- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék új tabletet venni. Tudnátok esetleg segíteni egy kicsit?
A legfontosabb az lenne, hogy erős legyen a wifi-je. Legalább mint egy telefonnak de inkább erősebb. 7-7.9"-os érdekelne. Örülnék a 4 magnak és esetleg a Kit Kat-nek. Stabil, gyors legyen, ne fagyjon le (sokszor
)
30-35 nagyon max 40 körül megoldható?
Jobban örülnék valami normál márkának (camcung, Lg, Lenovo, HP? bármi. Asus nem szimpatikus)
Már csak a wifi miatt gondolnék ezekre a márkákra. Hátha nem b......ák el annyira. Concorde Play-ről jövök. -
Mandarinn
senior tag
válasz
Daniel Alves #41356 üzenetére
Ha vársz 1-2 hónapot akkor nagyon jó bay trail-es win8-as tabletek jönnek viszonylag alacsony áron! Én is ezekre várok.
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Egy Concorde play tulajdonosa vagyok és szeretnék tokot venni hozzá itthon. Ez ugye 8" ami elég ritka. Tudnátok valamit ajánlani? Csak egy sima tok kellene.
-
Mandarinn
senior tag
Tudtok olyan SDHC olvasót ami tutira működik CC Play-el?
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Be tudnátok esetleg linkelni nekem a HD youtube-ot? Kerestem de nem találom -
Mandarinn
senior tag
Milyen billentyűzetet ajánlotok tablethez?
Bluetooth-os is lehet vagy USB-s.
A lényeg, hogy Magyar legyen.
Az Aldiban lesz most 10 pénzért Bluetooth-os li-pol akksis Magyar 3 év garral. Az jó ajánlat? -
Mandarinn
senior tag
válasz
maxika2004 #26218 üzenetére
Engem mint márka eddig jobban meggyőzött a Concorde. Használtam mindkettőt ezért merek ilyet állítani.
De tény hogy sokkal gyengébb a hw a One-ban. Viszont lehet h nem fagy annyit meg ilyesmi. -
-
Mandarinn
senior tag
-
Mandarinn
senior tag
Megint akcióznak a Facebookon Concorde-ék a 8-assal.
Ha valakit érint
-
Mandarinn
senior tag
Senkit nem izgatott fel rajtam kívül a Concorde 8" IPS?????
-
Mandarinn
senior tag
A Concorde tab Novum az miszösz?
Miben más? -
Mandarinn
senior tag
A Myaudio 808DCC-t vagy egy Wayteq 80-asat vennétek olvasásra, netezésre? Fontos lenne a jó kijelző. Tudom egyik sem IPS de egy jó sima LCD is lehet, hogy megteszi most.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
osztraksajt #19954 üzenetére
Remélhetőleg az erős akksi miatt nehéz :-)
A wifi milyen erős? Ez fontos lenne. Illetve, hogy a beépített böngészővel vagy Operával milyen fürge a netezés?
Amúgy én kifejezettem szeretem ha picit melegszik a vas. Persze nem azt ha forró. Jó érezni , hogy mikor dolgozik a gep
Ja és ezek szerint 1,5GHz-en megy maxon gyárilag? -
Mandarinn
senior tag
Azt lehet tudni, hogy meddig lesz az MM-ben a 808DCC akció?
-
Mandarinn
senior tag
Na valaki nem vett még 808DCC-t?
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Krissz5435 #19151 üzenetére
De tuti csak azért mert a garázsban összedobna neked egy 4magos tabletet
-
Mandarinn
senior tag
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Arménia43 #19104 üzenetére
Az egymagosok nem igazán bírnak el böngészőből a youtube-al.
A külön YT alkalmazással viszont HD-ben is pillanatok alatt nyomják akadás nélkül.Arra viszont én is kíváncsi lennék, hogy a kétmagosok mit csinálnak a böngészős youtube-al.
A boltban mondták, hogy a 808DCC 1,2-n megy? Vagy én olvastam félre valamit?
-
Mandarinn
senior tag
válasz
nightmare13 #19067 üzenetére
Vagy 8-as most pénteken
Csak ugye nem tőlük.
De inkább azzal foglalkoznának... -
Mandarinn
senior tag
Én is érdeklődtem a Myaudionál. Szerencsére egész hamar válaszoltak. Hamarosan várható náluk egy 7"-os IPS gép de még csak egymagos és 1024x600-as felbontással. Év vége felé várható RK3066-os 7-es gépük.
-
Mandarinn
senior tag
-
Mandarinn
senior tag
válasz
csusza` #18937 üzenetére
A 808DCC-ről ismeri valaki az igazi adatokat? Például kijelző felbontásra is kétféle adatot írnak egy oldalon belül.... 720 és 780 és procinál is csak annyi van, hogy max 1500Mhz de hogy most az valósan mennyit megy? Gyárilag stabilan? A memóriára is DDR2 van írva pedig szerintem ezekben már DDR3-nak kellene lenni.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
nightmare13 #18610 üzenetére
Szerintem lenne rá érdeklődés... Miért ne lenne?
Csinálhatnának egy szavazást valahol, hogy tisztább képet kapjanak.
A Wayteqnek sincs ilyen tabja és a Myaudionak sincs.
Ők lennének az elsők. De nem használják ki... -
Mandarinn
senior tag
Sima Concorde 9.7 Nem lesz 45.000Ft-ért?
-
Mandarinn
senior tag
válasz
qpakcovboy #18228 üzenetére
Meg esetleg azt is megnezhetnéd ha van időd, hogy a gyári böngésző milyen gyors 3-4 lappal
-
Mandarinn
senior tag
válasz
bozsozso #18217 üzenetére
Én próbálgattam Saturnban egy 9-eset. Eléggé folyamatos volt akadást nem igazán észleletem. Persze ha tele teszed sok programmal meg mindennel akkor lehet, hogy ez változik. Wifi sajnos nem volt így a böngészési sebességet nem tudtam kipróbálni.
A kijelző nem rossz de nagyon tükröződik. Érdemes lehet rá matt fóliát venni.Minőség érzetre sem volt bajom vele. A hátlapja fém. Nem recsegett ropogott.
A tartósságáról sajnos nem tudok mit mondani. Néhányan itt negatívan nyilatkoztak a márkáról. Nekem még nem volt. -
Mandarinn
senior tag
-
Mandarinn
senior tag
válasz
medica #18101 üzenetére
Sajnos a CC 9.7-et én még nem próbáltam.
Ami az előnye lehet az a komoly support. Jön rá a JB stb. Talán gördülékenyebb gariztatás. 1x voltam a 7015-el bent náluk és nagyon szimpatikusak voltak. Tehát mondjuk ezek 5.000Ft-ot megérnek. Szerintem annyival árulhatnák többért kb. -
Mandarinn
senior tag
Ma próbálgattam a Saturnban egy egymagos Myaudio 9-eset.
Teljesen "szmúsz" volt. 1 akadást nem tapasztaltam. De sajnos csak menüben mászkáltam össze-vissza mert sajnos nem volt elérhető wifiA kijelző is elég jó de sajnos nagyon tükröződik ami kicsit bele rondít a képbe. A házzal semmi problémám nem volt. Hátlapja fém. Egész vékony is.
Egész friss volt az Android build rajta 2012.6.valami.
Szóval nem tűnik ez rossznak 45-ért. Sőt.
Reméljük a Concorde is látja az konkurencia árait -
Mandarinn
senior tag
Valaki próbált már élőben Wayeq xTAB-80-ast?
Mennyire jó a kijelző? Szinek, betekintési szögek stb...?
Nyilván sajnos nem IPS de azért használható? -
Mandarinn
senior tag
Hát azért mindenképpen hasznos lenne. Legalább kiderülne milyen a hozzáállásuk a dolgokhoz. Főleg a frissítésekhez. Ilyen szempontból nekem nagyon pozitív volt amikor a Concorde-nál jártam.
Nagyon örülnék neki ha élesedne a verseny és belépne egy harmadik Magyar cég aki komolyan veszi ezt a szegmenst. Frissítésekkel, jó hozzáállással.
-
Mandarinn
senior tag
-
Mandarinn
senior tag
A 7015-höz érkező JB telepíthető lesz házilag mint a 9.7 esetében? Vagy mindenképp be kell ballagni a Concordehoz?
-
Mandarinn
senior tag
válasz
irakoczi22 #17355 üzenetére
Nem hinném, hogy bármelyik nagyobb gyártó hamarabb elromlana a másiknál. (Apple, Asus, Samsung)
Ha szeretsz "tákolni" akkor mindenképp andorid. Ahogy nézem azért elég szépen fejlődik a rendszer.
Ha csak úgy megvennéd hogy jól működjön de a többi nem érdekel akkor iPad. Nagyon szép a 3-as kijelzője
de nehéz mint a beton
Unalmas de szépen működik.
Nekem volt iPod touch-om, Badás telefonom , meg most Android. Eddig nagyon ez a nyerő. De persze kinek mi.
-
Mandarinn
senior tag
Wayteq-től vagy Concorde-tól várható 2 magos 7-8"-os IPS-es tablet Jelly Bean-nel?
-
-
Mandarinn
senior tag
válasz
weinmaker #13134 üzenetére
Szerintem ezért szenved a többi nagy Androidos gyártó mert ugyanúgy sokat szeretne akasztani a buliról. Az sem szimpatikus amit ők csinálnak. Pl egy SmartQ szerintem nem lehet már olyan messze minőségben és ugye az iPad-et is kínában gyártják. Nem hiszem, hogy 40-50.000-nél több lenne egy Ipad 2 anyagára. Az is Arm alapú ami hálistennek ócsó. És azt sem hiszem, hogy a maradék 70.000 kellene a szoftverre, logisztikára marketingre.
-
Mandarinn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged