Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom a Q8-al, de megoldottam. Nem töltött semmit a Playról hibaüzenettel mindíg kilépett. Talán a Flash-t nem szerette, vagy a prop beállításai nem mennek - ezért kellene rootolni. ( a kínai nyelvű Play megy!)
Kipróbáltam a Kelzsoca féle Wayteq 4-es superusert, (rendszertelepítésként) lefutott szépen, de nem volt eredménye, nem rootolta. Gyári szoft újratelepítése egy ideig jó volt, majd megint leállt a Play. Kénytelen voltam a setup-ban tippelni - Kínai ábrás, nincs angol - és sikerült egy factory resetet kihozni belőle. Azóta minden kiválóan megy.
Sajnos a Gameloft játékok nem nagyon mennek, pedig a hardver bőven elvinné. Át kellene írni a build.prop fájlt ( kütyü neve, gyártója, nyelve, régió, google helyett mindenhol panda van, stb) és szerintem akkor minden futna rajta. Sajnos a kínai tab-ok jellemzően a belső piacra készülnek - az a piac nem a magyar - és a saját korlátaikat beépítik. Már az is nagy szó, hogy a nyugati Play működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- World of Warships
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX