- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
RtgLaci
tag
Elnézést Kelzsoca a zaklatásért, meg szeretném kérdezni, hogy a MyAudio S8-as tablethez létezik-e jól működő recovery és hogyan/mivel lehet rootolni?
-
RtgLaci
tag
válasz
CoolBoy323 #15623 üzenetére
Én is vettem egyet a szegedi MM-ben, még sosem volt ilyenem. Nézegettem, tesztelgettem, nekem ennyiért megfelel.
Mielőtt tele akarnám nyomni programokkal, gondoltam, lementem a gyári szoftvert a Recovery-vel. Ekkor ért a meglepi, mert ugyan belépett a Reco-ba, de ott aztán semmire nem reagált, még kikapcsolni sem tudtam. Aztán rádugtam a töltöjét és akkor némi hunyorgás után sikerült a kikapcsolót nyomva tartva kikapcsolni. Amíg rá nem jövök, nem merem újra a Recovery-t elindítani, mert nem tudom kivenni-betenni az aksit, mint a telefonnál... Mi lehetett a probléma?
Bocsi, közben kicsit visszaolvastam, szóval nektek sem jó igazán... Majd várok a megfelelő megoldásra, addig standby
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest