-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
anniediamond #35727 üzenetére
Én ilyet nem állítottam, csak annyit mondtam (s fateless is ezt mondta), hogy ugyanakkora helyen nagyobb kapacitású polymeres akku fér el, mint ionos.
-
Mike88
senior tag
válasz
anniediamond #35722 üzenetére
Jájájá! Nekem ez az utolsó infóm, aztán lehet nem egyetérteni, mert hát a neten is írnak sok hülyeséget: Szerkezetileg van különbség, de gondolom ezt így belőtted te is. A polimer kisebb helyen elfér, (mivel nem tartalmaz folyékony elektrolitot, így nincs mi kifolyjon, így nincs mitől védekezni) kb. ennyi, régebben kevesebb ideig bírták, mára gyak. megegyezik az ionnal, szóval mondhatni ez az egy lényegi különbség maradt. Jó... most lehet még mondani, hogy töltési ideje valamivel több, de ezek elenyésző dolgok, a lényeg, hogy kisebb helyen elfér (ezt nyilván úgy kell érteni, hogy "ugyanannyi mAh").
-
válasz
anniediamond #35722 üzenetére
A LiPol a jobb, nagyobb energiasűrűséggel rendelkezik ugyanakkora méret esetén.
-
Zeki
nagyúr
válasz
anniediamond #35531 üzenetére
Boltban nem tudsz mit ellenőrizni.
A neten kell utána kérdezni, hogy ez vagy az jó-e, van-e valakinek vele baja, mondjuk hogy hamar elromlott, és letojta a szervíz. -
eckmester
tag
válasz
anniediamond #35531 üzenetére
Először azt, hogy az üzletre ne Euronics legyen kiírva. Utána olvasd át ezt a topikot és megtudod, hogy melyik márkák között kell keresgélned az igényeid szerit és mit kell kerülnöd, pld a MyAudio-t.
-
b0bcat
addikt
válasz
anniediamond #35092 üzenetére
Ez túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen.
Nekem volt már Navon gépem. Annyira nem volt gáz, de nem is voltam maradéktalanul elégedett vele. Gyenge volt.
Kíváncsi leszek erre a modellre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- NBA és kosárlabda topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest