- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
peu407
senior tag
válasz
Bati0501 #35602 üzenetére
Itt van pl ez a hirdetés [link]. 88ezerről indult. Írtam neki rögtön azután,hogy meglelent a hirdetés. Közöltem az ajánlatomat, 80-85 között tudok érte adni.Azt válaszolta az kevés lesz,fix az ár. Kérdeztem tőle adja-e 85-ért. Nem adta. Most 82 az ára. Egyébként ő is egyben kezdte árulni a konfigot, aztán rájött, darabolva gyorsabban elmegy.
-
tarBubbles
tag
válasz
Bati0501 #35520 üzenetére
Maga a hardver rossz. Valószínűleg a túlhevülés elleni védelem diódája túl korán "bekapcsol", ezt pedig nem lehet szoftveres úton megkerülni. Nekem garanciálisan cserélték, miután vissza küldték az msi-nek. Viszont nem csak a 7870-et érinti hanem a 7950 Twin Frozr3 esetén is fennállhat a hiba!
eminem: nekem 2 hónap volt és még szólni is elfelejtettek, hogy kész van...
-
-
-
-
Steve198310
őstag
válasz
Bati0501 #34730 üzenetére
Azzal a Black karival az egyetlen gond, hogy melegszik mint atom.
Itt mondogatják az alul feszelést de "kérlek minek veszek egy bitang erős kártyát ha lefele húzom és nem felfele. Én jól megtépném hogy nyalja a HD7970 seggét azt kész. Nem hogy vissza fele. Ha meg attól félek ,hogy sokat eszik nem veszem meg. Veszek takarékosabbat" -
Zigi
senior tag
válasz
Bati0501 #34724 üzenetére
Nálam más a ranglista, de ízlések és pofonok: Asus, HIS, Msi, Giga, Zafír. Ahhoz képest is fikázzák itt a Gigát, hogy nem is volt belőle BS-es és az Msi is érdemtelenül van lehúzva. A Zafír jó gyártó, de sajnos mostanában is felüti a fejét egy-két beragadt BS-es példány. Viszont XT-ből pl. az a legjobb kiadás... Vagy ha low budget van akkor az új hűtős Powercolor-VTX3D sem rossz választás, bár 7870-ből még nem láttam vchamp-et.
-
Zigi
senior tag
válasz
Bati0501 #34720 üzenetére
Ha nem BF3 multizol akkor elég lesz az I3 FHD felbontásra mindenhol. Más választásod úgy sincs....
Ha I5 re cserélsz nem fog jobban futni a játék a mostani vga-dal. 7870- el igen és az I3 csak extrém esetekben nem lesz elég neki (pl. 4magos procival 45 a min. fps az I3-mal 30), ha beleesel ebbe a kategóriába akkor még utána is ráérsz gondolkodni a proci cserén. FHD felbontáshoz erős vga kell nem csak bika proci. Nézd meg mennyit vesztesz, hogy I3-mad van 1920x1200-ban.......[link] Segítek a piros skála a te felbontásod
Üdv. -
válasz
Bati0501 #34698 üzenetére
Nem fog különösebben lejjebb menni, sose tette. Az új széria nyit általában nevetséges magas áron, hogy a lúzer júzer bevásároljon, mert ezt nyomják az arcába. A régi meg marad, vagy parasztvakításként esik 5%-ot.
A cucc limites lesz persze rendesen, de fullHD-nál ez főképp min fps-ben nyilvánul meg (tehát lesz némi lag és a ciki helyeken nagyon leesik). Erős VGA-t venni nem kell félnetek jó leszPersze ha multizós fajta vagy, akkor helyenként randán szívsz az i3-mal, de ezzel együtt kell élni amennyiben nem váltasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged