegelés funkciónak.Ha lenne programozó ismerősöm, megkérném, hogy csak annyit csináljon egy apk-val, hogy értelemszerűen gyomlálja ki az autorunokat, illetve tegyen pl g.térkép start mellé pl egy toggle gps-t

Apropó, megkérdem itt is, hátha előbb világosodok meg: clockworkmod mappa az sd-n.
Két almappa a backup, és a blobs. A backup rendben, de a blobs az kell, vagy törölhető.
Van kb 517 almappa benne..Köszi a segítséget!
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Mobiltelefonra milyen mobilnet forgalomfigyelőt használtok, ami nem eszi az akksit, háttérben fut , jó?
-
Frozzy
őstag
.MKV fájl kiterjesztésű Filmet, hogyan tudnék lejátszani ?

-
Mr X
veterán
válasz
kelemen93
üzenetére
Pár másodperc után újraindulnak, a készítők elég fontosnak ítélték meg őket, hogy folyton fussanak. Amúgy az, hogy látad a folyamatlistában őket, nem jelenti, hogy fogyasztanak is. Ráadásul a folyamatos kilövés-újraindulással többet vesztesz akkuban, mint ha hagynád őket.
-
quailstorm
félisten
válasz
kelemen93
üzenetére
Advanced task killer.
Play áruház magától nem indul újra, az biztos. Legalábbis GB-n. -
kelemen93
tag
-
kelemen93
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy Feladatkezelő alkalmazást? elég volna a Nemuslauncherbe integrált, de pl a google playt és a Térképet nem látja és így bezárni sem tudom őket, ha nem használom
-
vigyori78
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Köszi.
Az nem jó
nekem is 180 MB-van eddig nem használtam belőle csak max 10 MB-ot havonta mert minden egyéb ingyen van és azokat nem számolja.
De szeretnék valami online rádiós cuccot is de akkor gondolom mindegyik ilyen és sokat eszik hamar ?
Vagy van valami más esetleg?
Gondolom ha valamelyik médialejátszóval rádió url-t nyitok meg akkor az ugyanannyit zabál? -
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi
üzenetére
Bocsánat, de ne akard már megmondani nekem, hogy mit gondolhatok, és mondhatok egy alkalmazásról!
Az önálló véleményalkotáshoz és véleménynyilvánításhoz való jogom megvan. Ha ezzel nem értesz egyet, szíved joga. De ha feltétlenül flame-et akarsz gerjeszteni, azt nem hiszem, hogy mások jó szemmel fogják nézni.
Azt is odaírtam, hogy nekem nem felel meg. Nem beszéltem le róla senkit, nem minősítettem senkit, akinek más a véleménye. Te se tedd! -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy szeretném a TuneIn Radio-t vagy a XiiaLive-ot használni útközben is "nem csak otthon wifivel" ,3G-n óránként kb hány MB-ot használna fel ??
Köszi. -
vadászcsiga
félisten
válasz
half333
üzenetére
half333
Tedd fel ezt: Wifi fixer. Ez egy réges régi verzió ami tuti működik, a legfrissebb verzió nem tudom mit tud csak annyit hogy amikor anno ezt frissítették nem működött többet.
A beállításokban állítsd max wifire. Nekem 3-4 eszközön is működött. JB-n szerencsére már nem kell ez. -
tomy86
addikt
válasz
katalin888
üzenetére
Részemről a SuperSU-ra szavazok. Egyrészt jobban bejön (lehet, hogy csak azért, mert azt szoktam meg), másrészt a Superuserrel ellentétben a mai napig folyamatosan frissítik. Mielőtt felvetődik, a Superusert nem azért nem frissítették több, mint fél éve, mert már tökéletes.

-
sharkybacsi
tag
Felesleges egy béta szoftvert hulladékozni, azért béta, mert nem végleges. Sem "bugmentesítés" szintjén, sem funkció szintjén. A szoftvert kipróbálva teljesen jó alapnak tűnik, az azonban nagyon látszik rajta, hogy egy csomó funkció még nincs implementálva, elég csak a beállítási lehetőségek szűkösségére tekinteni.
-
törölt tag
válasz
katalin888
üzenetére
Általában a Superuser-t szokták ajánlani, és én is több helyen látom, elterjedtebb, mint a SuperSU.
-
Mr X
veterán
válasz
katalin888
üzenetére
Mindkettő ugyanúgy használható, egyik sem produkál hibákat.
-
Mr X
veterán
válasz
katalin888
üzenetére
A körítés. Mindkettő ugyanazt csinálja.
-
katalin888
aktív tag
SuperSU vagy Superuser
Mi a kulonbseg kozottuk? -
iguana
őstag
válasz
katalin888
üzenetére
Settings->Apex Settings->Drawer settings->Hidden apps->kiveszed a pipát az apex mellől.
-
dokee78
félisten
lesz ez az opera opera ha kilép a béta fazisbol.
Viszont a SwiftKey t mintha nem szeretné -
Feltettem a Nod mobilvédelmét és talált is valamit!
Ilyenkor mi van?
Karantént? -
Hello!
Elvileg a Chrome-nak is lesz valami teljesen új változata mobilra.
Van róla valami infó már?
Köszi -
tomy86
addikt
válasz
Buster17
üzenetére
Angol-magyar-angol: Dictionary Hungarian English
Német-magyar-német: Dictionary German Hungarian -
fatal`
titán
válasz
beach head
üzenetére
Itt az új bétáról és a régi mobileról volt szó, a Mini nálam is gyorsan indul, de az meg túl butácska, a turbora pedig nincs szükségem, sem wifin, sem mobilneten (elég nagy a csomagom).
-
beach head
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
Nálam is gyorsan indul az opera mini pedig legalja a telefonom, és a legjobban is ez tördel szerintem. A delfint is próbáltam de a mininél ragadtam le. A sima opera mobile el sem indul telepítés után nálam. A netes videókat (indavideó...) nem lehet valamilyen lejátszóappal elindítani flashplayer nélkül? Skyfire böngészőt szoktam használni, az képes egyes oldalakon lévő videókat lejátszani, átkonvertálva és elvileg adatot is spórolva ezzel, csak elég lassu az a böngésző.
-
Buster17
addikt
Angol meg német szótárat tudtok ajánalni?
Angol-magyar magyar-angol és német-magyar magyar-német legyen -
beach head
senior tag
saját magadnak kreálhatsz rezgéseket az egyes kontaktokhoz ha érdekel valakit
-
zho-lee
addikt
válasz
fatal`
üzenetére
Üdv!
Én az UC Browserral elvagyok.
Néztétek már? -
fatal`
titán
Attól tartok, hogy a nagyítás ilyen marad, az összes webkitesben ilyen, így meg nekem használhatatlan.
És mivel nincs opera:config, nincs normális reklámszűrés sem (bár az opera link lehet, hogy szinkronizálja).
Az egyetlen előnye, hogy gyorsan indul, de ennyi erővel használhatnám a beépített böngészőt is, az is gyorsan indul. A régi mobilet meg nem fejlesztik tovább.

-
-
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi
üzenetére
Igen. És?
Az irányvonal már látszik. Ha ilyen marad, akkor nekem nem felel meg. Ez nem baj, ugye? -
Komi28
senior tag
Olyan alkalmazás létezik: rámondok a telefonra egy szöveget és azt beállítanám mikor értesítsen, hogy visszahallgassam? Egy hangos emlékeztető lenne, találtam egy ilyet de sajnos az nem vált be nem jelzett a megadott időpontban, hogy visszahallgassam. Köszi
-
busman
veterán
Keresek valamilyen frankó újságolvasót..
-
katalin888
aktív tag
Az Apex launcher eltunteti a sajat ikonjat az app drawerbol, hogy lehet lathatova tenni?

-
Gergo79
csendes tag
Sziasztok!
Nem használ valaki itt véletlenül fénykép/video elrejtő programot? Olyanra gondolok, mint a KeepSafe - csak ezzel az a bajom, hogy a program a tablet belső tárhelyére települ, én viszont a külső SD kártyán lévő fájlokat szeretném elrejteni (a KeepSafe viszont nem hagyja a fájlokat helyben, hanem átmásolja oda, ahol maga a program van
). Előre is köszönöm a válaszokat. -
Foose
addikt
Hát nem tudom. Nekem mobilos felületen nézve az index oldalán egy videót nem elindított,hanem letöltötte. Más pont most írja egy androidos közösségben,hogy neki meg szépen elindul. Nekem 4.0.4 van,neki 2.3.7 Nem lehet ez a megfejtés? De nekem már most pici netezgetés-próbálgatás után többször összomlott,és másnak is mediafire letöltésnél megfőtt. Végülis,még béta verzió

-
bkercso
nagyúr
Ezzel kapcsolatos tapasztalatok is jöhetnének ide a fórumba:
HovÁ mennek az adatok?
"Van olyan játékszoftver, amely akár négy-öt hirdetéskiszolgáló cégnek is elküld rólunk információkat, és erről sem a telepítés során, sem az alkalmazás futása közben nem kapunk értesítést." -
Foose
addikt
Elérhető az Opera browser beta. Az új webkites cucc. Opera Browser Beta Próbálgatom,nem rossz. De nem értem pici netezés (és előzmények törlése) után miért 43,48MB még mindig? Vagy ez is olyan lesz,mint a Chrome,hogy rengeteg helyet foglal??
Nálam ICS-n ez az infó most róla az alkalmazásinformáció menüpontban: összes:43,48MB;alkalmazás:2.25MB;usb-alkalmazás:14,25MB;adatok:26,98MB;sd kártya: 0,00b 
-
Valami jól használható és kipróbált samba szervert tud valaki ajánlani CIFS-hez?
-
havri1
félisten
Helló!
Kicsit albasztam a dolgot a contactjaimmal. A lányeg, hogy sikerült visszaállítanom a google fiókba a jó neveket/számokat, de most megvan sim-en és google fiókban is. A telefonon meg duplán.
Törölném a simen lévőket, de biz isten nem találok ilyet. Ha törlésre megyek, nincs olyan, hogy sim, stb, csak egyesével..na 300 contact van, ami most duplán, így nem klikkelgetném végig.. Van erre gyorsabb megoldás?
Max ha nincs, kiveszem a simet, át nokiába..de ezt mellőzném egyelőre.Köszi!
-
half333
őstag
Üdv! Mit lehet tenni abban az esetben ha a wifi kikapcsol képernyő leszárárakor (always-re van állitva) ?
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Tudnátok mondani egy jó felvevő progit a beszélgetésekhez.
Az előző telefonomon ami volt az 10mp-enként sípolt 1et rohadt idegesítő volt.Jólenne egy olyan ami nem ad hangot.
Sajna egy olyan beszélgetést kéne rögzítenem aminek valójában írásos formában kellett volna megtörténnie de a tisztelt partner nemhajlandó semmi maradandót kijelenteni és ebből már rohadtul elegem van.Köszönöm
-
wardemi
senior tag
Köszi, megnézem majd hát, tudja azt amire nekem kell
.Zsolt_72 ez is jó lenne csak én nem használok semmi ilyen launcher-t mert fölös szerencsére origi felületem van nincs mókolva benne. Még az system ui-t vissza állítom van, hogy behal az egész rendszer romok váltásánál
. mondjuk lehet jobban utána kéne olvasni melyik rendszer file mit tartalmaz pontosan.Köszi a helpeket, majd ha lesz kis időm megnézegetem sok időt megkímélnék ha bejönne.
Jim74
A mostani akció azért volt mert főverzió szám ugrott egyet és "elég nagy újítást" kapott, hogy legközelebb mikor nem tudom hátha lassan eléri az X billió letöltést és mindenki szorja a cuccát
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

TB, Autostarts, Setcpu, Undervolting, Debloat...

Rémisztő ez az üzemidő, amit produkálnak egyes készülékek.
Esetleg, pont ma láttam meg ezt a csuklóra szerelhető töltőt. Tartalék akku.

nekem is 180 MB-van eddig nem használtam belőle csak max 10 MB-ot havonta mert minden egyéb ingyen van és azokat nem számolja.

Ráböktem,és csak fekete kép. De a sima opera mobile is ezt csinálja nálam. Egyenlőre nem is foglalkozok vele többet,még mindig nyerő nálam a Dolphin.

). Előre is köszönöm a válaszokat.
crok
mobilizmo