Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz nggabi #13719 üzenetére
Na ez az én bajom, pont ez ......
Hogy kérdés nélkül "keresztbe" szinkronizál minden ami Google..
Ami tul. képen jó...hiszen épp ezért használom a szolgáltatásaikat,,,De ezt szeretem a felügyeletem alatt tartani...
Hova, mi kerül, és az nyilvános e vagy sem...
És ami most ebben főként feldühít, hogy "egyszer csak ilyen lett "
Kérdés, és szó nélkül...
Már egy ideje használom a Google-t és szolgáltatásait...Pc-t meg még régebben...(szóval nem érzem magam Pc analfabétának)Az accountom beállításaihoz rég nem nyúltam....utoljára a naptáram szinkronizációs beállításait módosítottam...Szóval ezt nem szeretem amikor "egyszer csak" kitalálják ,hogy "mostantól szó nélkül szinkronizáljuk a fotóidat oda is ahova nem kérted"
[ Szerkesztve ]
-
-
TRob1
veterán
válasz nggabi #12897 üzenetére
Szasz! Nagyon rég! "Elüldöztek" a Samsungosok!!!
(#12896) ph2012:
Én a Documents To Go-t használom, de vannak ingyenesek is, pl: Kingsoft Office (free)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest