-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
futizoli
tag
válasz
vajonmilesz #44271 üzenetére
Szia!
A Cube u39gt-t csak ajanlani tudom,nagyon jó kis gép,gyönyörű kijelzővel.
Geekbuyingrol rendeltem, ott most 184 dollár. Megbízható üzlet, a cube u30gt2-m is onnan érkezett.
Az u39-hez is van teljesen friss rom. -
-
futizoli
tag
-
futizoli
tag
...a napokban téma volt itt a kínából érkezett tabletek gariztatása. Sajnos én is ebben a cipőben járok most.
Két hete érkezett meg a Cube U30GT2 tabom, aminek már az első nap gond volt a kijelzőjével.
Az egyik szélén egy tojásnyi részen vacakol a háttérvilágítása. Pár óra használat után még semmi baj nem volt vele. Majd időnként elkezdett sötéten vibrálni, néha foltszerűen besötétedett. Mára már szinte állandósult a folt a kijelzőn. Feltételezem valamelyik led hibás, esetleg csak kontakt hiba.
Szóval megy most a kínai üzlettel a levelezés.
Vázoltam nekik a problémát, küldtem videókat.
Három nap múlva válaszoltak, fotókat kértek még a készülékről.
Küldtem, most újra várakozom...
Pozitív kimenetelt várok az ügyben, de akadnak kétségeim.
Ha tudom érvényesíteni a garit, megéri egyáltalán elpostázni, esetleg hónapokat várni rá míg visszakerül...?!
Ha valaki ismer esetleg olyan szakembert, műszerészt, szervizt, aki foglalkozik kínai gépekkel, írja már meg legyen szíves,akár privátban.
Személyesen akarnék véleményt kérni hozzáértő embertől. Volt aki szerint lehet csak az LCD panel csatlakozója van kimozdulva, vagy egyéb kontakt hiba.
Talán tök egyszerűen, gyorsan meg lehetne oldani a problémát. Vagy nem.
Jól szerelhető gép, csavarok oldásával lehet benne ’elmélyedni.
Egyébként kijelzőt is találtam hozzá, 60 dollár körüli áron hozzá lehet jutni, persze Kínából...
Egyedi eset az enyém, nem beszélek a gép ellen, ma is ezt venném, gyönyörű készülék.
Szóval köszönöm ha valaki ír!
Ja és a beállítások menüben a megjelenítés almenübe nem lehet belépni, rákattintva egyből kilép a beállításokból. Pont abba a menübe,ahol a kijelzővel kapcsolatos dolgokat lehet állítgatni. Nekem ez különös volt az első perctől...
Bocs a hosszért...Üdv,Zoli
-
futizoli
tag
válasz
tothjozsef #36871 üzenetére
...esetleg Cube U9GT5..
[link]
Én ezen a készüléken is gondolkodom... -
futizoli
tag
válasz
this is life #36512 üzenetére
..rabbitfriend..
-
futizoli
tag
válasz
rabbitfriend #34793 üzenetére
Igen, én is ma délután lettem figyelmes a Sencor,Overmax,ICOO iCou10 'egyezőségre...
this is life
Köszönöm az érveket. -
futizoli
tag
válasz
this is life #34780 üzenetére
Köszönöm a tanácsaidat, megfogadom azokat... Igen, nagyon kevés infót találtam a Sencor-ról, leginkább szlovák oldalakon. Meglepő is volt számomra, hogy már elég rég piacon van az említett tablet, jó paraméterekkel is rendelkezik, itthon mégis ritka. A Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate Duo-val szemeztem, viszont ettől a készüléktől az MVA panel tart vissza, bár még nem láttam 'élőben. A Prestigio MultiPad 2 8.0 Pro Duo tetszik nagyon (már IPS kijelzős), viszont a méretét kicsinylem.. A MyAudio-nál majdnem elcsábultam, mikor megláttam a 916QR retina kijelzős gépüket...
Szóval várok még, majd csak befut valamilyen kedvező árú, megbízható, stabil készülék. -
futizoli
tag
A Sencor Element 10.1 készülékkel van már valakinek személyes tapasztalata?
-
futizoli
tag
válasz
polar-x #34320 üzenetére
Szia! Gondolom a MyAudio Arenaban vette, szombaton nyitottak. Április elsején én kételkedtem ennek a készüléknek a megjelenésében... Tegnap laikusként szemrevételeztem, a kijelző számomra gyönyörű, jó ez a magas felbontás... Nekem kialakításra is nagyon bejött, viszont a nagy sietségben nem néztem meg, hogy van e rajta pl. hdmi csatlakozó..
-
futizoli
tag
válasz
this is life #34113 üzenetére
Köszi a tájékoztatást, igen, látom sok a probléma a MyAudioval...
Még csak szemezgetek, a döntés még messze van... -
futizoli
tag
Ugye ez csak áprilisi tréfa...?
MyAudio 916QR 2048x1536 felbontás. Retina kijelző? 59900ft.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged