- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Azért miért jár garivesztés,h ha vki megolajozza a ventit?Nagyon szét kell hozzá szedni vagy miért?
-
Bati0501
őstag
válasz
csucsbicep #35891 üzenetére
Innováció rulez...
-
Bati0501
őstag
válasz
Foxmulder89 #35876 üzenetére
Kösznöm!
-
Bati0501
őstag
Egy normális 400W-os táp ugye elég egy 7870-nek meg egy i3-nak,később meg akár egy i5-nek?
Vagy inkább 450W kellene,lehet,h inkább azt választanám... -
Bati0501
őstag
válasz
peu407 #35603 üzenetére
Tipikus?
Ez van,ha az ember feltesz vmit,h eladja,rögtön írnak,h adnának érte egy pár ezerrel kevesebbet,de nem fogadja el,mert ha ilyen hamar ráharap vki,akkor csak megveszi vki annyiért,amennyiért én adom....csak általában meg az elején érdeklődnek,utána meg nagy csend...legalábbis velem ez volt/van.
Most meg már örülne,h ha kapott volna érte 85-öt ~1 nap alatt... -
Bati0501
őstag
Na igen,van aki hirdetni szeret....
De így akkor ne is vásároljunk boltból se,mert mi van,ha egy hónap múlva bezár...
Olyan is volt,h én akartam megvenni a monitorát,sokszor írtam neki,h biztos egybe akarod eladni a komfigot,nem adod el külön a monitort?És nem adta,azt mondta,h köszi az ajánlatot,de már vár egy pár hétig(hónapig?) és csak utána...hát én erre nem tudok mit mondani,ott van a vevő,h hadd vegye már meg,de nem.
Komolyan ezek az emberek mit hisznek,h vkinek majd kell pont egy olyan gép és ~annyiért,amennyiért hirdetik?Főleg perifériákkal együtt. -
Bati0501
őstag
Ebben most nem értek Veled egyet.
Tele van az apró,h 50-55-ért akarja eladni a 7870-ét,tök sima,semmi Tahiti.
Ennyiért már tényleg lehet boltban is venni,bazárosoknál persze még olcsóbban...és ezt a puszira dolgot se értem...aki már mondjuk 10 éve csinálja ezt az aprós eladást,nem lehet megbízhatatlan,vagy akár az sem,aki csak mondjuk 3-5 éve csinálja.
A másik meg ha én megveszem a kütyüt egy webshopból és garanciáztatni kell,akkor is postára kell adni...és mi van ha csak úgy visszaküldik?Az ipon gondolom megbízható,mert rengetegen vásárolnak ott,de egy kisebb helyen akár megcsinálhatják ezt a visszaküldést,mint sokszor személyesen se akarják megcsinálni...
Szóval mérlegelni kell: mennyi pénzem van rá,hol mennyiért lehet megkapni,bazárosnál mennyivel olcsóbb és mennyire megbízható az eladó,és ha elég nagy szám jön ki és tudom,h megbízható,akkor én simán a bazárost választom.ÉNERGIE: Pontosan ugyan így látom ezt,ezt tapasztalom.
Kerestem egy pár hete monitort-Dell u2311h-t vagu2312hm-et-és volt egy-két darab eladó...komplett gépét árulja,nincs kiírva,h csak egyben eladó,írok neki,h csak a monitor érdekelne,mennyit kér érte...nem válaszol napokig,pedig aktív...írok még egyszer...akkor se....mondom írok neki egy olyat,h mennyiért is adod az egész gépet...10 perc múlva már válaszolt is.Mondom akkor csak megkapod a pü-imet csak olyan bunkóf@... vagy,h nem bírsz válaszolni...utóbbit persze nem írtam le neki,mert egy esetleges büntit nem ér meg nekem egy ilyen ember,pedig simán írtam volna neki egy szép magyaros levet...és ez csak egy példa,hánnyal találkoztam már... -
Bati0501
őstag
válasz
tarBubbles #35528 üzenetére
Neked is köszönöm.
Akkor hanyagolom... -
Bati0501
őstag
Értem,köszi.
Akkor átgondolom,am is Sapphire-t szeretnék főleg,csak most láttam egy MSI-t az aprón,de akkor valószínűleg hagyom... -
Bati0501
őstag
válasz
RetepNyaraB #35517 üzenetére
De most szoftveresen szar vagy azért,mert hangos?
Tehát pár perc játék után felviszi ha kell,ha nem 100%-ra a fordulatot?Vagy csak 100%-on vagy akörül nagyon hangos?
Mert ha előbbi,akkor tényleg felejtős,ha utóbbi,akkor annyira talán nem... -
Bati0501
őstag
válasz
Foxmulder89 #34897 üzenetére
Köszönöm,akkor valószínűleg hagyom az egészet...
-
Bati0501
őstag
válasz
Foxmulder89 #34895 üzenetére
Értem,köszi.
A kártya viszont folyamatosan 99%-on ment,most néztem meg...
Ez akkor azt jelenti,h a proci rendesen ki tudja hajtani? -
Bati0501
őstag
válasz
Foxmulder89 #34893 üzenetére
Akkor jó helyen néztem,csak azt hittem,h akár még egy %-ékot is ki tud írni...
Ha mondjuk most 90%-on dolgozott a proci,akkor mennyit nőhet kb az fps az új karival?Tudom,h ezt nem igazán lehet megmondani,meg már kérdeztem,csak hát ez a lényeg,azért venném,mert ha annyira nem gyorsulna,akkor nem veszek semmit... -
Bati0501
őstag
válasz
Foxmulder89 #34891 üzenetére
Megcsináltam,bf3-al,de konkrét számot nem tudok mondani,mert nem látom,h hol írná ki.
De az látszik,h sztem 90% felett volt a kihasználtsága,a kártyáé volt 99%,ezt már az afterburner írta ki.
Ha ott beállítottam,h mutassa a GPU usage-t,akkor lehet,majd vmire következtetni?Vagy magában az afterburnerben van olyan,ami megmutatja a proci használatát? -
Bati0501
őstag
válasz
Foxmulder89 #34886 üzenetére
Igazából most se annyira rossz,csak hát érződik,h na...
Vki tudna mondani egy saccperkábé számot,h a mostani 40 fps-ről mennyire változna 7870-el a helyzet?
Mert ha mondjuk 60-ra felmenne,az már jó lenne,csak persze sajna a 40 is alacsony grafika beállításokkal megy,szóval ha már 7870-akkor többre vágyna az ember,de ha a proci tényleg annyit fog rajta,akkor elviselném,h vmivel magasabb grafikai beállításon megy mondjuk 60-el...
Ez reális,h felmenne legalább 60-ra?Mert ha igen,sőt többre is,akkor még a grafikán is lehetne erősíteni,de most se csúnya mondjuk... -
Bati0501
őstag
válasz
Foxmulder89 #34884 üzenetére
Tudom,akkor lenne a legjobb,h ha i5+7850/70...csak akkor adjam el a procit,mondjuk 20-ért,vegyek vmilyen i5-öt vagy 35-40e-ért vagy nem tudom,h mennyiért árulják most őket,és akkor már olyan 55e-et költöttem összesen,és most annyit nem akarok,meg akkor megint szétszedni a gépet,újrarakni...inkább nem.
-
Bati0501
őstag
Srácok,ígérem ez az utolsó ilyen félig meddig off hsz-em...
Még mindig ott tartok,h nem tudom eldönteni,h megéri-e olyan 35e-et költeni a gépfejlesztésre...ebben kérnék egy kis segítséget.
Most egy i3 3220-am és 7770-em van,és így van full hd-ban adott beállításokkal BF3 multiban olyan ~42fps-em van.Ha kicserélem a kártyát egy 7870-ra,akkor ez a 42 fps kb mennyit fog növekedni?
És egy sima 7870 és egy Tahiti között mekkora különbség van a játékok alatt? -
Bati0501
őstag
Srácok,sztetek lenne értelme ~30e-et elkölteni egy 7870-ra és egy új tápra valamint eladni a mostani 7770-met,h ha a cpu maradna i3 3220 és FHD alatti játék miatt fejlesztenék?
Lenne észrevehető javulás?Csak tegnap is érdeklődtem már és akkor olyan válaszokat kaptam,h a min. fps alacsony fog maradni,az átlagos fog növekedni...és cpu-t egy jó ideig nem akarok cserélni,mivel a házon kívül mindent most Karácsonykor vettem meg.
-
Bati0501
őstag
válasz
erik22 #34725 üzenetére
Attól,h most Giga vagy Asus,attól még ugyan akkora erő van bennük,ezért jó h visz mindent,én arra gondoltam,h mennyire megbízható...ciripel-e,bs előfordul-e,a háromventis változat mennyire hangos,stb..
Steve198310: Igazából nekem sincs kedvenc márkám,csak mivel most ilyenem van és jókat is olvastam róla,azért gondoltam...de nekem ugyan olyan jó mondjuk egy MSI is.
Rákerestem erre a kártyára,amit ajánlottál és kijött ez a vidi:[link] Itt nem azt mondja,h jár hozzá játék meg kedvezmény?
Viszont itt meg azt írja,h nem jár ehhez semmi. -
Bati0501
őstag
Köszi szépen!
És a linket is,mert ez most nem jutott eszembe,pedig régebben hányszor olvastam ilyeneket..:/
Sajna pont BF3-al szoktam multizni.De nincsenek akkora igényeim,h most csak akkor jó,h min. 80 fps-em van meg hasonlók...
Most egy Sapphire-m van és teljesen csendes,nagyon jó kártya,a 78xx-ból is főleg ez a márka a szimpi.Feljebb is pont írta Steve198310,h az Asus meg a Sapphire a legjobb,szóval akkor ezek közül fogok nézelődni...Ugye black screen már nincsen vagy vmi hasonló probléma?
A Gigabyte kártya annyira nem jók,ugye?Meg szinte csak olyan van az aprón... -
-
Bati0501
őstag
válasz
RetepNyaraB #34700 üzenetére
Értem,köszi.
Az a felállás lehet,h vmennyire kiegyensúlyozatlan lenne,de most még 20-30-et egy másik procira nem akarok költeni,múlt Karácsonykor vettem meg az alaplap+cpu+gpu triót,szóval most még nem akarok majdnem ugyan annyit költeni...nanus:
Azt látom,h mindhárom különböző mértékben használja ki a hardvereket,de ennél többre nem jutottam.
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Ma lettem gazdagabb egy Dell U2311H-val (),viszont a procim-i3 3220-és a vga-m-sapphire 7770-annyira nem arra van kitalálva,h Full HD-ban játszanak velük.Már kipróbáltam a BF3-at,ott olyan 40 fps-el ment,szóval kicsit darabos volt,de annyira nem volt vészes.
Igazából nem játszok olyan sokat,szóval nem tudom,h megéri-e nekem venni egy 7870-et,mert inkább azt vennék,mint 7850-et.Láttam,h az árak eléggé jók lettek,de azért egy jobb 7870 még mindig ~50e.
Várható sztetek,h még lejjebb fog menni az áruk?A 8xxx széria mikorra várható?
A procit nem igazán akarom lecserélni,egy i3+7870 nagyon gáz,nagyon limites lenne?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest