- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz FragMaster #36750 üzenetére
az a sima Pitcairn GPU-s de semmi gond vele. A 7850 lapjára épül. teljesen jó kis cucc.
Persze a nagyobb nyákosak asszem XT-k voltak (Tahiti GPU).
Ott más a fesz vezérlő és más a tuning potenciál is. A sima HD7870 is jó választás lehet[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Steve198310
őstag
válasz FragMaster #36752 üzenetére
Igen voltak Pitcairn GPU is Flex
Na de semmi gond nincs velük a rövid nyákossal sem"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
mexel
veterán
válasz FragMaster #36999 üzenetére
Sajnos a zajra kényes vagyok, nagyon halk kártyát keresek, mert a gépem majdnem passzív. A Sapphire vagy Asus halkabb? Mondjuk ennyiért talán szoftveres halkításon is gondolkodhatok
-
mexel
veterán
válasz FragMaster #37001 üzenetére
Az a baj hogy ennél az árnál 12 ezerrel több az asus, annyiért már 270x is van. Annyit nem adnék érte sajnos. Egy hónapja még 7850-et akartam, de vártam hogy lesz-e áresés. Most ennyiért jónak tűnik az msi, csak a megrendelés gombot nem tudom nyomjam-e, mert hiába jó az ár ha hangos. vagy legfeljebb majd cserélek valakivel akit nem zavar a hangja, és kell a 3 év garis kártya egy használtért.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz FragMaster #37025 üzenetére
Sok is.
A kártyát meg sportból is alul kell feszelni, mert halkabb lesz és nem fűt."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
CoolBoy323
nagyúr
Inkább CTG500, vagy még jobb lenne egy XFX Pro 450/550, vagy FSP, Seasonic
-
Dealer95
őstag
Igen, elég.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz FragMaster #37029 üzenetére
nem a VGA miatt kellene cserélned, hanem a táp minősége miatt
-
RetepNyaraB
veterán
válasz FragMaster #37031 üzenetére
Az enyém is az, húzva van minden (persze alulfeszen) és nincs gondja
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
FragMaster
addikt
válasz FragMaster #37301 üzenetére
Nah, bolti segítséggel megoldódott a far cry 3 mizéria is, felhőtlen gyönyör
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Xirtam
veterán
válasz FragMaster #37956 üzenetére
Irónia volt mókus!
-
d3lete
aktív tag
válasz FragMaster #38166 üzenetére
Nem mert monitororzom játék közben és 70% on használja a játék a procit maximum mind a 6 mag 4.1ghz és 46 fok.
-
ST05
őstag
válasz FragMaster #38197 üzenetére
hát tévedsz [link]
-
ST05
őstag
válasz FragMaster #38199 üzenetére
Ajánlott végfelhasználói ár, ami bruttó! ,..
-
őstag
válasz FragMaster #39280 üzenetére
nekem is volt három nem volt gondom vele, bár tényleg többen is inkább a sapphiret ajánlják az ASUSt meg még többen csak hát az a +6e az
-
MODERÁTOR
válasz FragMaster #39289 üzenetére
Igazság szerint pontatlan amit írtam, mert nem jutott az eszembe - a "Kaveri" szériára gondoltam. Azt is most tudtam meg, hogy még nem igazán kapható
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
katt777
félisten
válasz FragMaster #40217 üzenetére
Afterburner, HwInfo, mindkettő képes az OSD-re is, + még sok mást.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Algotis
addikt
-
BogyóBP
addikt
válasz FragMaster #41991 üzenetére
Az mit jelent? Hány százalékon pörög a venti játék alatt? és mekkora fordulatszámmal? azt még megtudod nekem nézni?
Ennek pl nagyon jó hűtése volt. Sose mert 35% fölé a légkavarója, és nem hallottam a hangját.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
DokiBaxxi
őstag
válasz FragMaster #42003 üzenetére
Ezt hol lehet beállítani?
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
mexel
veterán
válasz FragMaster #42282 üzenetére
Én is úgy látom a tesztekben, hogy a sima 7870 is veri kicsit a sima 270-et (pl itt is), de ahogy látom ahogy emeljük az órajeleket úgy érik utol egymást a kártyák, függetlenül attól hogy mi a betűjelük. Pl a 270x-et amikor megjelent mindenhol a sima 7870-el hasonlították össze, nem az oc verzióval. Akkor eltűnt volna a különbség.
Ahol úgy tűnt hogy számíthat a memória sebessége a nagyobb felbontások, ahogy a linkelt tesztben is látszik. Érdekes hogy fogyasztásban sem az újabbak a jobbak ha jól emlékszem.Az a boost egyébként mit csinál? A biosban látom hogy van egy plusz érték, a boost értéke gondolom.
Itt hogyan lehet biosban átírni az órajelet? Melyik értéknél? ( van Performance, UVD, stb)
Ha jól láttam a 270-esek VDDC-je alacsonyabb mint a 7870-é, gondolom mivel alacsonyabb órajelet adtak neki, lejjeb vették a feszt is, pedig a mag ugyanaz. Még kíváncsiságból megnézem a 270x értékeit is)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest