- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Megjött a mini hdmi kábelem kínából. Rádugtam az Aurora II-re , de semmi. Hdmi switch szerint disconnected, a tv se kap jelet. Mi a teendő? CM10.1 a rom.
-
Osynho
addikt
válasz
Benderember #31059 üzenetére
Battery : Li-Poly 4500mAh
Overall great device, but short battery life. It is strange for a7 based CPU,so it needs for firmware update. (Posted on 1/16/13)
Nem lesz ez 6-7 óra sajnos, pedig tényleg szimpatikus gép.
Ez a soc milyen fogyasztásban, teljesítményben a bevált 2 magosokhoz képest?
-
Osynho
addikt
-
Osynho
addikt
válasz
Chaser #30917 üzenetére
Aurora II-m van, de szerintem gariztatni fogom (pandánál), ezért érdekelne, gondolom le kellene vásárolnom az árát, ha tényleg hibás és akkor már egy Flame-et kérnék. Amúgy nézegettem a 70dci-t, de az akkuidőtől félek, a mostani se valami erős ilyen téren... Aztán szimpatikus még a Steelcore 8-as, de arról sincs még tapasztalat.
A pro duo vastag és nem fém a hátlapja (persze wifi szempontjából ez lehet nem is akkora baj). Ezen kívül jó lenne az 1280-as felbontás, nekem szemmel láthatóan jobb képet nyújt, mint az 1024. -
Osynho
addikt
válasz
this is life #30891 üzenetére
Nekem az akksi tűnik kicsinek, persze ez sem jelent semmit. Vegyél egyet és meséld el, milyen.
-
Osynho
addikt
válasz
this is life #30887 üzenetére
Ez tetszik!
Van erről valami infó? Ahogy nézem, nem rég kezdték forgalmazni. Jó lenne megtudni néhány felhasználói véleményt első kézből.
-
Osynho
addikt
Üdv!
Van egy Aurrora II-m. Kezdetektől szopok vele, sajnos. Először is van egy pixelhiba rajta, majdnem középen, ami sajnos mindig szem előtt van. Aztán a füles kimenete cicereg, ami fényerő, aktivitás szerint más és más hangnemben adja elő magát. Elég zavaró.
Ezek miatt nem garoztattam volna, bár lehet, hogy lehetne, de nemrég elkezdett egy másik hülyeséget.
Már AOKP rommal is kezdte, de néha megjavult, aztán végleg úgy maradt a szenzor, amivel a gép helyzetét érzékeli. Magyarul nem forgatja a képet a gép, hiába forgatom. Alap helyzetben vízszintes volt, aztán ha lezártam a képet és feloldottam, akkor átállt függőlegesre. Illetve pl, ha youtube-ot néztem és kitettem teljes képre, akkor elfektette a képet és úgy is maradt.
Szóval azt gondoltam (reméltem), hogy ez szoftveres hiba, ezért feltettem a CM 10.1-et, de ezzel is csinálja.
Az android sensor box szerint nincs se orientation sensor, se gyroscope sensor. Ezeknek gondolom aktívnak kellene lenniük.Esetleg valaki megnézné a saját gépén, hogy aktívak-e?
Namost, ha ez hardvers hiba, akkor postázhatom vissza kínai testvéreinknek, ami jó móka lesz...
Még a gyári szoftvert lehet, hogy érdemes kipróbálnom.
Ötlet? Ha tényleg garanciális probléma és nincs már Aurora II, akkor levásárolhatom a vételárat? -
Osynho
addikt
Ezt miért csinálja az Aurora II? Aokp rom van rajta. Wipe cache segíthet?
-
Osynho
addikt
Üdv!
Aurora II, Aokp 4.1.2 rommal azt csinálja, hogy a belső tárhelyből, ami 13,2gb csak 2,4gb-ot lát szabadnak, pedig alig van rajta valami. Az is érdekes, hogy a beállításokban ki is írja részletesen, hogy alkalmazások 35mb, képek 0,9mb, letöltések 249, szabad hely meg 2,4gb. Még a grafikon szerint is rengeteg a szabad hely, de ő csak 2,4gb-ot mond üresnek.Ez miért lehet? Mi a megoldás?
Feltettem az UC browsert, tetszik is, viszont nem tudok flash plugint feltenni. Felajánlja, hogy telepíti, letölti, aztán nem indul el az install, mert szerinte a file nem találtható, vagy éppen "unknown file type". Ötlet?
-
Osynho
addikt
válasz
vertigojames #24967 üzenetére
Wifi jelerőssége, akkuideje milyen? Ha állítva tartod, nem zavar, hogy "éles", egyenes a széle?
-
Osynho
addikt
válasz
didros #24474 üzenetére
Bs playerrel.
(#24470) Csygusz:
Én pont, hogy nagy értékű gépet nem rendelnék Kínából. Ha elkapják vámon, elég szép összeg az áfa, vám + ha elromlik, nagyobb a bukó a gar miatt, egy olcsóbb tabletet meg nem feltétlenül postáznék vissza. Ráadásul pl rendes hardverrel rendelkező, ips paneles, 7"-s tabot nem kapsz olcsón itthon, ezért kénytelen vagy megrendelni kintről (vagy megveszed itthon jó kis felárért). -
Osynho
addikt
didros kolléga ajánlására kipróbáltam a Boat Browsert. Nagyon jó! Semmi csicsa, gyors, okos a felépítése, a kereső sáv automatikusan eltűnik, ha legörgetem a képet, de ezen felül is van full screen mód. Görgetésnél megjelenik a gyorsgörgető gomb oldalt. Lehet programozni a hangerő gombokat is. Szóval ajánlom. Telóra is felment a mobil változata.
-
Osynho
addikt
válasz
AMD Power #24427 üzenetére
Aurora II, Crystal, N70, esetleg Flame, Onda 711,712 (bár pont ma írtak róla negatív dolgokat)
4-5 órát megy kb az enyém.(#24432) tomi5244:
Magad is leírtad a különbségeket. Hogy ez téged menynire zavarna, azt nem tudom. Én már monitorban is ips-t használok. Erős napon amúgy is gáz a kép, mert tükröződik + ugye össze van tapizva,ami zavaró tud lenni. -
-
Osynho
addikt
Azért az menő, hogy 3-4 hónap egy tablet elavulása.
Azt lehet tudni, hogy melyik soc lesz ezekben?
Nekem egy 8-as wide lenne az ideális, 1280x800-as ips kijelzővel. Azt hiszem, ere várhatok egy darabig...Ez viszont jól hangzik (papíron):
Ainol Novo 10 Capitan: 10.1 Inch, IPS, 1920*1200 pixel, Front Camera 2Mega, GPS, 8GB, Bluetooth, GPS, 10000 mAh battery -
Osynho
addikt
válasz
laszlohu #24339 üzenetére
Maxthon-ból a HD-t tettem fel, de idegesít, hogy álló nézetben a kereső sor olyan pici, hogy nem tudok beleírni, az adott oldalra ugrást a jobb felső sarokban lévő play gombbal lehet megtenni, és sok helyet foglal a bal felső sarokban lévő mosolygós maxthon fiók ikon.
Chrome-ban, Dolphin-ban nincs se full screen, se gyors görgetés.
Opera minit telón használok, tabra nem lenne szimpi.
Skyfire nem kompatibilis CM10 rom alatt.
-
Osynho
addikt
Melyik böngészőt ajánljátok? Többet kipróbáltam már, de egyik se az igazi, a jó tulajdonságokat kellene összegyúrni egybe. Feltételek: gyorsaság, stabilitás, full screen mód, gyors görgetés.
-
Osynho
addikt
válasz
vertigojames #24278 üzenetére
Végre valaki rendelt egy Hold X-et!
Nagyon kíváncsi vagyok!
Más:
a tálcát hogy lehet eltüntetni Nova Prime launcherrel (Aurora II, CM10). Nagyon zavar filmezés, netezés közben. -
Osynho
addikt
válasz
bopeti98 #24191 üzenetére
Teljesen nem vagyok megelégedve. Ez nem az a kategória, amivel az ember teljesen elégedett. Olcsó, és ezért a pénzért jó. Hardver okés, kijelző szép, sok főzött rom van hozzá. 32gb-os kártyát kezeli, szépen futnak rajta a programok (bár nem vagyok hc gémer) hdmi kimenet is működik (állítólag - az én kábelem még úton van
). Az más kérdés, hogy én bekaptam egy pixelhibás darabot + ciripel a füles. Sajnos bármelyik gyártó cucca lehet hibás, én pont rosszul jártam. Ezeket leszámítva is érdemes naprakésznek lenni a témából, ezek a tabok nem out-of-box gépek.
-
Osynho
addikt
hy
Szeretnék rendelni mini hdmi - hdmi kabelt ebayről. Van valakinek tapasztalata, hogy melyik működőképes? Valaki írta, hogy az olcsóbbak csíkos képet adnak, stb. Találtam 2-3 dollárért 6 láb hosszú kábelt, ilyet szabad rendelni? -
Osynho
addikt
válasz
BigBlackDog #22941 üzenetére
Köszönöm szépen, nekem is jó lett!
-
Osynho
addikt
Üdv! Külső, usb-s billentyűzetnél hogy érhetem el a magyar nyelvet?
-
Osynho
addikt
-
Osynho
addikt
válasz
didros #21058 üzenetére
Nekem egy nyomi átalakítót adtak hozzá, ami csak a már rég nem szabvány nem földelt "sekély" peremű konnektorba volt hajlandó bemenni... 200ft-ért kaptam hozzá rendes átalakítót, de azért idegesített a dolog... Szerintem írj rájuk, hogy rendeset küldjenek.
MÁS:
Segítsen már valaki, hogy kell eltüntetni azt a nyamvadt tálcát? Custom rommal, meg a benne lévő Apex launcherrel szépen eltűnt, de most a gyári rommal nem akar sehogyse. 5 launchert néztem meg eddig, de mindig kitakarja azt a részt a képből... Youtube közben pl így körben fekete csík van, a böngészőből is elvesz értékes pixeleket.Kompatibilitás miért nem teljes a play-en, ha átírtam SII-re?
Myaudio 808dcc beszerzésre valami ötlet?
Köszönöm!
-
Osynho
addikt
Valakinek van valami ötlete, hogy hol lehet szerezni myaudio 808dcc-t Szombathely környékén? MediaMarkt, Tesco, Metro, Euronics megkérdezve, de sehol sincs. Hogy mikor lesz, azt nem tudják, hogy milyen áron, azt sem. Szokásos, mondhatni...
Edigitalnál sincs a honlapjuk szerint (2012.10.05-től lesz elvileg), pedig még Győrből el tudnám hozatni. A myaudio honlapján is csak rendelhető a státusz.
-
Osynho
addikt
-
Osynho
addikt
válasz
gyuszmó #20806 üzenetére
Olvasgatni, kézben tartani, nagyítani, kicsinyíteni szöveget, képeket, játszani (netbookon ez ugye kb kizárt), filmet nézni (hd gyorsítás + hdmi kimenet). Emellett rengeteg hasznos android alkalmazás tölthető le rá. Igen, az akkuidő is előny, könnyebb elvinni bárhova, ha nem kell sokat gépelni, nagyon hasznos tud lenni.
-
Osynho
addikt
válasz
gyuszmó #20803 üzenetére
Eléggé egyénfüggő a dolog. Én pont egy netbookot cseréltem Aurora II-re. Amire én a netbookot használtam, arra jó a tablet is. Kivéve a billentyűzetet. Sőt, sok mindenre jobb egy tabletet használni, mint egy netbookot. Van asztali gépem, "komolyabb" dolgokat azon csinálok.
-
Osynho
addikt
Lenne 1-2 kérdésem (Aurora II):
- Az mx player pro 1.6 miért lép ki azonos időközönként (1.2 perc) minden filmből? A free működik rendesen. Ez mivel tud kevesebbet a pro-nál?
- A tálcát hogy tudom eltüntetni? Böngészés, és filmezés közben értékes pixeleket takar ki.Apex launcherem van most.
- A Chrome böngésző, Viber miért nem kompatibilis a Play szerint? SII-re átírtam a cuccost. Az előző Aggro rommal simán engedett mindent. Most a gyárival nem akarja. -
Osynho
addikt
Szeretnék HDMI kábelt venni az Aurorámhoz. Mini hdmi - hdmi kell nekem? Ilyesmi?
-
Osynho
addikt
válasz
mipityu #20178 üzenetére
"De teljesen érdektelen, mert eltűnt a topiktárs, vagy sikerült neki, de a nyugtára már nem futotta.
Két itteni topikból már kiírtottam magam, azt hiszem itt is áttérek csak olvasó módba."Erősen úgy tűnik, eddig meg write only módban voltál: [link]
A segítséget még egyszer köszönöm, most egész jó az Aurora II.
-
Osynho
addikt
Help!
Szeretném feltenni a 0626os romot az Aurora II-re, de nem akar sikerülni.
Wipe-ok megvoltak, sd-re felment a kicsomizott cucc, elindítom, de installation aborted.assert failed: !less_than_int(1340712590, getprop("ro.build.date.utc"))
E: Error in /tmp/sideload/package.zip
(Status7)Szóval hibás maga a file? Tudnátok linkelni egy jót? Innen szedtem le ezt.
-
Osynho
addikt
Helló. Pár kérdés (aurora ii aggg rommal):
- bekapcsolas után nincs hangja. Több lejátszó, film, zene, semmi. A zenét el se indítja, áll a csúszka. Aztán, miután nyomkodok, allítgatok mindent, egyszercsak a megjon a hang. Látott már ilyet vki?
-mx player pro miért lép ki bármilyen filmből pár perc után?Gondolkozok egy flamen. Nagybatyamnak bejon az aurora, atruhaznam rá. Nem lassabb a magasabb felbontas miatt?
-
Osynho
addikt
Valami ötlet, hogy miért lép ki a Youtube alkalmazás? Feltettem a tjb007 kolléga által javasoltat. és a playen találhatót is, egyik se megy.
Aurora II, Aggro 0730 rom van fent.
Másik hülye kérdésem, hogy a Vibert rá lehet bírni, hogy működjön párhuzamosan a telón, és a tableten is? Egyáltalán használható tableten? Feltettem, de ha belépek az egyik eszközön, akkor kilép a másikon.
-
Osynho
addikt
Valakinek van ötlete miért áll le a youtube alkalmazás minden indításnál? Illetve, hogy milyen facebook alkalmazást érdemes feltennem, mert a Facebook for android vmiért nem kompatibilis a play szerint. :/
-
Osynho
addikt
Igen, tetszik a dolog, bár még nem sok időt töltöttünk együtt. Most találtam egy régi típusú konnektort, abba belement ez a nyomorult töltő. Aztán nekiállok telepíteni, meg utánaolvasni a romoknak, stb.
Otg kábelt hol kapok?
A pixelhiba szerintem nem cserés történet, de rákérdezek. -
Osynho
addikt
-
Osynho
addikt
Üdv!
Vettem egy Aurora II-t a pandától. Július 12én rendeltem, és a napokban jött meg... Mellé 2 tokot is rendeltem, külön csomagban, azokat másnap postázták is, itthon figyelnek 2 hete. Az Aurora II-n meg üétek 2 hétig, pedig elvileg raktáron volt.
Sajnos van egy világos pixelhiba, ezzel gondolom nem lehet mit tenni, nem szívesen postáznám vissza, bár lehet, hogy ez nem garanciális gond. Abban a (tév)hitben voltam, hogy kapok hozzá otg kábelt, de csak sima usb volt a csomagban. Hol tudok ilyet szerezni (szombathelyi vagyok).
A kapott töltő viszont vicc. Travel adapter van hozzá, nem megy bele a konnektorba. Ez lenne.
Maga a gép eddig tetszik, de eléggé idegesít, hogy 1 hónapot vártam rá, pixelhibás, és most, hogy lemerült, nem tudom feltölteni.
Mit javasoltok, mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest