- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
Game-over #78189 üzenetére
Ó, ez nagyszerű! Köszönöm szépen, ez igazán nagy segítség volt! A Kids mode miatt nem hiszem, hogy megéri. Gondolom lehet rá valami launchert pakolni, ami csinál belőle Kid mode-ot, elvégre Android
Akkor T3 8 lesz. Sajnos a linkelt akciós áron már elfogyott, pedig kosárba még engedte bepakolni. Gondolom volt vagy 5 darab készleten
Megnézem mennyi lesz éjféltől eDigitalon vagy máshol.
A linkelt tok tökéletes. Kár, hogy Kínában van, nem fog ideérni már az idén
Mondjuk találtam egyet Angliában, rájuk írok. Kell majd egy jó üveg a kijelzőre.
-
gurabli
őstag
válasz
Game-over #78187 üzenetére
Köszönöm!
A Huawei Media Pad T3 8 szimpatikus.
Sajnos nagyon mem vagyok otthon tabletben, van erre olyan tok, ami valamennyire gyerekbiztossá tenné? Ahogy írod, erre én is gondoltam, de lövésem nincs melyik tok megy rá...
Amit linkeltem Kids Tablet, nagyon nem jó választás? Mert ott meglenne minden egyben. Mondjuk 1GB RAM és Mediatek, de alap dolgokhoz az is ok, nem? Pl Plex megy rajta gond nélkül, ahogy a legtöbb egyszerű játék is. Vagy tévedek? -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Az öt éves kislányomnak szeretnék egy tabletet venni. Elsősorban minél masszívabb, ütésállóbb darab kellene, ami nem riad vissza, ha leejtik. 7" méretre gondoltam, az akku jó, ha sokáig bírja. Wifi elég, LTE nem kell.
Nem baj, ha nem sebességbajnok. Egyszerű, elsősorban oktató jellegű app-ok, játékok mennek majd rajta és mesék. Utóbbi Plexen keresztül.Ezt néztem ki: Huawei MediaPad Kids Tablet Itt egy jó kis tokban, tollal kapható: Link
Van pl. eDigitalnál, de ott sehol nem látom a tokot és a tollat: LinkErről vélemény? Esetleg mi jöhetne még szóba? Hmm, mindjárt fekete péntek, mondjuk egy jó kis akció?
Köszönöm!
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek keresek egy egyszerű, de megbízható tabletet. Most, hogy megszületett a kisbabánk, elég ritkán tud leülni a netbook/laptop elé, ráadásul elég sokat használ Skype-ot (videóhívás) és persze mindenféle fórumot olvasgat
A netbook alapjában véve nem rossz, de azt is elég macerás cipelni, rakosgatni, kinyitni, fél kézzel, amikor a másikban a gyerek, gondoltam, hogy egy 7-es tablet praktikusabb lenne e célra, javítsatok ki, ha tévednék! És ezen még olvasni is kellemesebb lehet.
Először egy Nokia Lumia 520-ast akartam, de az tartok tőle, hogy túl kicsi, az 4-es, azért a 7-es majdnem a duplája. Igaz, a Lumiát még könnyebb cipelni, jobban kéznél van, tovább is bírja az akku, így még nem tudom, hogy a tablet vagy a telefon lenne jobb.
A keret 30e, így ne ajánlatok nagyon kijelzős telefont (ami eleve nem praktikus, mert nem is férne el a kezébe), illetve drágább tabletet.Amire kell:
- skype, főleg videóhívás, lehetőleg tűrhető képpel, úgy, hogy ne szakadozzon a hang és a kép (a net nagyon jó otthon), mert a kis egymagos Atom netbook nem birkózik meg rendesen a skype videóhívással.
- netezés, gyors legyen és szépen átlatható
- stabil és jó wifi
- filmezés, zenehallgatás, egyáltalán nem kell fullHD, eleve totál hülyeség 7 colon (arra ott a nappaliban a 42 colos Pana plazma)
- az akksi minél tovább bírja
- ha van rá mód, stabilan működjön, ne fagyjon le állandóanÁr/értéket figyelembe véve erre gondoltam: WayteQ xTAB-700QCI
Ehhez pl van olyan tok, amivel meg lehet támasztani az astalon, mint egy naptárt, hogy pl filmezni lehessen rajta?Szerintetek? Köszönöm a segítséget!
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy sokan kérdezték már, de teljesen elvesztem a sok kínai csoda között, és nem is volt még tabletem (nem ismerem őket).
Egy olcsó tablet kellene, ami az árhoz képest megbízhatóan működik:
- netezés (ha valamennyire megy a flash, az előny)
- ebook olvasás (könyvek, napi- és hetilapok)
- filmezés (viszonylag kevés, xvid, vagy max 720p).
- jó wifi
- elfogadható üzemidő
- előny lehet a BT, és a hdmi
- 7"-es méret az ár miatt (vagy lehet nagyobb is, nem tudom min a 7" elég e a kényelmes olvasáshoz)Mit érdemes most venni 20-40e között (DPS, Concord, Waytech, stb ismeretlen nevek)? Apple kizárt, Nexusra vagy Samsungra nem akarok most költeni.
Köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Netflix
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest