-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
rocket #33200 üzenetére
Ja...vettem egy 980ti-t helyette...beraktam és meghalt az alaplapom (lehet kicsit elfogult volt a lap
).Mindig is Frixi volt a deszkával,hajlamos volt bootloop-ra,de most végleg hazavágata magát.Elsődleges bios sérült amit egy led jelez,hiába frissítek,átkapcsolni nem tudom,automatikusan kapcsolgat,nyeklik,mindezt 68 ropiért.
Most vehettem új deszkát,memóriát és procit..ami egész európában nincs olyan hiány cikk.Eddig 270000 bukóba vagyok és ebben nincs benne a proci ami még 120.Ha sikerül a gari a vga-val akkor nyerek vissza belőle annyit amennyiért el tudom passzolni,és a mostani prociból is ki tudok hozni valami,de anyagilag megroppantamMost még lecsekkolom,hogy van e baja az új karimnak,de ha az is halott na akkor lesz csak hahóta.
Mindezt úgy hogy nem akartam váltani,nem akartam semmit venni,még vagy 10 hónapig...mesés terv volthpeter10 : Bár nem tehet róla a kari (remélem),de nem jól kezdődik ez a fene nagy váltás
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged