- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
piRate_nEx
aktív tag
-
kiskakas
senior tag
válasz
kiskakas #44315 üzenetére
Elvileg itt az official weboldala
http://www.trekstor.co.uk/detail-surftabs-en/product/surftab-xiron-70hd.html
-
CHIPman
nagyúr
válasz
kiskakas #28517 üzenetére
Nálam a dobozban volt OTG, USB, töltő és füles is, úgyhogy a tiedből valami kimaradhatott ezek szerint.
Ma nézegettem filmet vele, gyors, semmi gondja nincs. A kijelző nem egy Samsung, de ilyen áron fasza. Kicsi sávosodás megfigyelhető egy-két helyen, és nem lennék meglepődve, ha pentile lenne, de egy TN-nél sokkal jobb. A wifije nagyon gyenge, ahol az s3-am 2-es jelerősséggel veszi a wifit, ott ez még csak nem is látja. Egyelőre ennyit, többet karácsony után tudok mondani.
Ami érdekes, hogy benne maradt egy "ployer" wifi állomás, ami a gyártóra utal(Ployer MOMO8 IPS az eredeti neve), szóval nem csináltak FR-t Kínában.
(#28505) Crytek: Passz, de bemész edigitalba és elkunyerálsz egyet megnyomkodásra tűnik a legjobb megoldásnak, én is gondolkodtam rajta. Ahogy nézem, van minden üzletben. Meg az oldalon is vannak kommentek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest