Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
diegho #41362 üzenetére
Rohadjak meg, ez akkor se hangos
Nem arra akarok utalni, hogy semmilyen hangja sincs, és a hangya léptei hangosabbak a hűtésnél, de azt megmondom, hogy nem olyan drasztikus a helyzet terhelés alatt, mint az ASUS-nál. Én mondjuk nem tudnék elképzelni egy robosztus GPU-t olyan hűtéssel, aminek egyáltalán nem hallani a hangját.
Az, meg hogy ne azért ne vegyenek Gigát, mert elmondásom szerint halk, hülyeség. Ha nem rendelkezik a Sapphire vagy egyes ASUS ökörségeivel, akkor már megérte. Tisztelet a kivételnek. -
rígel
őstag
válasz
diegho #41023 üzenetére
Sajnos hiába beszélünk olyanoknak, akik nem hajlandóak azt az 5% felárat megfizetni a minőségi kártyákért, megveszik a II. osztályú alkatrészekből gyártott "hulladékot",mert az 3-4 ezressel olcsóbb. Bocs a kemény szavakért, de aki egy vga kártyáta kiad 50+ k-t, az ne jöjjön azzal hogy az a 3-4 k napi betevőre kell.
MSI-n és Asuson kívül semmilyen más alaplapot és vga-t nem vagyok hajlandó használni jó ideje, nem is volt velük gondom soha. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
diegho #41023 üzenetére
Huh , összetehetem akkor a két kezem, hogy nagy nehezen ,de váltottam sapphire-ről Msi.re
ahogyan olvasgatom itt elég sok gond van a sapphire-el... szóval remélhetőleg nagyon jól döntöttem
bár még csak 1,5 hete van meg a kártya de eddig semmi gond nincs vele
már fogásra is másabb volt mint a sapphire
előtte pedig 2 kártyám is sapphire volt ...
-
törölt tag
válasz
diegho #41005 üzenetére
Én a sima Freezer 13-at használtam. Hiszed vagy sem "tökéletes" hűtő volt,probléma nélkül. Prot (nem ajánlott) nem is akartam,mert az tényleg nem sikerült jónak,a kis venti alul pár hét után nagyon zajos,és értelme nincs.
I30 tökéletes. Legalábbis nekem bőségesen megfelel,a méregdrága márkás társaitól,amik nem mind tudnak többet.
Nem offolok tovább! Ezért is elnézést! -
DokiBaxxi
őstag
válasz
diegho #39586 üzenetére
Bocsi, elírtam
Teljes rendszer fogyasztása: 200WNa akkor mindenképp rossz adatból indultam ki, na mind1
A lényeg, hogy egy i5-3350p mellett lesz az R9 270X, tehát olyan 250W-ot eszik a proci+ a VGA együtt, tehát el kell bírnia(#39588) Dany007
Rákérdeztem, többször is, azt mondták, el kell bírniaCsak így az MSI 4 molex igénye miatt kezdtem problémázni, de Sapphire lesz és meg van oldva
-
Cseneles
őstag
válasz
diegho #39489 üzenetére
Hát én még 1 el sem találkoztam
Viszont volt már olyan MSI 7970-em ráadásul Lightning ami nem tudta, illetve Asus ami vitte csak a gyári tdp-be nem fért bele
szóval ezt a szar a Gigagyte VGA ezt inkább hanyagoljuk
ugyan annyira csak mint a másik gyártók
MOst is kb a leg jobb vétel az R9 270X.ek közül a Giga
legmagasabb órajel leghűvösebb és a leghalkabb persze ezt a legolcsóbban
mer 2 Vrm el kevesebb van rajt mint az asus on meg az msi-n a kutyát nem érdekli mikor alap feszen az enyim is megy 1200Mhz-t
-
-
Grave_444
nagyúr
válasz
diegho #39400 üzenetére
Bolti árak alapján is van 7-8K különbség különben. Ventiszabályzást és a tuningot bárki meg tudja csinálni házilag. Nagyon eltértünk a témától, azért írtam neki mert bolti ár alatt egy 1000-el nem szoktak hirdetni.
Ha annyira vágjátok miért best buy a kártyátok valamelyikőtök leírhatta volna mégis miben különböznek, ahogy FragMaster
Most csak MSI fanok vannak fent, úgyhogy nem is ragoznám tovább, jó éjt! -
törölt tag
válasz
diegho #39189 üzenetére
Köszönöm ha beszámolsz.
Bios problémát korábban már sejtettem[link]. Legalább februárig kellene várnom míg minden probléma megoldódik a R9-270X-el.
7870 ref. hűtőset nem gyártanak már jó ideje, nagykereknél sem találtam. Megnyugtattak hogy nem is lesz, mert kifutó termék.Úgy tűnik, át kell értékelnem a dolgokat.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
diegho #38951 üzenetére
Hát, majd meglátjuk. Mondjuk tőlem lehet viszonylag hangos is, úgyis van rajtam füles
R9 270 OC-t gyárilag, vagy otthoni OC-ra érted?
Én mivel nem tuningolok, ezért választottam a 270 X-et. Amúgy meg ugyanannyiba kerül, akkor miért ne választanám azt(#38950) tboy93
Csak nem az iponon láttad?Én egyébként sehol máshol nem láttam ilyen problémát, ettől függetlenül lehetséges, aminek nem örülnék, mert csak x16-os PCI-E slotjaim vannak....
Driverek természetesen még instabilok, itt többen írták, hogy néha bevibrál a böngészőben a kép. De majd jó lesz gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest