- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
futizoli #38264 üzenetére
Utóbbival találkoztam már Pipo gyári rom-nál, szóval számomra annyira nem különös, hogy a megjelenítésnél kilép. Persze, hogy érdemes visszaküldeni, ha nem vagy türelmetlen ember, akkor mindenképp. Ha kapsz itt gyorsan infót, hogy megoldható szerelővel, akkor az gyorsabb, de ha kutakodni, több helyen érdeklődni kell utána, akkor azzal is csak az idő megy, esetleg még így vagy úgy a pénzed, amennyiben személyesen kell érdeklődni.
-
Kobe
veterán
válasz
futizoli #36874 üzenetére
Azert erdemes a keparanyt is megemliteni, lehet vkinek az is fontos lesz. A linkelt cube egy 4:3as retina, az u30gt2 pedig 16:10-es. 16:10esekbol eleg keves van, kb az a ketto amit en is irtam.
mondjuk nem igazan ertem a 4:3at miert kezdtek el ennyire eroltetni. Az ok hogy applet kell majmolni, de szerintem abszolut eletkeptelen arany, olvasasra jo, de pl egy videonal szoszerint a kepernyo felet elveszik a fekete savok. Olvasasnal lehet ksnyelmetlenebb a 16:10, de ha jol tordeli a szoveget es honlapokat akkor nincs para.
-
válasz
futizoli #36516 üzenetére
Ne máá
akkora overmax hivo o se lehet... a steelcore+ utan szerintem o se tukmalna annyira a conflex cuccat...
bar ki tudja
. Tenyleg mi van vele tiltottak? Reg lattam erre ...
MrTeddy
Gondolom a madaras teszkoban kaphato lesz,ott eleg sok overmax cuccot forgalmaznak, de a steelcore+, es a solution8 bol kiindulva nem egy ajanlott marka, a szervizuk meg ritka otvar, ahogy hozza alltak a 1.6ghz helyett 1 ghz futo tabjukat kimagyarazni , hogy a felhasznalok a hulyek es egyebb problemaknal se rugalmasak..
-
válasz
futizoli #34773 üzenetére
Csak ovatosan a sencorral,bar mint brand nem rossz,de a tabletjukrol felhasznaloi info nagyon keves van,tudod az ara kecsegteto es a cpu,gpu paros se rossz,de ennek ellenere ovatosan kezeld a sencort mert szamot tevo info nincs a milyensegerol. A prestigio multipad duo only valtozata nem ferne bele a keretedbe arrol olvashatsz itt a prohardver forumjaban is. Ami meg még lenyeges overmax,myaudio eszedbe se jusson. Pontosabban a myaudio 916dcc kivetelevel a tobbi felejtos....
-
DrDante666
tag
válasz
futizoli #34341 üzenetére
Létezhet, hogy kb. 25E-rel olcsóbb itt a P5100 mint máshol? Vagy csak én nem látok valamit? Ugyanúgy áfás ár, új, dobozos termék, bár a gari csak 1 év. Vásárolt már innen valaki? Fontolgatom ugyanis, hogy ha max. 100-ért találnék 3G-s P5100-ast, lehet mégis inkább azt venném a P5110 helyett. Esetleg használtan egy pár hónapos, újszerű állapotút, bár nem tudom az mennyire vállalható.
Szerk.:
@futizoli: Bocsi, sikerült az Új helyett a Válaszra nyomnom. -
válasz
futizoli #34105 üzenetére
Hat nem trefa,legfeljebb a termekei azok a myaudionak,nezd at a forumokat itt es a sgforum myaudio rovatat,volt mar 4 magos tabjuk amugy freescale sockal hat az se volt egy jol sikerult darab, a nagy felbontas meg mokus vakitasnak kell,legyen ami eladja a termeket,na meg ami majd szivja az akksit...
Qwertly ha mar annyi osszejon akkor n7 ,esetleg ha a kisebb kijelo felbontassal kompromiszumot tudsz kotni akkor itt egy tipp[link]
-
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest