Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Raidon #51609 üzenetére
Még mindig a fogy. véd 6ósághoz.
Mondjuk nem ismeri fel a VGA-t?Vagy fent van még valami más is (pl. AB), ami elviszi a vezérlést.
Én a helyedben azért megpróbálnék minden drivert (és a maradványaikat) lepucolni, a feltelepített "3rd party" szoftokkal együtt, aztán kizárólag az AMD driver feltelepíteni (CCC kicsomagol, kilép, driver eszközkezelőből telepít). innen kezdeni az egészet. Ezután próbáld a GPU-tweak-et, de tisztán, nem régi beállításokkal, a többit utána.and1ao: Nem tudom ?X írjam le, hogy ha nálad nincs bug, másnál még lehet. Az Adobe, steam, vagy egyéb szerver hibák szintén előfordulnak, ez az AMD meghajtók hibáit nem zárja ki. Sztem, ha a videó lejátszó programjaim léptetésnél hónapokon keresztül akadoznak, az bizony elég komoly bug, ahogy az is, amikor egy-egy driverrel grafikai hibák vannak. MoH-ban pl 1-1 csík kinőtt némelyik társam felyéből, és ment el a végtelenbe, néhol normálisan látni sem lehetett tőle.
J.Hetfield: Miféle szerencsejáték? Előbb-utóbb úgyis gond lesz vele, főleg, ha kijön egy újabb széria. Lapom topicjában minap röhögtek ki, hogy 660-nal nincsen semmi probléma. Mondtam, én is tudom.
bozont: Nem néphit, de ez már túl van tárgyalva. 660-ról lásd feljebb, nincs azzal semmi gond.
belinho: Idézlek: "Nem érted amit írtam, csak a magad igazát hajtod, ahogy mindig!"
Te suliból mindig ellógtad a matekot, nem?Számold már ki, hogy Vsyncnél hány FPS a 3-4%, ha már nekem nem hiszed el! És RAM-tuning nélkül csak 58FPS minimumod van, cseszheted a GPU-tuningot.
Szerintem elég ciki, hogy egyik mondatodban azt mondod, hogy semmit nem ér 3-4%, a másikban meg azt állítod, hogy pár FPS-t ha hozna, az OK lenne, és még másra fogod, hogy nem érti, mit mondasz.
EC-t nyilván már a jó driverrel tesztelted, amellyel, MINT ÍRTAM, már nálam is rendben ment. Gondolom, azt sem olvastad, hogy Thief-nél ugyanilyen probléma előfordult Mantle-lel.
Tényleg, lényegében még mindig egyetlen érdemi hsz-od nem volt senki problémájára. -
katt777
félisten
válasz
Raidon #51607 üzenetére
Láttam már a képet.
ASUS global site, support, írj le mindent a hibáról, mellékeld, amit kaptál. Írd meg, hogy elégedetlen vagy a probléma ügyintézésével, főleg az indoklás hiányával, ill. a semmit nem jelentő papírral. Elég egyszerű mondatokban, mert a taiwani szakik sem perfekt ángliusok, és néha nem értik elsőre, mit ír az ember.
Neked nem kell tudnod, miért hibázik a kártya, van egy problémád, megoldást keresel rá, ennyi. -
CirrMee
addikt
válasz
Raidon #51566 üzenetére
Ahogy elnézem ismételnem kell, de akkor ugorjunk neki még egyszer:
-a kártyán fizikai sérülés történt, a nagyított képen gyönyörűen látható. Ismételve: oldalról kapott az alkatrész ütést (hogy hol, kinél, ne menjünk bele, mert innentől nem oszt, nem szoroz), valószínűleg fólia szakadás is történt, de ez a képen már nem látszik egyértelműen, ki kellene mérni - látszik hogy megindult a fólia, tehát elkezdte vinni (letépni) magával az alkatrész, mivel a forrasztás nem engedett
-fizikailag sérült kártyát a gyártó (vagy RMA megbízott cég) alapból visszadob, hiába próbál valaki balf*sz (kontár) szakvéleményt lobogtatni túlfeszről, villámról, ufóról, stb
-100% nem tudjuk megmondani neked, hogy a csere után megjavul e. Az ok egyszerű: nincs a kezünkben kapcsolási rajz, ez pedig egy többrétegű panel, így a huzalozás haladhat az egyes rétegek közt, onnantól szemmel nem követhető végig - illetve nem mondható el a képről egyértelműen, hogy fóliaszakadás történt e, pláne olyan jellegű, ami egy másik réteggel határos. Ha ez utóbbi fennáll, onnantól kapcsolási rajz nélkül nulla az esélye a javításnak, ha lenne rajz, max áthidaló huzalozással lehetne pótolni a sérült szakaszt, de akkor is lutri az egész (CUSL lapot javítottam már így sok évvel ezelőtt, csavarhúzóval végigszántották procihűtő leszedésnél, kimérve csak 3 fólia sérült a felső rétegben, jókora drótokkal az alaplap hátuljáról kapott "patkolást", legnagyobb meglepetésemre hibátlanul ment is a műtét után).
Anno azt írtam neked, hogy tippem szerint valamelyik BGA alkatrészhez saccolom (DRAM / GPU). Meg lehet próbálni a javítást, de az lehetőleg tartalmazza a fóliák kimérését is, amennyiben ez lehetséges. Ha az én tippem jó lenne, akkor van esély a "feltámasztására". Ennél többet itt senki nem fog tudni mondani, mivel mint említettem, nincs kapcsolási rajzunk, és a kép sem alkalmas arra, hogy egyértelműen ki lehessen jelenteni: javítható, vagy sem. Egy valamire jó: megállapítani, márpedig ez mechanikai sérülés.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Raidon #51143 üzenetére
Az alsó csoportos szerviz átadás/átvételi papírt nem igazán értem. Két számtek bolt egymásnak adta át a VGA-t? Nagyker a kiskernek?
Mindenesetre ezen nincs semmi, sőt, azt írja, hogy az esetleges károsodás rögzítésének a hiánya még nem zárja ki az átvételkori meglétét. Vagyis, ha ők nem tapasztaltak semmilyen szemmel látható károsodást az átadáskor, az még nem jelenti azt, hogy valóban nincs rajta semmilyen károsodás, magyarul nem vállalnak felelősséget azért, hogy a kártya az átvételkor valóban sérülés mentes volt. Nesze semmi...
A felső szakvélemény szintén nem a kártya teljes körű kivizsgálásáról szól, hanem csak arról, hogy a meghibásodás nem villámcsapás következménye. Utána meg odaírják, hogy a készülék üzemképes!?? Akkor meg milyen meghibásodásról beszélnek?
Nos, tehát ez a két papír nagyjából semmit sem ér, mert egyik se jelenti ki, hogy a kártyán nincs semmilyen szemmel látható alkatrész vagy PCB sérülés. Ellenben az Asus RMA papíron ott van a fizikai sérülés. Az ASUS tuti nem fog adni cserekártyát. A bolt ahol vetted esetleg cserélheti, ha ragaszkodsz hozzá, hogy azt a sérülést márpedig nem te okoztad. És ha az olyan volt az átadáskor, akkor miért nem vették észre! (mondjuk a hűtő alatt nem egyszerű..) -
Pancsermeste
őstag
válasz
Raidon #51095 üzenetére
És ezen hol van az, hogy "nem tortent kulso behatas hanem tulfesz...."?
Ezen csak az van, hogy alkatrész/PCB sérült, kívül esik a garancián, javíthatatlan. (vagyis amit a fotón is láthatunk)
Mondjuk, ha tényleg csak ez lenne a hiba oka, akkor meg lehetne fusizni (fólia patkolás), de ők ilyet nem fognak csinálni. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Raidon #51091 üzenetére
Nem a lábhoz képest van elcsúszva a fólia, hanem a panel síkjától van felemelkedve (rajta a lábbal), mint egy rongyszőnyeg, amibe belerúgtak és felgyűrődött. Csak a vége ér le, és szinte derékszögben meghajlott.
A megvilágítás miatt van az a sötét árnyék alatta, hiszen, ha a fólia síkban feküdne a panelen, akkor szinte nem is lenne árnyéka, pont úgy nézne ki, mint a felső tranyó kivezetésénél.
OK, lehet ez nálam már "szakmai ártalom", hogy könnyen felismerem az ilyen hibákat, hiszen ezzel foglalkozom nap-mint nap, szóval nekem ez egyértelmű.
És nem okoskodni akartam, csak hogy tisztában legyél a helyzettel. Remélem gyorsan és "olcsón" megoldódik a probléma. -
Steve198310
őstag
válasz
Raidon #51087 üzenetére
A helyzet az ,hogy nem lesz minden nyák,PBC,alaplap teljesen egyforma. A forrasztás során hibázhat az SMD-SMT rakó robot is. De nem feltétlen hibázott lehet ahogy a szalagon menet közben akár egymásnak ütközhetett pár lap és akkor csúszhatott meg. Elég rég melóztam SMT roboton még fény koromban 2001 körül melóztam a Nokiában ott saját maga állította elő a készülék alaplapját (nyákot meg kapta a külső rétegre meg fel szortuk a cuccot)
-
CirrMee
addikt
válasz
Raidon #51084 üzenetére
Ha erre a konkrét hibára célzol, ez 0% túlfesz, 100% mechanikai sérülés.
>Kerdes ha lehet javittatni valoszinu hogy megszunik a problema? Kep van csak 2D-s orajellel hibazik.
Egyrészt nincs nálam kapcsolási rajz, paneltérkép. Másrészt ezek jellemzően többrétegű panelok, így nem tudom képről megállapítani, hogy van e más rétegben is sérülés.
Ha csak a felszíni sérüléseket feltételezzük, és egy alkatrész csere (& fóliák kimérése, rendezése) után működőképes lesz a kártya, akkor az vélhetően menni fog megbízhatóan. -
CirrMee
addikt
válasz
Raidon #51074 üzenetére
Sajna ez sok mindentől függ.
Mint írtam, tapasztalt szakember látja, hogy mi van a képen, valószínűleg azért is küldték vissza a mikroszkópos fényképpel.>A fuggetlen szerviz azt nyilatkozta hogy a forrasztashoz senki nem nyult vszleg rosszul lett beultetve....
Az a cég, amelyik ilyet megállapítást tesz, az ássa el magát.
Igen, lehet rosszul beültetni, de a következő a probléma:
-ha ferdén ültetik be, akkor nem fog ferdén állni az alkatrész lába, csak a pozícióhoz képest (de a képen nem ez látszik). Pláne nem fog felszakadni miatta pad, fólia
-ha (kellően) ferdén ültetik be, az egyenes alkatrész lábak miatt esélyes, hogy nem lesz mit hova forrasztani, hisz a lábak nem a forrasztási ponttal fognak találkozni.
A képen az látszik, hogy az alkatrész kapott egy ütést (nem kell feltétlenül olyan ütésre gondolni, mint amikor a szomszéd Józsinak húzol be hirtelen). Ólommentes forrasztásnál vagy törik a forrasztás, vagy nem enged, és ha nem enged, akkor természetesen van még ott tér a mozgásra. Elkezdenek ferdülni a lábak (az alkatrész menne, csak a lábak nem), majd amikor a lábak hajlása már nem megy tovább, akkor elkezdi letépni a pad -et, fóliát, stb. Azt ami a képen van, csak mechanikus módszerrel lehet előidézni.Ezért mondom, hogy ez a "független" cég semmit nem tud a gyártás menetéről.
Az a gond, hogy esélyes, ahonnan a kép származik, nagyon is jól tudják hogy mi történt (egyedül az nem bizonyítható, hogy még az első kiszállítás előtt történt, vagy már az első gazdinál). Na már most ha ott nem hülye emberek ülnek, akkor vagy könyörületet gyakorolnak, hogy a vevő ne hisztizzen tovább, vagy ragaszkodni fognak az álláspontjukhoz, még akkor is, ha a (hozzá nem értő) "független" véleményt meg is lobogtatod előttük. Ők is kérhetnek független szakvéleményt, csak ők valószínűleg olyan céget választanak erre, akik ismerik a gyártás menetét.Szóval nehéz erre okosat mondani, már a Te szemszögedből nézve.
Távol álljon tőlem minden rossz szándék, ezért próbálkozz meg minden rendelkezésre álló lehetőséggel. Mindezt pusztán azért írtam le, hogy ha nem jön össze a gariztatás, ne azt hibáztasd, aki mást ír, mint amit hallani szeretnél. -
CirrMee
addikt
válasz
Raidon #51069 üzenetére
>Gondolkodj mar! A fuggetlen szerviz azt nyilatkozta hogy a forrasztashoz senki nem nyult vszleg rosszul lett beultetve....
Gondolkodtam.
12 évet lehúztam egy hőskorában több mint 9000 embert foglalkoztató elektronikai vállalatnál. Javítottam nyomtatókat, dslam panelokat, ISDN/ADLS/kábel modemeket, p*csköszörű féléktől a jobb féle set-top-box -okig, mobiltelefonokat, fénymásolókat, halradarokat, fék elektronikát, stb. Nekem próbálod megmagyarázni, hogy mit is látok tulajdonképpen...?Gondolkodj már - soha nem írtam hogy a forrasztás lett elcseszve. Végig azt írtam, hogy oldalba taszították azt a szerencsétlen alkatrészt. Ordít a képről, hogy nincs síkban/pozícióban, és az ütés hatására vitt magával mindent. A két kép külön-külön is ezt sejteti, nem hogy egyszerre, ahogy látni lehet. Aki dolgozott már ilyen helyen pár évet, nem fog neked mást mondani, mint amit közöltem veled.
-
belinho
senior tag
válasz
Raidon #51061 üzenetére
Ha szerencséd lesz akkor cserélik, de attól is függ, kihez kerül.
Az a baj eléggé úgy néz ki, mintha utólag lenne megpiszkálva, visszaforrasztva, de lehet az is már eleve így jött ki a gyárból, szóval elég lutri a csere.
Nincs vesztenivalód, ha megint nem sikerül,akkor foglalkozik itt ember garanciával a ph-n, csak az elég hosszadalmas, de még mindig jobb mint a kuka. Ha az sem jön be, akkor meg keresni kell valami szakit, aki meg tudja csinálni. -
Apollo_21
addikt
-
CirrMee
addikt
válasz
Raidon #50645 üzenetére
Kémiailag nem fogják elemezni - hasonló színű kell, mint ami a gyári volt, és ennyi.
Csavarok: megfelelő szerszám, ésszel használni.Javítás: nincs kapcsolási rajz, de a fóliák eléggé a GPU alá futnak be arról a környékről, szóval esélyes, hogy (sikeres) javítás után jó lesz. Viszont oda olyan ember nyúljon, aki ért is hozzá, és rendelkezik a megfelelő szerszámokkal...
-
-
CirrMee
addikt
válasz
Raidon #50635 üzenetére
Egy tipp a részemről: ha nagyjából ott a hűtő széle, akkor valaki marha leszerelés közben lökte odébb a hűtővel. Az ilyen helyeken megy a "darabszám darabszám darabszám" szlogen, ha nincs mennyiség, akkor jön a fenyegetés, a droid meg pörög mint állat. Ha nem Te voltál, simán előfordulhat, hogy a droid cseszte el, csak azt kamuzta, eleve így érkezett hozzá. Darabszám gyorsan megvan így, szóval van esélye a dolognak.
-
CirrMee
addikt
válasz
Raidon #50629 üzenetére
Jól oldalba lett taszajtva...
Sajna a képen nem látom, hogy az egymagában álló láb honnan kapta a vezetékelést. Ha oldalról, és nem egy alsó rétegből, akkor menthető - de csak megfelelő szakember, megfelelő szerszám kombinációjával. 12 évig dolgoztam egy elektronikai cégnél, javítottam ennél durvább hibákat is.
-
katt777
félisten
válasz
Raidon #50396 üzenetére
Az 3 hónap volt. Egyébként gyakran sokkal gyorsabb a gyártóhoz fordulni, még ha többe is kerül, mert ők nem trükköznek a hibás cuccokkal, ráadásul garantáltan érvényesítik a garanciát.
nanus: Nem mennek 1700-on a RAM-ok?
rdavid921011: A hátrány inkább az, hogy MSI.
Apollo_21: Lehet, a táp kevés A-t ad le 12V ágon. Vagy az új tulaj meghajtotta a karit, mint Singer a varrógépet.
Steve198310: Hát, ha húzás volt, megint kevésbé a W8 a ludas.
hackeeeee: A logót overlay-jel teszi rá a program, nem meglepő, hogy olvasható.
-
Steve198310
őstag
-
belinho
senior tag
válasz
Raidon #50132 üzenetére
Ez így tényleg hibásnak tűnik, még futtathatsz egy VMST-t, az egyből kilöki, hogy vram-hiba áll-e fent.
Nálam például ilyen hibák csak akkor jönnek elő, ha túl van húzva a vram,vagy mikor túlmelegszik szóval próbáldd meg csökkenteni a vram órajelét. Ha így megoldódik, attól függetlenül gar, mert nem bírja a gyári órajeleket. -
HSM
félisten
válasz
Raidon #50110 üzenetére
VGA-hiba gyanús, hogy csak egy perc után kezdi, ráadásul barátomnál nem csinálja 4850-el... Ettől függetlenül, amíg nem romlik a helyzet, addig jó lehetsz vele. (Ilyen pici hibával a garanciáztatás sem működik.) Én a hűtésén próbálnék kicsit javítani, hűvösebb PCB-vel jelentősen lehet csökkenteni a hibázásra való hajlamot.
-
-
HSM
félisten
válasz
Raidon #50102 üzenetére
Egyfelől ez egy ősrégi verziója a játéknak. Másfelől nálam is csinál egy ilyen villanást belépéskor, de utána se a menüben, se a töltőképernyőn nem.
Nálam ilyen a 290-el a friss verziója a játéknak, driver a 14.4, OS win7 64bit:[link].(#50104) belinho: Azt írta, máshol is gondok vannak: pl. LoL betűk...[link]. Meg hogy a Tomb Raider a menüben is csíkoz: [link].
Persze, lehet tényleg más a gond. -
HSM
félisten
válasz
Raidon #50099 üzenetére
Nekem se a 290-el, se az előd 280X-el se a 7970-emmel nem volt semmi gondom a Tomb Raider menüjében. "Villog", mert villámlik, de csíkozás ott egy szál nem volt.
Azt nem tudom, a régi verziókkal volt-e, nem a megjelenéskor vettem, hanem jóval utána, akkor meg már pár patch-el együtt jött.
Kell nekik egy leírás, hol, milyen hibákat produkál, és hol működik jól, hogy le tudják tesztelni. Az mondjuk bolt/szervíz függő, mivel hajlandóak tesztelni, valahol csak 3Dmarkkal, valahol csak ingyenes programokkal.... Szerencsére nem sokszor kellett VGA-t gariztassak....
-
törölt tag
válasz
Raidon #49954 üzenetére
Firefox közben nálam momentán kifagyogatott a gép (Catalyst 14.1 és 14.4). Hardveres gyorsítás kikapcsolva Adobe Flash pluginben. A fehér csikos bevillanások lehetnek kábel érintkezési hibák is simán. Nálam az asztali DVD lejátszóban a HDMI kábel kimozdult portőrlés után és képhibát okozott, majd helyreállt. Hasonló fehér csikokat a videótechnikában dropout-nak nevezik.
VHS kazettán láthattál is ilyet. Monitor meghibásodástól nem beszélhetünk, mert csak a szőveg csúszott szét a képen, de a fórumozó avatárja viszont nem. Bőngésző és driver hiba egyaránt lehetett.
-
Steve198310
őstag
válasz
Raidon #49928 üzenetére
Ezek a hibák deriver hiba. Össze vesznek a firefox-al. Van hogy nálam is nagyon nagyon ritkán jön egy egy kockásodás Chrom böngészőben de win böngészővel semmi . Bár azt nem használom.
A másik igen nézd meg egy másik gépben esetleg. Mennyi idős a gép? Tisztítod rendszeresen? Na meg a képi kábelek rögzítve vannak megfelelően? -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Raidon #49928 üzenetére
Hát, ez sajnos szinte biztos, hogy nem monitor gond lesz.
Esetleg böngészőben próbáltad azt, hogy kikapcsolod a 3D gyorsítást?
Ha játékok alatt is jelentkezne ilyen jellegű anomália, akkor talán már rá lehetne mondani, hogy ez biza vga lesz, de így...
Melyik drivert használod? 14.4?
-
fasterware
aktív tag
válasz
Raidon #48061 üzenetére
Viszont ha előjön az zavaró, én visszaküldeném végülis nem működik mindig jól ahogyan az elvárható lenne. Persze rossz 2-3 hétig vga nélkül lenni, főképp ha nincs semmilyen alap vga, hogy legalább netezz stb ...
Egy jó tanács mivelhogy néha jön elő a hiba, vagy fényképezd le vagy csinálj róla videót és küld el a szervíznek, nehogy náluk ne jöjjön ki a hiba, mert akkor visszaküldik, hogy semmi hibája. -
Steve198310
őstag
válasz
Raidon #43198 üzenetére
Hát nekem vaporom van. De ahogy el néztem talán itt a fórumon 2 DB van. Az én véleményem : igen igénye darab, fém a borítása , igen csendes (háza válogatja kinek mennyi zaj szűrődik ki) 40% semmi hangja nincs de játékok alatt olyan 33% . Jól teljesít teszi a dolgát. + Tuning barát . Én nagyon megvagyok elégedve vele. Nincsenek anomáliák + nincs ugráló képernyő böngészés közben viszont néha nem kelnek fel ha aktiválódik a ZeroCore. De ez nem csak ezeknél hanem más típusoknál és gyártoknál is van. Ez driver gond inkább.
Ha eszembe jut még valami majd le írom -
r00r1
aktív tag
válasz
Raidon #42476 üzenetére
Így került gariba is (Techpowerupról bios le, majd fel a karira, és hopp, volt kép, nincs kép)
Viszont javították, csak most ez az új BIOS...hát nem is tudom (Dragon...)@R3laX: amilyen szerencsés vagyok az életben, tuti, hogy BS-es Sapphire-t fogtam volna ki. Nincs problémám az Asus-al, hűvös, halk, etc...csak épp ez a kártya nem egy tuning bajnok...
He LOLOLOL, kicsi a világ...csak nem neked is Ő a kedvenced? - közben leesettTrükkös
-
-
r00r1
aktív tag
válasz
Raidon #42206 üzenetére
Nekem is asus 7850em van. 1 csati egy led, 2 csati 2 led. a 7850-en 1 csati van = 1 led, és ha be van jól dugva, akkor zölden világít = kapja az áramot, ha ki van húzva = nincs amper = piros led
@kungzi: mióta egy kóbor villám vitte az összes elektronikai cuccert, így áramtalanítok
-
-
-
R3laX
addikt
válasz
Raidon #38874 üzenetére
Nekem nem volt Sapphire-rel semmi gondom. Sapphire Trixx-et próbáld meg, bár nekem nem jött be, mert nem monitoroz. Mondjuk én elég jó kis szafit fogtam ki, még az első szériából való nem dual-x-es, de dupla ventis hynix ramos. Vitte az 1260/1500-at is stabilan, de legjobb eredményeket amin nem volt túlhajtva 1230/1375-ön kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest