- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Sziasztok!
Lehet itthon újonnan 35-40k körül jobb tabletet kapni, mint a Concorde tab Speed? (Lehetőleg 8" körülit?)
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
monti0222w #29443 üzenetére
PLAY-en a kijelző 4:3 képarányú. A legtöbb film pedig 16:9-es. Szóval ha neked nincsen fekete sáv felül, illetve alul, akkor vagy csak 4:3-as képarányú filmeket nézel, vagy pedig 16:9-eset nyújtva.... (remélem nem utóbbi a helyzet
)
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
Mandarinn #29202 üzenetére
Nekem egy van (SanDisk MicroMate), ezzel próbáltam, és működik. De szerintem jó lehet hozzá bármelyik.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
N.Zola89 #28060 üzenetére
Én a ConCorde PLAY-t rendeltem.
Filmeket ugyanolyan nagyságban (igazából egy picit nagyobb méretben) tudsz nézni mint egy 7 colos képernyőn.
Annyi, hogy felül-alul lesz egy fekete csík. Nem tudom, hogy mennyire fekete a fekete az ilyen fajta IPS panelen. (Az biztos, hogy világosabb, mint egy Super AMOLED kijelzőn lenne)Tapasztalatom nincs velük, de a játékok nagy része szerintem tudja kezelni jól a 4:3-at.
Tekintve hogy Androidon egyébként is van szórás a képarányokban, a fejlesztőknek alapból érdemes képarány függetlenül programozni. -
Destr4ct
aktív tag
válasz
N.Zola89 #28058 üzenetére
Én megpróbálnék gyorsan rátenyerelni egy ConCorde PLAY-re a helyedben. Elvileg pont ma kerülnek a boltok polcaira (ahogy lentebb írtam.)
-
Destr4ct
aktív tag
Idézek a ConCorde fórumáról:
"Aki [a ConCorde tab] PLAY-re vár:
A készülékek vámkezelése megtörtént.
A mai napon (2012.12.13) az áru kiszállítását a nagykereskedő partnereink a boltokba megkezdik. Így akár már ma, de holnaptól biztosan elérhető a kiemelt partnereinknél!" -
Destr4ct
aktív tag
válasz
dugesz77 #28021 üzenetére
Én csak egy angol nyelvű blogot tudok, ahol ilyenekkel is foglalkozik a szerző.
Innen szoktam értesülni hasonló hardverek megjelenéséről.
http://www.cnx-software.com/ -
Destr4ct
aktív tag
válasz
CHIPman #27992 üzenetére
Szoftvertől miért? Jelly Bean, mi baj lenne vele?
A képernyő pedig IPS.
Concorde fórumon írták, hogy kevésbé márkás panel, mint ami a Novumban (~65k Ft) van, de valószínűleg így is sokkal jobb mint az összes többi TN vagy nem tudom milyen paneles szutyok. (A Play-ben TianMA, a Novumban pedig Samsung panel van) -
Destr4ct
aktív tag
válasz
choco01 #27917 üzenetére
Jobb oldalt fent szépen beírod a keresőbe, és ömleni fognak a találatok.
Ami említésre méltó az a Prestigio 7 Pro Duo (~37k), illetve Prestigio 8 Pro Duo (~42k).
A 8-as kijelzője nem IPS, helyette pár ezressel drágábban inkább a Concorde tab PLAY, jobb felszereltséggel. -
Destr4ct
aktív tag
válasz
choco01 #27911 üzenetére
ConCorde tab PLAY 43-45-ért
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
buta29030 #27761 üzenetére
Keverednek a dolgok itt...
bopeti98 az edigitalról kérdezte, hogy vajon trükköznek-e a specifikációkkal (egyébként csak simán figyelmetlenség)
Te meg a ConCorde-ról beszélsz.A fórumba sztem próbálj meg újra regelni. Nekem még aznap aktiválták.
bopeti98: A Play várhatóan 17-én fog érkezni. Addig elvileg a ConCorde bemutatótermében ki lehet próbálni.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
Ricska #27728 üzenetére
Hazudtoljon meg valaki, de szerintem ez valami hardveres gond lehet. Nem hinném, hogy ezt szoftver idézné elő.
Ötlet: Amikor előjön, csinálj screenshotot közvetlenül a tableten. Ha azon a képen is rosszak a színek, akkor szoftveres a hiba. Ha nem, akkor valószínű, hogy hardver.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
bopeti98 #27687 üzenetére
A ConCorde fb oldalán tegnap december 17-ét írtak a Play érkezésének.
Egy Prestigio tabról (7 Pro Duo) olvasgathatsz ebben a topikban. Ebben az árban ez látszik best-buynak jelenleg.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #27556 üzenetére
Hmm? Vezeték nélküli USB-s cuccos gép felől nézve ugyanúgy szabványos HID eszköz, miért ne ismerné fel a gép már POST-nál? Az USB-s vevő elfedi a "vezetéknélküliséget", kívülről rendes eszközként látszik.
-
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
Fandango #27493 üzenetére
Concorde Play mellett:
IPS kijelző,
Bluetooth,
gyárilag Jelly Bean (mondjuk a frissítés valószínűleg fog érkezni a Prestigiora is)
kb 10-essel olcsóbb, mint a 8 Ultra Duo. (43k legolcsóbb helyen)8 Ultra Duo mellett:
névlegesen nagyobb akksi,
van hátsó kamera.
elülső kamera felbontása kicsit nagyobb.Többi paraméter kb egyezik.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
Fandango #27490 üzenetére
Ez lehet, hogy jobb választás: ConCorde tab PLAY
Mondjuk tapasztalat még nincsen erről sem, azt hiszem. -
Destr4ct
aktív tag
Létezik egyáltalán retina pixelsűrűségű kijelzővel szerelt RK3066-os tablet?
Szvsz a legtöbb játék bőven játszható/élvezhető 800x480-as felbontáson is.
1024x768-nál esetleg inkább az lehet az aggódás tárgya, hogy Androidon nem nagyon elterjedt ez a képarány, és előfordulhat játék, ami rosszul kezeli (pl. szét lesz húzva a képe). -
Destr4ct
aktív tag
Nos igazából nem azért kérdeztem, mert nem tudok dönteni a kettő között.
Inkább arra voltam kíváncsi, hogy >szerinted< miért lehet jobb választás a Wayteq ebben az árkategóriában, mert azt hiszem már másodjára is ezt ajánlottad valakinek.Szándékozom élőben megnézni a 7 Pro Duot, de eddig nem találtam sehol. Extreme Digitalban csak a 8 Pro Duo-t tudtam kipróbálni, de az ugye nem teljesen mérvadó a 7-es megítélésében. Legfeljebb az anyaghasználat / összeszerelés ami egyezhet, az pedig egész jónak tűnt a 8-asnál.
Ha te 8-asat szeretnél, akkor a 8.0 Pro Duo jó választás lehet (39,5k a minimum ár amit találtam)
-
Destr4ct
aktív tag
Kérdem én, hogy van akár egy olyan dolog is, amiben jobb lenne ez a WayteQ xTAB-70dc, mint a Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo?
-
Destr4ct
aktív tag
A kettő gyakorlatilag ugyanaz, mmint a Gtalk / Google+ videóhívása. Azt hiszem Hangout néven fut. A Gtalknak régebben volt saját videóhívás funkciója, de most már ha abban kattintasz a videokamera ikonra (olyan kontaktnál akinek van webcamja), akkor is a Hangout indul.
Egyébként ma meglátogatttam a bp-i Laptopszalont Prestigio MultiPad táblákat összehasonlítani, de nem jártam szerencsével, mert nem volt se 7.0 Pro Duo, se 8.0 Pro Duo. Még délelőtt lett volna az egyikből, akkor vitte el valaki az utolsót.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
anonym1s #26928 üzenetére
Érdemes utánaolvasgatni, hogy mi az a rootolás, de ha nem tudod mire jó, akkor valószínűleg (még) nincsen rá szükséged.
(#26929) tvamos: Ember, ha egyszer on-topic a hozzászólásod, miért írsz szürkével?
-
Destr4ct
aktív tag
Akkor egyszer majd elnézek oda valszeg. Ez amit írtál akkor a 7-esre vonatkozik?
Egyébként csináltam magamnak egy összehasonlítást, hogy hogyan is nézne ki egy fotóm egyiken illetve másikon, hogyan aránylanak a méretek. Azért nem épp elhanyagolható a méretkülönbség, azt hiszem.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
rokarudi #26905 üzenetére
Ja, tudom h az IPS jó, gépemhez is olyan monitorom van.
Csak kérdés ehhez képest az a TFT mennyire rossz.
Valóban jó lenne megnézni élőben. Nem tudod, hogy esetleg hol lehetne?
Valamelyik "nem vagyok hülye" jellegű áruházban esetleg nem forgalmazzák véletlenül egyiket/másikat? -
Destr4ct
aktív tag
Ha már idekeveredtem, akkor lenne nekem is kérdésem.
A Prestigio Multipad 7-es és 8-as Pro Duo között gondolkodok.
Igaz, hogy a hetesnek elvileg IPS a kijelzője, ellenben a 8-as mérete nem kicsit nagyobb, 4:3-as arány miatt is, de az csak TFT LCD.
A méret és a képarány miatt hajlanék a 8-as felé, mert alkalmasabb lenne a többnyire 4:3-as képarányú fotók nézegetésére.
Szóval vajon mennyivel rosszabb minőségű ez a TFT az IPS-nél? -
Destr4ct
aktív tag
youtube videó alapján a következőt kell csinálni nyelv átállításához:
Be kell menni a beállítások programba, ez a kezdőképernyőn a "Ustawienia" feliratú ikon lesz.
Lejjebb kell görgetni, "Jezyk i klawiatura" nevű menüpontra katt. Ennek az ikonja fehér négyzetben fekete "A" betű.
Itt aztán az első menüpont a nyelv kiválasztása, a nevében benne kell lennie h jezyk (nyelv lengyelül)
Az itt előjövő listában szerepelnie kell annak h "magyar".
Ha nincs akkor kiszedték a magyar nyelvet romból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged