- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Sziasztok,
mit tudunk a Dell Venue 8 Base-ről? Gondolom bolond kérdés, hogy ez vagy LG G Pad 8.3?
-
randras
veterán
Köszi a válaszokat. Gondolkodom még!
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Helló,
tennék egy próbát a Lenovo Yoga 8-al. Kevés infót lelek róla, root és cwm van, ROM-ról még nem tudok főzöttből...
Az itteni tapasztalatok mik? Mennyire jó az MTK8125?
-
randras
veterán
válasz
BomiBoogie #41649 üzenetére
Nem lehet, mert out of stock.
-
randras
veterán
válasz
tjb007 #41612 üzenetére
Nem bírja normálisan meghajtani, ez írtam. Laggol, alacsony a válaszidő, ezeket hallottam. Bízom szakértői véleményedben, tehát azt mondod, az M7 Pro ezzel a specifikációban folyamatos, gyors működésű?
Mert nem igazán találok ezen kívül megfelelő tabletet magamnak.
És nem csak kínait nem, hanem úgy abszolút.
-
randras
veterán
Letettem a Rockchip procis tabletekről, így a kinézett Pipo M7 Pro-ról is.
Mit ajánlotok 8" körül, ami nem iPad? Ár mindegy, lehet kínai is, új legyen, 3G kell. 4.2-es android legyen, HD, vagy FullHD kijelző, IPS. Fő használat: internetezés, emailezés, játék.
-
randras
veterán
Sziasztok,
Pipo M7Pro (3G)-vel kapcsolatban személyes tapasztalata van valakinek?
-
randras
veterán
Egy ilyen tokban hogyan rögzül a tablet? Maga a fedőlap mágneses, ezt értem, de maga a tablet hogyan?
-
randras
veterán
Sziasztok,
kínai tabletek közül miket tudtok ajánlani 50K-ig, mik az ismertebbek, mint telefonoknál a Jiayu, THL, Xiaomi? 3G-sek előnyben!
-
randras
veterán
"Akku időtartamban nekem irreleváns, mert szobában használom, ahol még a kijelző minősége sem mérvadó, mert nem vakító napsütés alatt kell teljesítenie"... majd pár sorral később "Valamint azzal, hogy ez akkor is egy mobileszköz"
Alapból meg sem kellett volna venned, sőt, szerintem add is el nyugodtan, mert az is Önellentmondásból is látható, hogy nem tudod, mire való, nem alakult ki benned az, hogy mire érdemes/jó használni, vagy ha ki is alakult, akkor sem vagy vele elégedett, ha csak a WiFi miatt nem, akkor sem.
"És maximum okostelefonokkal van egy szinten, nem pedig Windows alapú számítógépekkel"
Ebből is az előbbi kijelentésem igazolódik, nem vagy tisztában vele, mire való: egy tabletnek nem kell desktop élményt nyújtania.
Gépeléshez meg rakd fel a Swype-ot.
Egyébként szerintem ez az 50 ezerig kategória pedig arra jó, hogy legyen egy tableted... a lényeg, a felhasználói élmény nagy része elveszik a spórolás közepette. Mégegyszer: szerintem.
-
randras
veterán
Köszönjük a véleményt. Szerintem 47 ezer forintért egy ma kapható tablet minden téren kompromisszum kötésére kényszeríti az embert, ami nyilván rossz érzéssel is elönthet (pláne, ha ez az első közeli tapasztalat). Szerintem egy minőségi, normális tablet elsősorban WiFi jelerősség, akkumulátor teljesítmény, kijelző minőség, és kényelmes használat biztosítása téren hoz többet a kínai vackoknál - nem magok, és RAM terén. Ezek pedig mind olyan dolgok, amik igenis lehetővé teszik, hogy egy modern életvitelt élő ember számára igazán hasznossá váljon egy ilyen eszköz.
-
randras
veterán
válasz
tjb007 #33863 üzenetére
Mert törölték őket gondolom, kínai webshopok viszont rogyásig vannak vele. Tökéletesen működnek (szinkronizálnak és töltenek), tehát még csak nem is dzsunka szarok.
Tim82: Igaz, el is bújtam. Mondjuk nem tudom, mi fontosabb: több tíz gigányi adatot tárolni egy tabon, vagy hogy a legfontosabb funkció rendesen működjön (internetkapcsolat)...
-
randras
veterán
Helló!
Mit ajánlotok? iPad Minin gondolkodom, tehát 100k-ig mehetünk.
Fontos, hogy sokat emaileznék, emiatt azt gondolom, 7"-esek jobbak lennének nekem. Akkuidő szintén fontos.
Mobilnetes modellek, Samsung és Acer termékek előnyt élveznek, kijelző legyen minőségi!
Előre is köszönöm!
-
randras
veterán
-
randras
veterán
válasz
tvamos #24816 üzenetére
Igen, de ez már papíron is durva, pláne az optimalizáció. 16 GB nekem bőőségesen elég, úgyis ott van (lesz) mellette egy SGS2 16 GB belső+32 GB microSD-vel. Hordok még magamnál egy 8 GB-os pendrive-ot is, és ha minden igaz, egy ilyen tablet meg tud hajtani USB host módban akár egy külső winchestert is...
Szóval asszem megvan az első tabletem!
Ki lehet ezt vajon próbálni valahol élőben?
-
randras
veterán
Létezik olyan oldal, ahol bekattintgatom, milyen tabletet szeretnék, és kidobja, ha van ilyen?
Felbontás, processzor, kamera van-e, stb...
-
randras
veterán
válasz
tjb007 #24709 üzenetére
Értem. Én is így gondoltam a felbontást. A 4.3"-as telefonomon 960x540-en van...
Erről esetleg valakinek van személyes tapasztalata?
Csak mert specifikáció és képek alapján jónak tűnik, de mint tudjuk a kici kínaiak mindig is jól tudtak "fényképezni".
-
randras
veterán
Helló,
mi a véleményetek erről a tabletről?
- Mennyire gáz 9"-en 800 x 480?
- Milyen teljesítményben az All Winner A13+Mali400 kombó a 4.0.4-nek? -
randras
veterán
-
randras
veterán
Helló!
Tudnátok ajánlani tabletet?
Nincsenek nagy igényeim, a jövőben a mostani Android-os telefonomat szeretném nem Androidosra cserélni, a tablet azért kéne, hogy továbbra is Android user lehessek! Főleg kínai dolgok érdekelnének mert Apple-t semmiképpen sem akarok, a Samsung talán szóba jöhetne, de annyit nem szánok rá, a HTC Flyer, ami meg kézenfekvő lenne szintén drága + azt se tudom, lesz-e rá ICS.
Fontos:
- ne legyen rajta semmilyen kezelőfelület, belenyúlkálás, sima AOSP ICS-t szeretnék
- szabványos felbontása és portjai legyenek (ne legyen inkompatibilitás marketes appokkal, ne mini USB legyen, stb.)
- nyilván kapacitív legyen multitouch-al
- előlapi kamera
- wifi
- tudjon fogadni USB-n keresztül 3G modemet, de ha beépített, az sem baj
- bluetooth, GPS jó, ha van de nem feltétel
- min 1-1.2 GHz és 1 GB RAM, de dual-core jobb lenneNem lenne rossz, ha itthon forgalmazott dolog lenne itteni garival, mert pl. most néztem az Aionol-okat, nem rosszak (csak a szabványok, ugye
), de ha beszarik én nagyon nem akarom 12k-ért kipostázni Hong-Kong-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest