Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz edeleny #38468 üzenetére
Heló!
Szvsz. fölösleges, ha jól működik egy VGA. Gyorsabb, jobb nem lesz tőle, kivéve ha magasabb órajel van a frissített biosban. Ezzel sem érdemes játszani, ha nem ért az illető a videókártyája képességeihez, mert könnyen tönkre lehet vágni. Egy-kettő újabb biosban esetleg Voltage lockot is be szoktak vezetni, ami után még kevésbé tudod húzni a VGA-dat, szóval ha jól működik, és nem értesz hozzá inkább ne piszkáld.
-
bazsi0322
tag
válasz edeleny #38468 üzenetére
Nem érdemes frissíteni ha jól működik a kártya. Csak azért, hogy a legfrissebb legyen fent, teljesen felesleges szvsz.
Ha valami hiba van a karival és a driverfrissítések sem oldják meg, akkor lehet esetleg megpróbálni a biosfrissítést.Meg is előztek.
[ Szerkesztve ]
Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
Steve198310
őstag
válasz edeleny #38471 üzenetére
"Mivel lehetne megnézni, hogy amikor lekapcsol a monitor, le áll e a kártya. Elvileg az órajeleket szépen vissza veszi! (meglepetésre a RAM-t is)"
Leveszed az oldalát és megnézed leáll e a venti
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
LógaGéza
veterán
-
Steve198310
őstag
válasz edeleny #38615 üzenetére
mi az alap fesze?
melyik driver van fent?
nekem 50% ig lehet tolni a limitet régebbi driverekkel csak 20% ig ment.
Told rá a limitet és had menjen. de vinnie kéne az alap fesznek az 1050Mhz-t[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Algotis
addikt
-
Tommee
aktív tag
válasz edeleny #38652 üzenetére
[link]
MSI Afterburnerrel tuningolom, egyébként 1120-at bír csak stabilan ha kell, ekkor 70 fok környékére kúszik a hőmérséklete és elég hangos a ventilátora(automatikus szabályzással). Egyébként alapórajelen, alapfeszültségen használom fix 30% ventilátorfordulaton, így halk és 60 fok fölé nem megy. -
Tommee
aktív tag
-
Tommee
aktív tag
válasz edeleny #38702 üzenetére
3D Mark 11 alapon(975/1200)
3D Mark 11 húzva(1150/1350)3D Mark "legújabb" alapon(975/1200)
3D Mark "legújabb" húzva(1120/1350)Ezek még régebbi, június környéki driverekkel készültek, processzor: i5 2500K 4Ghz-en.
-
katt777
félisten
válasz edeleny #38868 üzenetére
Én már régebben csináltam hozzá fordítást. Az enyém b17-ig OK. (CPU-ra is). Ha kell, holnapra elhozom és felteszem.
R3laX: Legjobb az AB, de az sem megy mindennel, ahogy GPU Tweak sem (nálam pl. utóbbi nem állít feszt). AB-ben engedélyezni kell.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Steve198310
őstag
válasz edeleny #39005 üzenetére
Akár 1300mV is . Igaz az enyém az nem volt olyan jó tuningos de segítettem rajta. 1200Mhz-t csak 1230mV
el viszi.
Igaz a 7850 max 1225mV de én módosítottam a BIOS-t[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz edeleny #47390 üzenetére
Mantle-t csak a támogatott játékokban tudod használni. A fagyás nem a Mantle miatt van. Rendesen letörölted az előző drivert frissítés előtt? Ezt szokták ajánlani. Vagy nagyon beta a driver és ezért vannak gondok. Én 13.12-t használok pontosan ezért. De megeshet, hogy a Win8 miatt csinálja, az se a legstabilabb. Nálam gyakran az intéző újraindul magától pl.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest