- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
CHIPman #35611 üzenetére
A myaudiot kerulnem a helyedben, azt inkabb ne, a soc se egy nagy villanas benne, de magyar ceg,szerviz is van olyan kutya rossz mint a tabletjeik. Inkabb nezz ra a prestigi ultimata 10.1 re epp csak 1 lehelettel gyengebb mint a myaudio 4 magosa....inkabb n7,vagy samu p3110...vagy gainward galapad de ez utobbinak nem bivaly az akksija.. de legalabb tegra3 es bovitheto,hdmi is van rajta...
-
-
válasz
CHIPman #34468 üzenetére
Olvass itt korbe, [link]emiatt irom hogy myaudiot ne,de van sajnos sajat tapasztalatom is ami minden de nem pozitiv. Volt toluk termekem es a supportot inkabb nem minositenem mert tiltas lenne a vege,kinai es kinai tab kozt is van kulombseg es a myaudio az gyikabb fajta kozuluk...
-
-
Melack
veterán
válasz
CHIPman #33849 üzenetére
HDMI megoldható egy átalakítóval, a memória tényleg necces. Bár én véleményem szerint ha az ember tudja, hogy mire mit szeretne használni, akkor meglévő kerettel is tud gazdálkodni. iPadekből is csak 32GB-osat vennék, mert az - szerintem - minden szempontóból elég. Ha az iOSt leveszem belőle, akkor is marad olyan 28-29 Gb felhasználható tárhely.
-
kateb
tag
válasz
CHIPman #33822 üzenetére
Az erős, vagy inkább mondjuk úgy, normális wifivel megáldott tabletekről már én is érdeklődtem itt, de érdemi válasz nem volt sajnos ez ügyben. Nyilván itt a fórumon senki sem tudja, hogy egy adott vasba milyen vevőt szerelnek, a gyártó meg nem köti az orrunkra, hogy mit spóroltak ki a tabletből.
A teszteket olvasgatva nekem az jött le idáig, hogy a kínaiak a wifin szeretnek spórolni, valamint a tápegységen.
Nálam pl 30 métert kéne áthidalni, plusz egy főfalat. HP laptoppal működik, de tabletben nem tudom melyik tudná ezt megoldani. Így meg lutri a vásárlás... -
-
-
-
rayman2006
tag
válasz
CHIPman #29632 üzenetére
Igen nem tűnik tényleg rossznak csak kérdés IPS-e,más helyen se írják,hogy IPS panel
Van rá már Android 4.1 is. -
csui83
tag
válasz
CHIPman #29347 üzenetére
GPS-t csak BT-os modullal lehet tabira varázsolni? Mert akkor a Prestigio/WayteQ70/Ainol Crystal kilőve? Csak a Concorde Play-jel menne? (35-45k-s kategórián belül)
btw, a 4:3-as képarány a concorde-on mennyire kedvezőtlen a filmnézés/játék terén? Nekem ez lenne a legvonzóbb, de a képarány kicsit elbizonytalanit. -
üszök
őstag
válasz
CHIPman #29347 üzenetére
Én próbáltam a Myaudio 808DCC-t külső GPS vevővel,de nem jártam sikerrel.Ezzel a programmal
A program látta a vevőt,működött a komunikáció,de a navigációs programok nem látták.Bár lehet csak én vagyok béna. -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
CHIPman #29134 üzenetére
Papíron igen, gyakorlatban nem hinném. Egyedüli rákfenéje a droidnak sztem az, hogy elég sok hw van. Optimalizálás meg nem igazán még. sok hw, kismillió sw, nem is csodálom. Hiába van mp4 vga a rockchipben, ha a játék nem tud vele mit kezdeni mert 1, max 2 magra tervezték. Szoktam olvasgatni játék leírásokat, nem ritkán a legújabb gamek is tökéletesen mennek 1 magos telefonon, új csodákon meg el se indulnak.
-
stmiklosi
tag
válasz
CHIPman #28880 üzenetére
Szevasz!
A (jobb) antenna az adót és a vevőt is "erősíti". Ha nem jó, úgy az adó mind a vevőoldal gyengébb lesz.
Hiába az adóteljesítmény,ha gyenge az antenna, nem hasznosul kellőképpen.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:EZptztAPFXQJ:www.slatedroid.com/topic/35891-wifi-hardware-modification/page__st__180+youtube+auroraII+wifi+antenna&cd=11&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
Alul találsz képeket.
A szétszedésre is vannak képek a youtubon (orosz oldalon), keresd meg...
Üdv: StMiklos -
laszlohu
addikt
válasz
CHIPman #28867 üzenetére
Ezzel kéne megnézni, hogy milyen a jelerősség :
majd a routerben, ha szükséges meg lehet próbálni a csatornát váltani.
Ezenkívül hardware - es úton a kütyüt szétkapni, majd kiforrasztani, kicserélni a wifi antennát és esetleg egy dróttal kivezetni a készülékből ( garanciavesztéssel járhat )
-
stmiklosi
tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CHIPman #28245 üzenetére
Akkor nem kell aggódnod. Ez azt jelenti, hogy a készletből egy darab a tied, ami úton van az adott átvevő pontba amit Te megadtál, ez néhány nap. Ha ez oda ért, akkor kapsz mailt, hogy átvehető, illetve átáll a státusz is arra, hogy Foglalt, átvehető.
De a biztonság kedvéért írhatsz mailt is nekik.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
CHIPman #27992 üzenetére
Szoftvertől miért? Jelly Bean, mi baj lenne vele?
A képernyő pedig IPS.
Concorde fórumon írták, hogy kevésbé márkás panel, mint ami a Novumban (~65k Ft) van, de valószínűleg így is sokkal jobb mint az összes többi TN vagy nem tudom milyen paneles szutyok. (A Play-ben TianMA, a Novumban pedig Samsung panel van) -
vamzi
senior tag
válasz
CHIPman #19742 üzenetére
Szerintem ezt annak fényében döntsd el, hogy mire szeretnéd használni, mire van neked szükséged, illetve mennyit szánnál rá.
Nekem ha nem kellene az USB, akkor biztosan az iPadet választanám.
A wifiről meg azt tudom mondani, hogy az én tabletemben (Smartq T20) a wifi jele stabil a sebessége pedig nagyjából 30Mbps körül alakul, ami kb 3,5MB/s.
-
zseko
veterán
válasz
CHIPman #19164 üzenetére
Mea culpa, ezekről nem tudtam, elnézést
(#19165) nightmare13b: ezért is írtam bele azt hogy talán.
(#19162) KAMELOT: a tablet olyanoknak van mint pl. én, aki laptopnak nem látja értelmét asztali gép mellett (játékra kicsi, hurcolászni nagy), nyaraláskor, utazáskor viszont netezni, olvasni, filmezni a telefon kicsi, az asztali meg kb. felejtős...
-
tjb007
nagyúr
válasz
CHIPman #19010 üzenetére
Olcsóbb nincs, egy árban viszont ott van még a Galaxy Tab 7.0 Plus.
"Nem akarok sz@pni a kínai cuccok wifijével"
A "márkásakból' is kifoghatsz bármikor egy hibás példányt.
(#19012) z0d1AK
Ami olcsóbb az vagy kínai (ami neki nem kell) vagy nem rendes garancia jár mellé.
(#19014) Bagira01
De, van csak épp nem itthon.
-
vamzi
senior tag
válasz
CHIPman #18988 üzenetére
Ha van raktáron, és ma megrendeled, holnap elküldik és kb 10 nap alatt meg is kapod. Tehát olyan 25-27 környékén meg is kapnád külföldről.
(#18991) rizso
Posta még rámehet. Ez rajtad múlik. Ekkora mennyiségnél pedig majdhogynem biztos, hogy megfogják a határon. Véleményem szerint ha egyszerre 1 átcsúszik, akkor már jók vagyunk. Ahogyan növeled a mennyiséget, úgy növeled a rizikót. -
tjb007
nagyúr
válasz
CHIPman #18988 üzenetére
A 908A -ban ott az IPS panel a 808DCC -ben meg a kétmagos SoC, a nagyobb felbontású kijelző és a BT. Döntsd el nálad mi élvez prioritást.
"A leárazott Ramos W17pro esélytelen, hogy ideérjen szerdától elsejéig, mi?"
Ha DHL -lel kéred akkor biztosan de ebben az esetben garantált az Áfa, ha az ingyenes szállítást választod akkor meg 50-50%.
-
hdman
őstag
válasz
CHIPman #18773 üzenetére
A Concorde gépei is kinából vannak, mégis van rendes support.
Szerintem ha kijön a gép, akkor megrendelem, aztán ha 8 napon belül gebasz van, akkor a törvény égisze alatt visszaküldöm és visszakérem a pénzt.
Ha meg a gari idő alatt száll el és szórakoznak, akkor elég meggyőző tudok lenni, én elsősorban a szoftveres support hiánya miatt parázok
Szerk: mi volt a baja a gépeknek?
-
Osynho
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz
CHIPman #18733 üzenetére
Ugyanazt nyújtja mint az A10 csak nincs HDMI (meg más sem de az senkit sem érint).
(#18734) Kvazár
Arra amire te használnád egy Allwinner A10 vagy egy AML8726-M3 is elég lenne de nem egy 1280x800 -as felbontás mellé, az 1024x768 a biztos.
Ezeken kívül még a kétmagosok (AML8726-MX, RK3066, esetleg még a Tegra 2) ajánlottak.(#18735) delbarta
Körülbelül én is ugyanazt tudom mondani mint amire te is jutottál.
Hardverben egyértelműen a CC 9.7 IPS Plus a nyerő viszont a Samsungnál ott nagyobb felbontású kijelző, a 2 év garancia, a GPS és a közösségi support. Egy nagy rákfenéje van a Samsung taboknak, az egyedi rendszercsatlakozó de meg lehet ezzel is barátkozni.
Eldöntöd, hogy mi a fontosabb és az alapján választasz.(#18738) William84
Lehet, hogy ha be lenne mérve kiderülne, hogy az a 8000mAh sem 8000mAh hanem csak 6000 (vagy még annyi se) és még így is elmegy 7-8 órát.
A kínaik ezt is előszeretettel szokták manipulálni, minél nagyobb érték van megadva annál jobban arra szegődik a tekintet hisz a legtöbb ember gondolkodásmódja szerint ami nagyobb az biztosan jobb is, szétszedni meg úgysem nagyon fogja senki sem, hogy megnézze így fény sem fog derülni a turpisságra.
Ha lenne két, az akkumulátor kapacitását leszámítva mindenben megegyező modell akkor te melyiket választanád ? Amelyikben 11000 milliamperórás akku van vagy amelyikben csak 4000 ? Gondolom te is az előbbit választanád -
Vovi1
aktív tag
válasz
CHIPman #15864 üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom a Q8-al, de megoldottam. Nem töltött semmit a Playról hibaüzenettel mindíg kilépett. Talán a Flash-t nem szerette, vagy a prop beállításai nem mennek - ezért kellene rootolni. ( a kínai nyelvű Play megy!)
Kipróbáltam a Kelzsoca féle Wayteq 4-es superusert, (rendszertelepítésként) lefutott szépen, de nem volt eredménye, nem rootolta. Gyári szoft újratelepítése egy ideig jó volt, majd megint leállt a Play. Kénytelen voltam a setup-ban tippelni - Kínai ábrás, nincs angol - és sikerült egy factory resetet kihozni belőle. Azóta minden kiválóan megy.
Sajnos a Gameloft játékok nem nagyon mennek, pedig a hardver bőven elvinné. Át kellene írni a build.prop fájlt ( kütyü neve, gyártója, nyelve, régió, google helyett mindenhol panda van, stb) és szerintem akkor minden futna rajta. Sajnos a kínai tab-ok jellemzően a belső piacra készülnek - az a piac nem a magyar - és a saját korlátaikat beépítik. Már az is nagy szó, hogy a nyugati Play működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest