- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
benvolio
őstag
válasz
Osynho #46637 üzenetére
A lejátszó programban kell megadni a hang kimenetet! Kösd össze optikai kábellel az erősítőt és a pc-t! Nekem a winamp-ban megvan adva kimenetnek a digitális kimenet használata, így az erősítőből szól a zene, közbe meg akár "jutúbozhatok" a gépen, mert az meg analógon kimegy a pc hangfalakhoz!
Üdv!
/HDMI-vel így még nem próbáltam, de lehet, hogy be lehet akkor azzal is állítani./ -
katt777
félisten
válasz
Osynho #46637 üzenetére
Windows hangkezelőben nem tudod mind2t aktiválni?
Dark KillerX: Ez tény, de a Sapphire hűtése egyszerűen nem halk, már 60%-on sem, ellentétben pl. egy Gigabyte Windforce 2-vel. Mondjuk nekem az egész gépem halk, tehát elég zavaró már az 50%-os venti is, ezért játszom pl. kevésbé grafigényes játékokkal -20%-os tuningprofilt alkalmazva.
-
Zsohi
őstag
válasz
Osynho #46633 üzenetére
Szerintem egyszerre nem lehet aktív az analóg és a digitális hangkimenet. A CCC-ben meg azt hiszem el lehet valamilyen módon menteni a beállításokat és akkor végérvényesen a monitorod lesz a főmegjelenítő, emlékezni fog a TV-re, vagy egyszerűen letiltod a TV-t és mikor szükséged van rá újra engedélyezed.
Hasonlóval már én is próbálkoztam. A célom az volt, hogy míg a gépen valaki netezik, addig a másik tudjon filmet nézni rajta, de annyira macerás volt állandóan összehangolni, hogy éppen hol legyen a hang és ha nem volt szükség éppen a Tv-re letiltani a kijelzőt, mert a kártya különben elég sokat fogyasztott abban a felállásban . A vége röviden egy új alacsony fogyasztású HTPC lett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest