- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek elfekvôben Ramos W30HD tablethez gyári firmware file? A vhd file-ra gondolok nem a cwm-bôl felrakhatora.
Koszi! -
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Tudom van sajat topicja, de az nagyon reg nem porog. Szuksegem lenne a Ramos w30HD tabletemhez gyari firmware-re. A letoltesi linkek mar nem elnek, de hatha valakinek van elfekvoben.
A gyari kellene mert raferne mar egy teljes torles. Nem csak a cwm-bol flashelheto.Elore is koszi!
Udv. Laci -
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Keresgélek egy tablet-et : GPS, Bluetooth, beépített 3G (3G + hívások lehet USB stick-el is ), Quad-core (MTK, Exynos, Tegra3), 7", 1280*720, 1280*800, IPS.
Az MTK8389 és 6589 mik a főbb különbségek?,
Ki milyet ajánlana?? Kinek mivel van tapasztalata??Ezeket nézegettem, valami hasonlókat keresek.
-
mszl
aktív tag
válasz
Kunsztler #36798 üzenetére
Szia!
Jobban "bízom" a Samsung Exynos chip-ben vagy Tegra3-ban. Túl fiatalnak találom a RockChip RK3188-t, megjártam már hirtelen jött új procikal.
Végül is a válaszom: egy kis bizalmatlanság volt amikor s RAMOS-t választottam, de nem bántam meg.Erről mi a véleményetek?? (elsődlegesen GPS, autóba zenét hallgatni,+ bluetooth fülessel autóban telefonnak)
[link]vagy tudtok ajánlani hasonlót 4 mag, GPS, Bluetooth, 3G, 1200x800 IPS-el
-
mszl
aktív tag
Szia!
Nekem a Ramos W30HD nagyon bevált és lassan előjön a családban az egy sosem elég szlogen.
Igaz akkuidő lehetne kicsit jobb is de 3-4 óra játékot bír a gyerkőcnél NFS7, AVP,... + jópár teljesítmény igényes játék. Netezés, zenélés.. kevésbé meríti.
Szerintem ha nem a HD verziót választod akko az jobb akku idővel megy. Nálam a fullHD kijelző azért nem spórol az energiával.
Én meg vagyok elégedve vele -
mszl
aktív tag
válasz
szabonagyur #36136 üzenetére
Szia!
Nekem, korrektül küldték a cuccost. Android TV stick+ miegymás.
Nem egészen 2 héten belül ideért. Persze számolj az eseleges ünnepekkel itthon és ott is, ha ilyenek nem estek bele a rendelésembe mindig ideértek a cuccosok minden honnan 2 héten belül. Azért ingyenpostával ne várj DHL sebességet! -
mszl
aktív tag
válasz
HornedReaper #35695 üzenetére
Hát, mondjuk ekkora felbontással, autóba beépítve GPS, telefon, media lejátszónak eltudnám képzelni
Built-in 3G - HSPA+ with Internet access and Voice Calling
Built-in GPS (WiFi / 3G connection not required for GPS)
***************** -
mszl
aktív tag
Sziasztok!!
Keresnék egy szép vékonyhegyű kapacitív stylust, hasonlo heggyel mint az S-pen.
Ez vajon csak a samu telojával működik az S-pen hozzá tartózó érintő panel miatt vagy működik-e sima kapacitív érintő panelen??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest