- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
so86
tag
válasz
tjb007 #48633 üzenetére
És megéri hozzátenni még picit? Elég simán elszaladnak ezek a 9.7 retinásak (Prestigio, Wayteq) vagy kínkeserves, jó rövid akksi idővel?
nagyon jó lenne egy teszt a Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7-ről...Ha már 8"-ra kell korlátozódnom, akkor talán mindenképp egy iPad mini felé húznék, de elég apróka az is, tegnap fogdostam őket, a mini és a mini retina között nincs egetrengető különbség. De biztos bele kellene nagyítani minden képregénybe, PDF-be rendszeresen.
-
so86
tag
Sziasztok,
magazin-, könyv-, képregény olvasásra, filmezésre, böngészni vadászok 4:3 tabletet. 8-10" lehet, de a nagyobbak felé húzok azért.
Lehetőleg újat, de android vonalon a nagy márkák pár hónapos példányai és iPad használtan szóba jöhet. iPad mini-vel szemeztem, de azért az 1024x768 nem valami up-to-date ha jól sejtem. A retina pedig már elég drága belőle.
A keret olyan 50 lenne, ennél feljebb csak akkor mennék, ha minden kötél szakad. Ezen belül szeretném a leggördülékenyebb kütyüt megtalálni. Mennyire megbízhatóak, stabilak a "noname" vonal képviselői? (wayteq, prestigio stb.)
Itthoni vásárlás jöhet csak szóba.Mit ajánlanátok?
Köszönöm. -
so86
tag
válasz
this is life #35306 üzenetére
Épp ezaz, hogy nem többcélút keresek. Viszont ezek az e-inkesek nem viszik a szkennelt tartalmakat. Vagy hülyeséget beszélek és ha PDF akkor már mindegy annak a forrása? (Pl. a Paperwhite)
-
so86
tag
Tény, hogy ha már lenne, másra is használnám, de ez nem túl fontos. Az árára inkább vagyok érzékeny, megmondom őszintén, ez az a funkció, amit gyakorlatilag semmilyen eszközömmel nem tudok betölteni jelenleg (leszámítva persze a valódi könyveket). De emiatt nem szeretnék ekkora beruházást, mint 70e Ft, 100+ pedig pláne kiesik. E-ink a szkennelt tartalmak miatt nem megfelelő. Prestigio és társaik IPS panellel ennyire gagyik vagy akadozóak lennének PDF-et olvasni?
btw: hálás vagyok válaszaidért, és ez a Kindle elég über
De sajnos nem engedhetem meg magamnak.
-
-
so86
tag
Sziasztok!
Nos már többször nekifutottam ennek a témának, több irányból megközelítve. Most már leredukáltam az elvárásokat teljesen, lévén, hogy van okostelefon, mac asztali gép, pc laptop, tehát egyetlen funkcióra keresek bestbuy tabletet:
Könyvek, magazinok olvasására. Cirka 100 könyvet felhalmoztam már, nagyjából kettőt voltam képes gépen elolvasni. Ezek nagyrészt PDF-ek, de ez lehet szkennelt is sokszor.Tehát a fő szempont, hogy ezeket vigye folyékonyan, 8-10" talán nem lenne rossz, és persze némi megbízhatóság, support. Nincs márka-, processzor-, kijelzőfétisem, se előítéletem.
Van valaki aki ugyanerre keresett tabletet és talált is megfelelőt? Illetve mi(ke)t javasolnátok?
-
so86
tag
Hasonló keresgélésben vagyok én is.
Ezekből a 8" lenne jobb a méret és a 4:3 képarány miatt. A 7"-es 16:9 ha jól nézem. Ott szép üres sáv lenne alul-felül a magazinoknál. Viszont így a kettő között ott vagyunk, ahol a part szakad, mert a 8" meg TFT panel!már megvolt a válasz, lemaradtam..
-
so86
tag
Szevasztok!
Best buy 8" tablet?
IPS, dupla mag, minél jobb wifi (ez fontos, olvasok e téren hibákat bőven), 1G ramMinél szebb képre lenne igényem, na meg általános használati dolgok: jó minőség, könnyű, akksi idő..
Mindemellett extra dolgokra nem kell, szóval nem iPad Mini meg Nexus kategória.
Böngészés, e-book (PDF, CBR), de ezek folyékonyan... Film esetleg.
Magyar szervíz nem árt, de nem feltétel.Ployer Momo8 (azaz Concorde Play), Ramos w13, ezeket néztem egyelőre. Lehet valami tök más (gagyibb, régebbi) is elég a célnak, de ha már RK3066-nál járunk fillérekért, akkor talán érdemesebb haladnom a korral.
Vélemény, alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest