- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Sziasztok,
Az alacsony árszegmensben nem vagyok otthon. Tudnátok ajánlani tabletet az alábbi paraméterekkel?
- max 15.000 Ft
- FB menjen rajta (sic!)
- Kínából jöjjönA tabi nem magamnak lenne, hanem egy kedves ismerősöm kért meg, hogy nézzek utána, mert iskolakezdésre szeretné a gyereknek. Tisztában vagyok azzal, hogy ez az árszegmens nagyjából a minősíthetetlen kategória, éppen ezért a sok rosszból a kisebbik rosszat választanám, ha van ilyen...
Előre is köszönöm.
-
vamzi
senior tag
Te is üzemeltethetsz magadnak saját "szervert".
Egy mezei Win7-en csak be kell kapcsolni az RDP szolgáltatást és a tabletre töltve egy RDP klienssel mehet is a móka. Hónapok óta használom így a laptopomat. Nagyjából 90%-ban használom a tabletem és 10%-ban a notimat. Az a 10% is csak a játékok miatt van.
-
-
vamzi
senior tag
válasz
devast #20518 üzenetére
Nekem is kibökte a szemem az a ronda elírás(esetleg helyesírás ellenőrző erőszakolta ki?) Viszont szétnézve az oldalon én még nem írnám le.
"Internetes áruházunk közös portált üzemeltet a Zoznam.sk-val."
Innen jöhet a szlovák vonás. A felsorolt adatok meg simán lehetnek kitaláltak is, mert már-már túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Vagy pedig feketén dolgoznak.
Egy próbarendelést megérne valami olcsóbb eszközzel.
-
vamzi
senior tag
válasz
didros #20367 üzenetére
Billentyűzet, egér csatlakoztatása. Kihangosító, gps és perverzeknek fájlok küldözgetése. Ennyi jut eszembe, biztosan van még.
(#20370) kosarob8
Lan kapcsolaton nyomathatod nasról, szerverről, bármiről. Vagy ott az OTG csatlakozó, amibe mindenféle nyalánkságot dugdoshatsz. Pl HDD-t, amire már bőven másolhatsz HD tartalmat. -
vamzi
senior tag
Az antutu az nekem is kb annyival nőtt de a quadrant még csökkent is
nem érdekel, mert a napi használat az antutut igazolja, mert nem picit lódult meg. Azért van 1-2 új effekt, amivel korábban csak az iosben találkoztam. De ennek én csak örülök.
Összességében nagyon ajánlott a 4.1.
Nem tudom neked mennyire volt sima az update, de nekem trükköznöm kellett, mert szar volt a kiterjesztése.
A fényerőt nálad is lejjebb lehet venni? Nálam végre igen. Nem ég ki a szemem este
-
vamzi
senior tag
Na feltettem a 4.1-t a táblámra. Mit ne mondjak... ég és föld. A böngészés nem kicsit gyorsult fel. Eddig sem volt lassú, de nem volt meg az, ami a notimon, hogy beírom, enter és be is töltött. Na most már itt is meg van. Nem szöszöl semmit sem. Az ui sebessége is nőtt. És mos már nincs többé olyan, hogy bepötyögök egy szót, ami csak kb 2-3 mp múlva kezd beíródni. Végre rájöttek, hogy az ui-t kell priorizálni, nem a háttérben futó dolgokat...
A sok hasznos új fícsörről nem is beszélve...
Azt kell mondjam, hogy a tabletem új életre kelt.
-
vamzi
senior tag
válasz
rocket #20116 üzenetére
Azért iTunes jön be, mert alapból iPadnek azonosítja magát a böngésző. Vagy állítsd a useragent-öt, hogy PC-ként ismerje, vagy Android tabletre. Én az előbbit ajánlanám.
Ez gyári böngészővel úgy oldhatod meg, hogy a jobb felső sarokban a menügombra böksz, majd Request desktop site-ot bepipálod(magyarul nem tudom hogy lehet)
-
vamzi
senior tag
-
vamzi
senior tag
válasz
Arménia43 #20142 üzenetére
A magyarosítás menete:
Kiteszel háttérképnek egy szürke marhát, hímezel a hátlapra némi Matyó mintát. Szeletelsz a tetején egy kevés kalocsait. Majd mind ezt megkoronázod egy jó erős házi pálinkával!Nem tudom, hova való vagy, de ha Debrecen környéki, akkor SD kártyával kitudlak segíteni.
-
vamzi
senior tag
Az enyémen ezért van fólia:
Nem vitrinben tartom, hanem bizony cipelem magammal elég sokat. Hiába van tokja, akkor is kerülhet bele por, ami összekaristolja miközben a cuccok között mozog.
Illetve a matt felülete miatt, mert nem magamat szeretem bámulni a kijelzőben, hanem amit a kijelző ábrázol.Egyébként meg van hozzá stílusom, meg analóg joystick-om is, szóval van bőven mivel karistolni ezt is
-
vamzi
senior tag
válasz
Lucas Kane #20040 üzenetére
Az IPS egy elavult bóvli sz@r ahhoz képest
-
vamzi
senior tag
válasz
devast #20025 üzenetére
Bocs a dupláért, nem tudtam már szerkeszteni.
Amúgy te magad válaszoltad meg, hogy miért ennyi az SDHC elméleti maximuma(ugyanis az SDHC-ról volt szó, nem pedig a FAT32-ről), szóval annyira csak nem vagyok setét(#20029) energy4ever
Tudnátok mondani hasonló, elérhető, 15ezer ft kerüli gépeket?Ja ok. Így már másabb, de a 25 még mindig az a kategória, amit kerülni kell. A legolcsóbb amit szerintem meg szabad venni az a CC7015, de manapság már az is túlkoros.
-
vamzi
senior tag
válasz
energy4ever #20021 üzenetére
Szerintem ilyen igényekkel nem fogsz találni tabletet. Boltból 28-ért láttam eddig a legolcsóbbat. A részletfizetést pedig megnézném, hogy melyik bolt vállalja be 25.000Ft-nál.Vagy tegyél hozzá még pénzt, vagy kössél még több kompromisszumot.
Szerk:
Illetve most látom, hogy a DPS Dream Tablet 7 az belefér a keretbe. Már csak a részletvásárlás megoldhatatlan akkor. Esetleg MM-ban ha 0%THM akciót tartanak, akkor meg lehet venni részletre is, szerintem. -
vamzi
senior tag
válasz
nightmare13 #20014 üzenetére
Azért azzal meg vigyázni kell, mert SDHC az csak 32gigáig van csak. Ennyi az elméleti maximuma is.
-
vamzi
senior tag
válasz
nightmare13 #20009 üzenetére
Sokkal inkább a szabványra. Mert pl lehet SDHC 4-8-16-32GB is.
(#20012) osztraksajt
Az SDHC-t jól mondod, az azért nem kompatibilis visszafele, mert új vezérlőt kapott. Az SDXC viszont új fájlrendszert kapott(exFAT) és amelyik eszköz ezt nem támogatja, azzal nem kompatibilis. Ha viszont SDHC és exFAT kompatibilis, akkor vinnie kell az SDXC-t is. Én így tudom. Szerintem ez egy tabletnél simán megoldható. Valakinek nincs SDXC kártyája, hogy ezt kipróbálhassa? -
vamzi
senior tag
válasz
nightmare13 #19990 üzenetére
Detto csak nekem nem P4, hanem már C2D
Na majd megkínálom vele az OMAP 4460-t, hogy mit szól hozzá.
-
vamzi
senior tag
válasz
pusihusi #19874 üzenetére
Ilyen fogalom max csak a könyvben létezik. A gyakorlatban kereslet-kínálat van. Mindennek annyi az ára, amennyiért megveszik. Mocskos egy világban élünk, de - mint azt sokan hiszik - erről nem a magyarok tehetnek, hanem mi magunk emberek.
De már teljesen elkalandoztunk, én csak arra akartam rávilágítani, hogy egyáltalán nem tipikusan magyar az, ha valaminek elkérik az árát.
-
vamzi
senior tag
-
vamzi
senior tag
A TF101 is 2 magos és még most is megállja a helyét. Nézz utána, hogy mennyi bele a csere panel és úgy kalkulálj, mert 40ért jól hangzik, de ha 40 bele az új érintő, akkor már nem éri meg.
80-ért használtan dokkolóval lehet venni, újonnan meg dokkoló nélkül. Ennek fényében kalkulálhatsz.
Amúgy pont tegnap tartottak egy kis bemutatót nekem, hogy mire képes az egyik legújabb rom a tf101-re. Konkrétan az agyamat eldobtam úgy begyorsult az egész rendszer. Lehet nekem is fel kellene tennem.
-
vamzi
senior tag
válasz
Cole10 #19826 üzenetére
A 3D azt takarja, hogy a kijelzője 3D-s és az ilyen jellegű tartalmakat így jeleníti meg.
Kérlek használj BB kódokat, mert nagyon kényelmetlen a sok linket egyesével kimásolgatni és megnézegetni. Ahol írod az üzenetet, alatta vannak gombok és amelyiken a Link felirat található, azzal tudsz kattintható linkeket készíteni.
-
vamzi
senior tag
válasz
CHIPman #19742 üzenetére
Szerintem ezt annak fényében döntsd el, hogy mire szeretnéd használni, mire van neked szükséged, illetve mennyit szánnál rá.
Nekem ha nem kellene az USB, akkor biztosan az iPadet választanám.
A wifiről meg azt tudom mondani, hogy az én tabletemben (Smartq T20) a wifi jele stabil a sebessége pedig nagyjából 30Mbps körül alakul, ami kb 3,5MB/s.
-
vamzi
senior tag
válasz
Adamis #19486 üzenetére
Nem akarok itt iOS vs. Android flamebe belemenni, de megnyugtatlak, hogy legalább annyira teste szabható és tweekelhető az iOS, mint az ellenfele, ha nem jobban. Ha nem ismered a "romló almát"kívülről-belülről, akkor feleslegesen ilyeneket ne jelents ki.
(#19489) rocket
Én meg azt nem értem, hogy miért jó kikukázni a nyelveket a rendszerbőlAmin viszont a kezdetek óta meg vagyok rökönyödve, hogy miért nem lehet bele utólag tenni?
-
vamzi
senior tag
válasz
Markgx10 #19176 üzenetére
A lassúságát természetesen androidhoz mérem. Fényévekkel lassabb és bénább. Arról nem is beszélve, hogy a nagy acer feature, hogy 5 ujjal rátappolsz és előjön egy speckó menü, az valami borzalmasan optimalizálatlan és egy nagy diavetítés az egész. A külcsínről nem is beszélve és a súlyáról. A W7 felülete optimalizálatlan az ujjal való buzeráláshoz, ergo legalább 1 egeret rá kell dugjál. Konkrétan jobban élvezem, ha az androidos táblámon keresztül RDP-n buzerálom a laptopomat, semmint a W500-on használjak bármit is natívan.
Viszont arra az egy feladatra, amire nekem kell a munkához, arra jelenleg ez a legjobb megoldás. Most fogunk még 8db-t venni belőle. Viszont a fejlesztők készítik az androidra is a programot.
Nem meggyőzni akarlak, csak a saját véleményemet írom le. Mindenki azt használ, amit szeret, ami jó neki.
-
vamzi
senior tag
-
vamzi
senior tag
válasz
Krissz5435 #19140 üzenetére
Szerintem egyszerűbb lenne, ha az aprón kinéznél néhány igényeidnek megfelelő tabletet és belinkelnéd ide, hogy melyiket ajánlanánk.
-
vamzi
senior tag
válasz
Mandarinn #19066 üzenetére
Mivel nem tudom, hogy mi ez, hogy ez, így azt sem tudom róla, hogy hivatalos magyar forgalmazótól számlásan 1-2 év garral lenne. Éppen ezért írtam a 15-20K-t, mert annyiért kínából is jöhet egy ilyen.Amúgy meg egy szóval sem mondtam, hogy jó árban lenne a 7015. Aki itthon vásárol, annak jó árban van, de nekem pl kifejezetten drága, mert én inkább kintről megveszem az olcsóbbat vagy a jobbat.
-
vamzi
senior tag
válasz
osztraksajt #18995 üzenetére
Pontosítanék:
45EUR a magánszemélytől magánszemélynek
22EUR a cégtől, magánszemélynek való megrendelés -
vamzi
senior tag
válasz
CHIPman #18988 üzenetére
Ha van raktáron, és ma megrendeled, holnap elküldik és kb 10 nap alatt meg is kapod. Tehát olyan 25-27 környékén meg is kapnád külföldről.
(#18991) rizso
Posta még rámehet. Ez rajtad múlik. Ekkora mennyiségnél pedig majdhogynem biztos, hogy megfogják a határon. Véleményem szerint ha egyszerre 1 átcsúszik, akkor már jók vagyunk. Ahogyan növeled a mennyiséget, úgy növeled a rizikót. -
vamzi
senior tag
válasz
osztraksajt #18970 üzenetére
Azért 10 nap posta még nem a világ vége szerintem kínából. Van hogy a 7 is besikeredik nekik
-
vamzi
senior tag
válasz
GrooveHero #18931 üzenetére
0 visszaigazolással?
Látom, közben megelőztek
-
vamzi
senior tag
válasz
Alliterato #18689 üzenetére
Csavarra megegyezik, csak a support sokkal biztosabb a Concorde termékeire. Döntsd el te, hogy neked megér-e plusz 15K-t egy rendes support.
-
vamzi
senior tag
válasz
nightmare13 #18610 üzenetére
10.1-t nem akarnak csinálni? Engem ennyi választ el a CC-től.
-
vamzi
senior tag
válasz
tjb007 #18553 üzenetére
(#18552) gps76 is
Jajj, nem a smart tab 7-ben gondolkodtam, hanem a tacskós myaudióban, mea culpa. Így viszont nem biztos, hogy megéri lecserélni. A 3G mindenképpen előny, mert a Ten3 jelenleg nem kezel 3G dongle-t. A GPS-t meg neked kell eldönteni, hogy kell-e vagy sem.
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #18432 üzenetére
nem hinném. Eddig folyamatosan tartották, amit ígértek. Amit bejelentettek, azok szépen sorban meg is jelentek. És igazából semmi extra nincs ebben a gépben, mert egyedül az alaplapja tér el a korábbi modellektől. Tehát a felépítését és külsejét már nem kell megtervezni, kitalálni, legyártani. Mindössze 1 pcb-t cserélnek és kész.
(#18454) Szőröstalpú
Folyamatosan jönnek a frissítések a smart devices termékeire, a k7 pedig a legújabb és legsokoldalúbb 7colosuk, szóval egy darabig biztosan jön a frissítés. JB-t biztosan kapja hamarosan. -
vamzi
senior tag
válasz
derrik #18405 üzenetére
Van rá esély igen, de ezt csak ha valaki kipróbálja, akkor lehet megmondani. Simán lehet valami plusz authentikáló csip a CC-ben, hogy ha már ilyen jó supportot biztosít a cc a táblája mellé, akkor ne tudják azt olyan könnyen lenyúlni. Én legalábbis így tennék.
De próba cseresznye.
-
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #18313 üzenetére
Biztos, hogy esetedben a pandások a "szar suttyók"? Ha jól sejtem, nem ők vágták szét a töltődet és nem ők gátolnak meg egy szoftverfrissítésben...
(#18391) z0d1AK
Jól hangzik. Ez a SOC kellett volna már a T20ba is. Ha most vennék, valószínűleg ilyet vennék. Én már az 5ös OMAP sorozatot várom. Egyébként van némi PR bullshit a hírben, mert 3G dongle-t nem kezel, 7000-es aksi van/lesz benne, nem 7500-as. Egyébként egy komplett T19/T20 csak SOC fejlődés volt. Az érintőpanelt is fejleszthetnék
-
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #18163 üzenetére
the show must goes on...
Lassan a pro érvek térfeléről lehúzhatod az olcsó jelzőt... egyébként, ha a töltőt buheráljuk, akkor előbb megbizonyosodunk a szerelhetőségéről, majd tőben vágjuk, hogy újra szerelve csak pár centit legyen rövidebb. De garis gépnél inkább másik töltőt buzerálunk...
-
-
vamzi
senior tag
válasz
osztraksajt #18062 üzenetére
a töltő külön terméket képvisel?!
Egyre viccesebb ez a cég...
-
vamzi
senior tag
-
vamzi
senior tag
válasz
JánosIstván #16950 üzenetére
Az a CE jelzés, amit javarészt feltűntetnek a kínaiak a termékeiken, az nem minden esetben a Conformité Européenne jele, hanem a China Export jele.
Itt egy kép a különbségekről.
Javarészt pedig a sugárzásra azért kell rendbe tenni a kütyüket európában, hogy ne zavarj vele más eszközöket. Rádió adást, tv adást, egyéb elektromos eszközöket stb... nem pedig azért, hogy ne sugározzon téged. Telefonoknál más a helyzet picivel.
-
vamzi
senior tag
Te jóisten' azok a hibák
Ezt a sok problémát és nyűglődést tudja feledtetni a SOC? Nekem valahogy az jön le, hogy ezt a készüléket nem lehet biztonságosan(stabilan) használni a mindennapok során és csak egy összecsapott valami...
De azért durva. Mikor én vettem táblát bennem is felmerült a Cube gépe, mert presell volt(több mint 2 hónappal korábban!
) de úgy voltam vele, hogy inkább veszek egy biztosat. Hát nem bántam meg.
-
vamzi
senior tag
válasz
petipetya #16890 üzenetére
Nem feltétlen aksi baj. Az én tabom az első néhány FW-vel 8 óra alatt 10%-t merült alvó módban. Viszont az egyik FW-ben külön javították és most már óra alatt olyan 3-4%-t merül. Tehát ez erősen FW függő dolog semmint aksi. Ugyanis ha nem tud deep sleepbe merülni(az enyém nem tudott, emiatt fogyasztott sokat alva) akkor csak a képernyő kapcsolódik le és a wifi, de az egész kütyü ugyan úgy ketyeg tovább.
-
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #16649 üzenetére
az érintésvédelemre tényleg nem árt odafigyelni. Több olyan cucc van itthon, ami nem hivatalos forrásból van, mert itthon be van tiltva. Szerencsére ezek alacsonyfeszültségű kütyük, és legrosszabb esetben is csak csípnek. Sokszor már undorító, hogy mit le nem másolnak. Személyes kedvencem a macbook replika atom alapon windowszal
Bocs az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged