- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Ez jó hír, eddig azt az infót kaptam, hogy ilyen filmet a 380-assal tudom nézni, mert az R9 390 nem tudja a hw-es gyorsítást h264-ben.
Talán legegyszerűbb ha leírom mire is kéne, hátha tud valaki megfelelőt ajánlani, vagy hol kérdezzem. Keretem kártyára ~30-50ropi. 4k h264 filmlejátszás egyenlőre fhd monitoron, de majd cserélem nagyobbra, valamint Vegas videószerkesztőben editálnék és azt kéne gyorsítani. Aminél elsősorban a hangsúly az editálás (timeline-on) van, nem a renderingen. Nem a maximálist keresem, nv660ti már viszonylag jól vitte, 750ti viszont gyenge erre. Valszeg a pixel shaderek szám a fontos, nem az ilyen-olyan játék látvány technológiák. Vagyis onkább a shader szám legyen nagyobb, mint a frekvencia. Vramból ritkán megy 1GB fölé a Vegas a gpu-z szerint. -
core i7
addikt
Full HD-ra elég 3,5Giga ráadásul kevesebbet fogyaszt nem melegedik annyira a 970 R390 erősebb de nem sokkal viszont mint írtam fogyaszt és melegedik szoval 970 jobb tuning potenciál
No meg ez Nvidia AMD be meg mindíg is több vramot kaptál a pénzedért sztem mint NVibe Nvidiába a 6Gigás kártyát még mindíg nem nagyon kapni csak 100k ért (GTX 1060) AMD-be meg
-
Gtaati
őstag
Hello!
Koszonom a valaszotokat mindkettotoknek! A haz egy Modecom MiniCool eleg pici, mert kompakt kis gepet szerettem volna osszerakni. A vga volt az utolso alkatresz ami meg lett vasarolva es eloszor nem is R9-ben gondolkodtam, hanem egy kisebb meretu es fogyasztasu vgaban. De mivel sikerult hozzajutni jo arban igy ez mellett dontottem. Terheles alatt 8x fokos a gpu zart haz eseten, nyitott alapotban kozel 10 fokkal alacsonyabb. A haz elejeben van egy 120as venti ami nyomja be a hideg levegot es a haz vegeben meg egy ami szivja kifele igaz az egy 90-es meretu ha jol emlekszem, mert csak akkora fert be. Zart haz eseten a problema az szerintem h a vga hutubordajarol oldalra jon le a meleg levego ami beleutkozik a gephaz oldal lemezebe, de lehet rakni egy 120-as ventit ide is. Jelenleg tobb ventillatorom nincs, de beszerzek egyet es kiprobalom majd igy is es az pont elszivna kifele a vgatol jovo forro levegot. A legrosszabb eset h gephazat cserelek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest