- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Osynho #31077 üzenetére
Az Allwinner több ponton is elszúrta a dolgot, kezdve a csíkszélességgel aminek 28nm -nek kellett volna lennie de vagy nem volt rá pénz vagy nem jutott már nekik node. A processzormagok is 28nm -re lettek tervezve, ezért is van velük probléma. Az egyetlen tényleg jónak mondható dolog benne az IGP és a relatíve alacsony fogyasztás.
A RK3188 nyers teljesítményben jóval előrébb lesz még úgy is, hogy papíron gyengébb a benne levő IGP.Az a helyzet, hogy igazából mindketten "rontottak" valahol és nem véletlenül hanem direkt.
-
Benderember
csendes tag
válasz
Osynho #31063 üzenetére
Ha jól tudom vagy egy hónapos gép, úgyhogy reménykedni lehet hogy optimalizálgatnak még rá kicsit.
És vajon egy kisebb külső akksival elviselhető lehet, vagy azzal úgyis csak a baj van? Mondjuk ha vonatozás közben hozzá van dugva és tölt, akkor már csak kibír egy napot. -
Ropman
tag
válasz
Osynho #30964 üzenetére
az alap navi, ami az androidhoz van, az nem igazán támogatja az offline barangolást, és ha előre nem készül fel rendesen az ember, akkor csak a GPS koordinátákat látja egy nagy rácshálón. [ ami elégé hasztalan. ] Az iGO meg ha jól olvastam itt a fórumon, az nem támogatott androidon, azaz azt csak warezolva lehet felvarázsolni rá. [ igazat megvallva más navi software-t meg még nem ismerek androidra, viszont szívesen hallanék róluk [ bár ezt inkább privátba küldjétek, ha tudtok valami jó offline navit. ]]
stmiklosi: Neked is a magyarázatom a kollégának írtam, bár lehet, hogy én vagyok még túlságosa híján az offline naviknak androidon. [ tőled is szívesen fogadom az ötleteket a jól bevált offline navi software-ekre privátban ]
-
Chaser
legenda
válasz
Osynho #30916 üzenetére
Az első verzióknál volt, de ez jellemző. Viszont én nem vennék már olyat, mert az itthon hamarosan kapható 70dci is ugyanazt tudja. akkuidőben kevesebbet, de kb itthon olcsóbb és itthoni garis, tehát nem igazán van értelme kinnről megvenni a flamet. Ha csak nem mindenképp szükség van a hdmi-re ami a 70dci-n nincs. De akkor meg ott van a pro duo ami felbontásban kisebb, de 7"-on még teljesen jó. Viszont 2 év gar, hdmi.
-
válasz
Osynho #30892 üzenetére
Én is pont erre gondoltam csak fordítva,de nem lennénk hiteles statisztikai adatok
1 vevőn még nem mérhető a hibahatár,amúgy meg épp egy myaudio 808 dcc büszke béta tesztere ,lassan többet van szervízben a kütyü mint itthon,és kezd elegem lenni ebből...Váltani fogok csak még nem tudom mire,ha begorombulok n7 lesz belöle és bekap....a az összes ferde szemű .
-
-
perge666
veterán
-
hevizms
addikt
válasz
Osynho #24475 üzenetére
Mi számit nagy értékűnek?
Pont általában azért rendelünk kinából mert annyival olcsóbb hogy még ha megfizettetik az áfát is olcsóbb mint itthon.
A garancia meg olyan dolog hogy itthon is 1 évre adják(kivéve a menő cégeket),addig meg kibirja a kinai tab is.
1 év után ugyanott van mindkét gép.
Ha meg átcsusszan a vámon(ami azért az esetek nagyobb része hálistennek),akkor meg aztán főleg belefér egy akár odavissza utaztatás is.Amit eddig én olvastam ilyen esetről,azoknak jó vége lett.Általában a kinaiak nem szaroznak,nem úgy mint a magyar szervizek nagy része sajnos.
Nekem a Nokia telefonom nem hazudok 5x volt a szervizben garanciálisan,mire végül 6x-ra cserélték!!!
Na de mindenki mérlegel azt dönt.Van akinek megéri,van akinek nem.
Van azért az egész rendelősdiben egy kis adrenalin növelés is.Az az izgalom hogy mi lesz a vége a dolognak,az megér minden pénzt.Először a feladáskor,aztán az utaztatás alatt,aztán a vá,olás,majd a végén a csomg kibontása.Na az ám a katarzis!
-
csibe1
addikt
válasz
Osynho #24440 üzenetére
Azért vannak gondok a márkával ahogy olvasgattam mostanában a topikokat.
Az Aurora II-nél pontatlan az érintőkijelző,vacak a wifi,de a Flame-Fire sem egy hűdejól sikerült széria a kijelzők miatt.Itt meg nem úgy van,hogy ripszropsz megfordul postával a gariból,
akár egy hónapot is lehet várni rá. -
spiritex
veterán
válasz
Osynho #24350 üzenetére
Nem tudom ez mitől függ, mert nekem a wayteq w70-emen 4.0.3-on csak a gyári lejátszó képes kihasználni azt a területet, mindegyik másik, így az MXPlayer is letakarja feketével azon a sávon a filmet és ott vannak a kis pöttyök. De ahogy olvasom másnál, másik tableten kihasználja azt a területet az MX
-
kisda
aktív tag
válasz
Osynho #24346 üzenetére
Nekem 4.0.3 ICS alatt filmnézéskor eltűnik a tálca... ahogy hozzáérek a kijelzőhöz egyből visszajön,de aztán el is tűnik.
Onda VX610W luxury gép.
Valakinek van már tapasztalat az Ainol Flame/Fire-el? E hónapban csak vennék egyet az Onda mellé, nagyon megtetszett, de lehet még nem valami kiforrott technika.
-
bopeti98
őstag
válasz
Osynho #24186 üzenetére
Akkor valószínű hogy maradok a Window N70-nél. Esetleg itthon is kapható táblagépek közül (Pl.: MyAudio) van valami olcsó de erős hardverű?
-
BigBlackDog
veterán
-
tragiQss
tag
válasz
Osynho #21132 üzenetére
Feladtam, megy vissza a feladóhoz.
A töltővel vagy a géppel eleve gázos valami, ez biztosan nem szoftveres hiba.
De ezen felül, akkuról működtetve is egy nagy rakás... mert kb. tíz perc használat után szó nélkül resetelte magát.
Számítottam rá, hogy nem lesz tökéletes, de ez így már túlzás.
Ráadásul azt sem tudom, honnan a fenéből került rá 4.0.4-es Android, mikor a gyártónál 4.0.3 az utolsó, amit emlegettek.
Na mindegy, PDF olvasásra akkor is alkalmatlan lenne, ha úgy egyébként működőképes volna, mert nagyon kicsit a kijelző felbontása. (nem gondoltam volna, hogy ennyire, a boltban meg nem tudták megmutatni, mielőtt elhoztam) -
Sanzaa
senior tag
válasz
Osynho #20462 üzenetére
Ha az Mx Playerrel filmezel, akkor hardveres gyorsításnál eltünteti a tálcát. Szoftveresnél viszont ott marad. Én csak a freet használom.
Nova96:
20-40ezer között én a ConCorde tab One-t ajánlom 23990 Ft-ért.
Vagy egy WayteQ Xtab70w-t egy bő tízessel drágábban.
Vagy egy kínai Aurora II-t.
Más:
Ezt olvastátok már?
http://androidportal.hu/2012-08-23/android-x86-es-az-intel-atom-netbook-1-resz-ismerkedestol-hazassagig
Elgondolkoztam a beszerzésén... -
mipityu
tag
válasz
Osynho #20065 üzenetére
Tedd fel az aggro0626 B verzióját. Ne lepődj meg, amint belépsz a recoverybe elindul a telepítés és a végén újraindul. Ez visszateszi azt a recovery-t, ami a stock 0626-nak kell és ezután már fel fog települni.
-
mipityu
tag
válasz
Osynho #18778 üzenetére
Én a Pandán szerdán mondtam vissza másodszor egy tablet rendelést és ezek után soha többet panda. Tudják Ők is, hogy bűnösek, mert szó nélkül elindították a visszautalást. Megírtam nekik, hogy már megint (hanyadszor is?) olyan árút adtak el, ami nincs a birtokukban és fogalmuk sincs mikor lesz (most egy PD10 volt a rendelés, a Tegrás). Érdekes pl. a Gadgetgreats-nél van árukészlet jelzés és ami in Stock, az van is - 3 napon belül küldik (és náluk volt is PD10, azért a pandánál rendeltem mert a GG-s árba belefért még egy 16GB microSD is). De ugyanígy korrekt a kijelzés és a küldés a Tinydeal-nél is, meg még van sok-sok kínai bolt, ami korrekten üzemel. De a panda az egy rakás kaki.
Végül is a TD-ről rendeltem egy PIPO U1-et, in Stock írta, kiváncsi leszek szerdáig feladják-e. A Ramos W17 Pro jött tőlük, bemondásra pótolták a hibás töltőt is (előfordul hiba, de szerencsére USB-ről is töltött, illetve a levágott töltőkábelre ráforrasztottam egy USB dugót és az 1.2 Ah-s Sensation töltőjéről töltöttem, amíg el nem adtam. Érdekességképpen: nem jött meg a töltő az eladásig, odaadtam vele a Sensation töltőfejét és amikor megjött a gyári, akkor visszacseréltem :-) A Sensationt ritkán töltöm direktben, van 2 tartalék akkum és a gyárival vetésforgóban cserélem és egy külső töltővel töltöm őket.18779 csibe1: ha nem akar működni az SD, bele kell tenni egy digitális fotó masinába, azok mindent megformáznak vakon és utána már jó szokott lenni. Ha jó az SD.
18781 szilchi: amit linkeltél az jó, mini kell hozzá.
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
válasz
Osynho #18761 üzenetére
Hát párszor leírtam,hogy a Spemall szerintem korrektebb, legalábbis személyes tapasztalat. Figyelmesek voltak, magyar töltővel küldték az Aurora II-met és szerintem ők tényleg bekapcsolják és átnézik küldés előtt.
A Pandawill még ha kicsit olcsóbb is, nekem trehányabb boltnak tűnik...
Az a pár dodó, amit azt hiszed,hogy nyersz a vásárláskor, nos, az duplán bukó az ilyen bosszúságokon.
Amúgy üdv. az Aurora klubban! -
csibe1
addikt
válasz
Osynho #18762 üzenetére
Keress hozzá olyan elosztót ami úgymond nem mélyített.Előfordul a kínai cuccoknál az ilyen töltő, pl. zseblámpákhoz is néha ilyet adnak.
Szerintem ilyen elosztóval jó lenne:
GE-793 ELOSZTÓ 3-AS,HÁRMAS FÖLDELETLEN -
tvamos
nagyúr
válasz
Osynho #17564 üzenetére
Nekem is megjott az Aurora II a Pandarol. De crue-e a best.buy: "A mai napon megérkezett a 75 dolláros Aurora II tabletem, amit az aliexpress múlt heti féláras akciójában rendeltem".
En mondjuk nem vagyok oda erte... de ez lehet az ICS hibaja is. :-(
Olyanokat nem tapasztalok rajta, mint a Cube-osok, csak megse az igazi.A legujabb dolog, amit eszrevettem, a kepernyo vibralasa. Neon (kompakt fenycso) vilagitas eseten a leg szembetunobb, hogy kisse vibral a kep. Ha a telefonom, vagy a Gadmei tabot melle teszem, nem latsszik, meg a gyerek sem latja, de en meg igen... vagy csak odakepzelem!?..
-
tjb007
nagyúr
válasz
Osynho #16389 üzenetére
Nem a kínain van a hangsúly (hisz mindegyik az) hanem azon, hogy egyszerűen nem éri meg ezeknek a "tegnap felbukkant" márkáknak a termékeit megvenni mert vagy többe kerül mint a konkurencia és semmivel nem nyújt többet, vagy nincs semmiféle support és tojnak a fejedre is és jöhetne még pár vagy.
Aurora II tudású modelleket kapni itthon is csak épp az áruk messze jár a Aurora II -től.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Osynho #16387 üzenetére
"Mi a vélemény a Yarvik tabletekről?"
A szokásos brandelt, kevésbé ajánlott kínai tabletek amik a 2 év garancián kívül semmi pluszt nem nyújtanak, itthon is van ezeknél jobb választás.
"A Cortex A8 miben különbözik az Aurora II-ben lévő A9-től?"
A Cortex-A8 gyengébb (több szempontból is), régebbi konstrukció mint az A9.
Az Aurora II -ben meg a SoC kétmagos, szóval összehasonlítani sincs sok értelme ezekkel a Cortex-A8 magos chipekkel. -
Osynho
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest