- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joysefke
veterán
válasz
Bélaaaa #48540 üzenetére
Én semmilyet
Egyébként újonnan szerintem akkor érdemes valamit venni, ha nem olyan rég jelent meg a piacon és még nincs belőle sok a használtpiacon. A 7870 garnitúrából haszáltban dunát lehetne rekeszteni, és sok csak pár hónapos és még rengeteg gari van rá..
Én a sajátomat 1,5 hónapja vettem: akkor még egy szinte új, néhány hónapos MSI 270X volt, 49E-ért, kiskergarral, megkímélve. Az MSI 270X akkoriban boltban nagyon drága volt, de én mindenképpen MSI-t akartam a jó hűtése miatt.
Kérdésedre válaszolva:
290-290X-750 (Maxwell)/770/780
Persze ennyi pénzt én nem szánok videókártyára...J.
-
joysefke
veterán
válasz
Bélaaaa #48495 üzenetére
Én sose értettem azt a mentalitást (ami az én hibám), hogy NEM teszi fel valaki a frissebb drivert, mert a régi "stabil".
Azért adja ki a gyártó, mert mindig javít valamit (mást meg elront)
Azért rakja fel a gyártó, mert kellenek az ingyenes bétateszterek
Nekem 1-2FPS-nél többet ér az, hogy sokkal nagyobb valószínűséggel stabil (WHQL) a driver.
___
Stork13:
tudom, de nekem az Explorer nem jeleníti meg rendesen. Nem lehet scrollozni az oldalt.J.
-
katt777
félisten
válasz
Bélaaaa #48439 üzenetére
Hát, talán belefér...
bandi0000: Ha túlmelegszik, restartolja a gépet, vagy fagy, de előtte vsz. graf. hibák már jelentkeznek. Hűtés optimalizálás a házban segíthet.
Norbika88: CPU limited ebben az esetben nincs, hiszen magad írod, hogy lustul a proci is. A VGA kihasználtsága jelentős, 1440*900 karcsú. Természetesen nem mindegy, hogy Quake 2-t vagy Crysis 3-at futtatsz.
Mind a grafikai minőség, mind a felbontás növelése segíthet. 965 elég gyenge, FX is jól jöhet, ha a lapban elmegy. Egy 5800K-6800K kaliberű proci full HD-ben elég a VGA alá, persze magas grafikai minőséget feltételezve (6800K a tuningolt 7870XT-met is lazán kihajtotta alapon).
Régi játékokkal sanszos full HD-ben is a CPU limit, bár nálam Oblivionban sem volt. A vízválasztó kb. DX9 HDR módnál van.
-
Steve198310
őstag
válasz
Bélaaaa #48399 üzenetére
Szerintem és szerintem mások is ezt fogják mondani
" felesleges a 4GB ram hacsak nem CF et akarsz" De ezek árán egy jobb hűtésű R9 270x Vapor-x vagy tocix esetleg Asus kapni Azért nem adnék 65k egy MSI ért sem. Azon már kapni itt hw-n hd7950 is újat bontatlant. 50 használtat
Kevés a 256Bit meg még a GPU is elfogy. De beszéljen akinek van 4GB-s karija
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest