Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Szerintem annyit már csak a jövőtállóság miatt is megér, én legalábbis 100% azt választanám. Persze, neked kell eldönteni.
Illetve, ahogy mondtam, vannak játékok, amik nem igényelnek 1GB-nél többet, ott nem lesz difi. De egyre inkább kérik a játékok 1gb felett is, pláne, hogy mostmár egy ideje standard a felső-közép kategóriában a 2GB.... -
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nekem 5850-em volt, és az utóbbi fél évben azért előfordult, hogy kevés lett rajta a VRAM.
Nem vészesen, de már észrevehető volt. Nem tudom már sajnos, melyik játékban, de emlékszem, meg is lestem az aprón, hogy vannak árban a 2GB-s karik...
Namost, gondold el, ha már ezeken a akrikon már necces itt-ott, akkor mennyire lesz elég akár egyéves távlatban egy majdnem duplaolyan erős karira...
Persze, 40k-ért nagyon jó vétel az 1GB-s is, ha szigorú a költségvetés, de amúgy ha tehetném, mindenképp a 2GB-ost keresném. -
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Van azért néhány cím, ahova édeskevés az 1gb ram, és nem kell hozzá fullos AA, meg hasonlók. Azért nézz utána, nehogy seggreesés legyen a vége... A 4800-asok idején is mindenki magyarázta, nem kell 1GB a 4850-re, meg mindenre elég 512MB, közben meg két külön világ volt a kettő AA nélkül is jópár játékban, már akkor is... Csak sajnos ezt nehéz kimérni, akkor jössz rá, mikor már próbáltad mindkettőt.
(Sokszor a min fps-ben se látszik, az átlagban meg pláne.) Ezt tapasztalatból írom. 
-
Zigi
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
A 2Gb a 8aa 16af-hez és egyébb "feleslegesen" terhelő éljavító eljárásokhoz meg az eyefinity-hez kell, ha ezekben nem vagy érintett akkor elég az 1Gb is.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ha jóval olcsóbban tudod megszerezni a gigást, akkor nyílván azt vedd.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ha van rá keret és teheted, akkor inkább 2B-ost vegyél, mert időtálóbb, főleg majd FHD-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Illetve, ahogy mondtam, vannak játékok, amik nem igényelnek 1GB-nél többet, ott nem lesz difi. De egyre inkább kérik a játékok 1gb felett is, pláne, hogy mostmár egy ideje standard a felső-közép kategóriában a 2GB....
Nem vészesen, de már észrevehető volt. Nem tudom már sajnos, melyik játékban, de emlékszem, meg is lestem az aprón, hogy vannak árban a 2GB-s karik...
Namost, gondold el, ha már ezeken a akrikon már necces itt-ott, akkor mennyire lesz elég akár egyéves távlatban egy majdnem duplaolyan erős karira...