- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyönyörű képeken csillog a Magic V Flip2
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Azt könnyedén elhiszem, nem véletlenül vettem akkoriban olyan tápot.
A kérdés inkább arra irányul, hogy a 270 (non X) fel tud-e venni 150W felett?
Egyesek irogatták, hogy a 6 pines VGA csati 75W-ot tud (a tápomon 6+2 pines VGA csatik vannak) illetve a PCI-E 2.0 is csak 75W-t tud (nekem PCI-E 3.0 van)
Azért kérdezem, mert szeretném, legalább 1150MHz-ig megrántani az Asus vagy MSI 270-et (ha veszek) és szerintem ekkora órajelhez már több mint 150W teljesítményfelvét fog tásrulni. Ezért szeretném tudni, hogy a kártya fizikailag képes lesz-e felvenni ennyi áramot.
J.
-
-
nem tudom mennyire számít, de tulajondképpen én már nem a driver sweeper-t használtam, hanem ezt az UUD-t, ami helyette van. nem volt semmi problémám. először uninstall a wiundows programs and features listájából, aztán uninstall a DDU megfelelő gombjával, aztán restart aztán a beta driver telepítése.
-
Ano
senior tag
Igen onnan ... de nem pont cicergésnek mondanám ... kb olyan mint amikor egy rossz minőségű hangfájlt lejátszol és "mellékzörejek" hallhatóak a tömörítési minőség gyengesége miatt. Érdekes hogy szinte csak film közben hallható ... eddig 2 lejátszóval is kipróbáltam és eléggé zavaró ...
Gondoltam kipróbálom a DVI kimenetet egy DVI-HDMI konverterrel (mivel a 4870-el is úgy volt) de úgy meg nem sikerült hangot kicsikarnom úgy belőle ...egyszerűen azt írja, hogy nincs eszköz amit engedélyezni lehetne hangátvitelre
-
Ano
senior tag
Mivel hdmi-n megy a hang is (azaz digitálisan megy a hang is) így nem hiszem hogy a linken leírtak okozhatják a jelenséget ... analóg kimenetelnél tapasztaltam már ilyet, de jelen esetben most nem erről van szó ... egyszerűen a film közben van zavaró mellékzörej ami leginkább párbeszéd közben érzékelhető ... egyébként most jutott az eszembe, hogy pl game alatt nem hallottam, csak ha film ment!
Azt hiszem kicsit jobban meg kell lesnem mikor is érzékelhető leginkább a jelenség!
-
Rossi
addikt
Nagyon OFF, de:
Neked a Carbide 300R magas minőség?!?
Nemrég vettem egyet, és óriási csalódás volt, az 5 éves Gigabyte Tritonom, amit leváltott, még ennyi idősen is ráver minden szempontból, pedig olcsóbb ház.
Hely van, meg szerelhető, ok, de például az előlap levétele nem túl kifinomult.
De az, hogy az illesztési hézagokon átvilágít a power led, meg helyükre rakva az oldalfalak ívben meg vannak vetemedve úgy, hogy belátni a gépbe...
Meg nem bántam, hogy megvettem, de Corsair házat ebben az árkategóriában soha többet...
Már bocsánat a kirohanásért.
-
embe
nagyúr
Már késő. Tulajdonomba került egy Sapphire HD7870GHzE vga. De akár hogyan is próbálom a drivert feltelepíteni, mindig ez fogad. A legújabb beta-val is.
majd:Mi lehet a gond? NET. 4.5.1 fenn van.
-
embe
nagyúr
Aki esetleg ilyen vga-t vett leírná pontosan, hogy milyen tartozékok vannak hozzá? Mert ebben a tesztben elég sok tartozék van felsorolva.
-
katt777
félisten
BS sztem nincs, amire figyelni érdemes, hogy nem degradálódott-e. Érdemes némi tuninggal (pl. 10%) kipróbálni, ha hibamentesen fut és stabil, akkor jó lesz. A másik hibafaktor, a melegedés, ha poros a hűtő pl. Érdemes az eladónak is utánanézni, ha PH-s. Én egy XT-t fogtam ki használtan, azóta is megelégedéssel használom, bőven jó mindenre.
-
Repsol600
addikt
Asus 7850 DC 2 V2, MSI 7850 TF 3, Sapphire-ból én csak újan vennék a BS hibás kártyák miatt, esetleg a legelső szériából azokkal nem volt ilyen gond. Gigabyte-ből van ami zöröghet, de állítólag ha meghúzzák a burkolat csavarokat elmúlik.
Nekem Giga 7870 van erre is mondták hogy zörög, de én még 1x se hallotam pedig ez a 2. ilyen kártyám.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest