- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
piRate_nEx
aktív tag
-
kiskakas
senior tag
válasz
kiskakas #44315 üzenetére
Elvileg itt az official weboldala
http://www.trekstor.co.uk/detail-surftabs-en/product/surftab-xiron-70hd.html
-
CHIPman
nagyúr
válasz
kiskakas #28517 üzenetére
Nálam a dobozban volt OTG, USB, töltő és füles is, úgyhogy a tiedből valami kimaradhatott ezek szerint.
Ma nézegettem filmet vele, gyors, semmi gondja nincs. A kijelző nem egy Samsung, de ilyen áron fasza. Kicsi sávosodás megfigyelhető egy-két helyen, és nem lennék meglepődve, ha pentile lenne, de egy TN-nél sokkal jobb. A wifije nagyon gyenge, ahol az s3-am 2-es jelerősséggel veszi a wifit, ott ez még csak nem is látja. Egyelőre ennyit, többet karácsony után tudok mondani.
Ami érdekes, hogy benne maradt egy "ployer" wifi állomás, ami a gyártóra utal(Ployer MOMO8 IPS az eredeti neve), szóval nem csináltak FR-t Kínában.
(#28505) Crytek: Passz, de bemész edigitalba és elkunyerálsz egyet megnyomkodásra tűnik a legjobb megoldásnak, én is gondolkodtam rajta. Ahogy nézem, van minden üzletben. Meg az oldalon is vannak kommentek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest