- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
buek1967
tag
Pandawill, N70 szeptember elején rendelve, eltűnt út közben. Ők sem látták a CP trackingon. Szerencsére a Paypal dispute, majd pár nap urán claim működött, pénzt viszautalták kb. pár nap vizsgálódás után. Ilyen is van.
-
buek1967
tag
válasz
Tenager18 #23804 üzenetére
Én is ezt gondoltam, de 129fontért azt gondoltam nem hagyom ott a Currys-ben a 64GB-os Playbookot. Nagyon sok előnye van az androidhoz képest. Biztonságos, minőségi anyagok (hardver is), kiváló hang, fullhd, hdmi és futtat androidos appokat is. A böngészője a silverlight-on kívül eddig mindent (flash, java, maps...) megjelenített, mindenféle accountokat szinkronizál, igen a google birodalmat is. Nekem így ez elég nyitott. Két hátránya érint engem: nincs Skype (de az E71-n megy, ez nem zavar), és az egyik cloud storage natív kliense nem fut. Sokak szerint az N7-nél még mindig jobb, különösen a friss 2.1-s szofttal. Ja és nagyon szmúsz.
-
buek1967
tag
válasz
faresz5 #23657 üzenetére
Ott a pont. Rendeltem ugyan N70-t (még várom), de időközben lett 45k-ért egy Blackberry Playbook-om, 64GB-os verzióban. Minden minőségi benne, Lazán megy a fullhd lejátszás, biztonságosabb, mint az Android, HDMI-n minden OK, a fullhd-s youtube tartalmak is. Ja és igen: az általam használt androidos alkalmazások nagy része megy. De ami a legjobb: a böngészőjével natíve elérek minden netes tartalmat: nem gond az e-bank a flash videók, java-s játékok. Ja igen: nyomkodtam én tegra3-s tableteket is. Ez simább.
Nincs viszont Skype és nem megy az általam használt egyik online tárhely kliense. Összességében nagyon megérte, remélem ezekre is lesz megoldás. Mindenesetre sokkal kevesebb a kompromisszum, mint minden eddigi alternatívával, ami megfordult a látóteremben. (Külhoni vásárlás volt) -
buek1967
tag
válasz
Chaser #22510 üzenetére
http://www.currys.co.uk/gbuk/blackberry-playbook-tablet-pc-64-gb-10647930-pdt.html
Ugyanitt Nexus 7 16GB 199 GBP, Sony Tablet P 129. (Kint tudnám megvenni.)
Állítólag pl. a GPS hardverileg OK, de nincs jó navigáció jelenleg QNX 2.0-ra. Szóval azért vannak hátrányai is. Viszont a kijelzőjéről minden teszt azt állítja, hogy kiváló, pl. a kindle fire-nél is jobb. Valszeg IPS.
-
buek1967
tag
válasz
buek1967 #22508 üzenetére
Van, aki ennyiért még a nexus 7-nél is jobb vételnek tartja jelenleg:
"The biggest difference however is PRICE, £199 for the Nexus 16GB and £129 for the 64GB. So all in all the question is - is the £70 saving worth the 4x more memory, slightly slower CPU, lower res screen. For me yes 16GB is pitiful when a 32gb microsd card is less than £20."
http://forums.crackberry.com/blackberry-playbook-f222/nexus-7-vs-playbook-honest-review-737764/index4.html -
-
buek1967
tag
Blackberry Playbook vs Nexus 7
Van egy dilemmám. Angliában hétfőn vásárolhatnék Blackberry Playbook 64GB-ot 45ezer magyar forintnak megfelelő fontért. Vagy 16GB-os Nexus 7-t 70.000-ért. Ti melyiket vennétek?
Tudom, hogy a nexus tegra 3, meg itthon is van gari, de nincs hdmi, kamera, 16GB vs 64GB, BB-n jó a hangszóró, ELVILEG futtat androidos appokat, meg persze az árkülönbözetből kijön még egy androidos RK3066-os tab, ami azért jelentős különbség. Szóval vmi ötlet? -
buek1967
tag
Window (YuanDao) N70 Dual Core Tablet PC RK3066 IPS
128 USD a pandán, még a mai zuhanással is 30k. Tapasztalat?
-
buek1967
tag
Pár hozzászólással korábban linkelt video sample-t (Sok fehér madár repül) A MM-s 916dcc viszi gyári lejátszóval. Viszont Full HD-s 60 fps-es mp4-t már nem bírta. Lejátszás elindult, de kevés volt az erő. A 808dcc érdekes módon nem látta ugyanazon sd kártya kép- és videófilejait. Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest