- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek elfekvôben Ramos W30HD tablethez gyári firmware file? A vhd file-ra gondolok nem a cwm-bôl felrakhatora.
Koszi! -
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Tudom van sajat topicja, de az nagyon reg nem porog. Szuksegem lenne a Ramos w30HD tabletemhez gyari firmware-re. A letoltesi linkek mar nem elnek, de hatha valakinek van elfekvoben.
A gyari kellene mert raferne mar egy teljes torles. Nem csak a cwm-bol flashelheto.Elore is koszi!
Udv. Laci -
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Keresgélek egy tablet-et : GPS, Bluetooth, beépített 3G (3G + hívások lehet USB stick-el is ), Quad-core (MTK, Exynos, Tegra3), 7", 1280*720, 1280*800, IPS.
Az MTK8389 és 6589 mik a főbb különbségek?,
Ki milyet ajánlana?? Kinek mivel van tapasztalata??Ezeket nézegettem, valami hasonlókat keresek.
-
mszl
aktív tag
válasz
Kunsztler #36798 üzenetére
Szia!
Jobban "bízom" a Samsung Exynos chip-ben vagy Tegra3-ban. Túl fiatalnak találom a RockChip RK3188-t, megjártam már hirtelen jött új procikal.
Végül is a válaszom: egy kis bizalmatlanság volt amikor s RAMOS-t választottam, de nem bántam meg.Erről mi a véleményetek?? (elsődlegesen GPS, autóba zenét hallgatni,+ bluetooth fülessel autóban telefonnak)
[link]vagy tudtok ajánlani hasonlót 4 mag, GPS, Bluetooth, 3G, 1200x800 IPS-el
-
mszl
aktív tag
Szia!
Nekem a Ramos W30HD nagyon bevált és lassan előjön a családban az egy sosem elég szlogen.
Igaz akkuidő lehetne kicsit jobb is de 3-4 óra játékot bír a gyerkőcnél NFS7, AVP,... + jópár teljesítmény igényes játék. Netezés, zenélés.. kevésbé meríti.
Szerintem ha nem a HD verziót választod akko az jobb akku idővel megy. Nálam a fullHD kijelző azért nem spórol az energiával.
Én meg vagyok elégedve vele -
mszl
aktív tag
válasz
szabonagyur #36136 üzenetére
Szia!
Nekem, korrektül küldték a cuccost. Android TV stick+ miegymás.
Nem egészen 2 héten belül ideért. Persze számolj az eseleges ünnepekkel itthon és ott is, ha ilyenek nem estek bele a rendelésembe mindig ideértek a cuccosok minden honnan 2 héten belül. Azért ingyenpostával ne várj DHL sebességet! -
mszl
aktív tag
válasz
HornedReaper #35695 üzenetére
Hát, mondjuk ekkora felbontással, autóba beépítve GPS, telefon, media lejátszónak eltudnám képzelni
Built-in 3G - HSPA+ with Internet access and Voice Calling
Built-in GPS (WiFi / 3G connection not required for GPS)
***************** -
mszl
aktív tag
Sziasztok!!
Keresnék egy szép vékonyhegyű kapacitív stylust, hasonlo heggyel mint az S-pen.
Ez vajon csak a samu telojával működik az S-pen hozzá tartózó érintő panel miatt vagy működik-e sima kapacitív érintő panelen??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sorozatok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11
- Napelem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest