- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
asturel #38463 üzenetére
Kb semmit nem éreznél szvsz. Anno én is váltottam 7850-ről 7870-re és a legtöbb helyen azt sem éreztem, hogy kártyát váltottam, ezért kb 2 napig maradt a 7870. Ellenben 7950-re már volt értelme váltani, na azzal már brutális teljesítmény növekedés volt.
Az a kb 10% amúgyis az alap 7870-hez van mérve és úgy, hogy nagyobb órajelen jár a 270X. Ugyanaz a kártya... -
asturel
őstag
válasz
asturel #38405 üzenetére
Asus GPU Tweak-ben ki kellett kapcsolni a tooltip-et es rogton mukodik..
Sajnalatos, hogy hiaba nincs semmi 'elo' oldal megnyitva (csak statikus) Chromeban, megse kapcsol be mellette a ZeroCore. (Gondolom ez a chrome aura atka is, tekintve, hogy itt mar minden full gpu renderelt)
-
LamaCube
addikt
válasz
asturel #38050 üzenetére
Mivel Asus-om van, így részrehajló vagyok. +1 az asusnak: csendes és nagyon halk és hűvös
...viszont a másik mégis újabb fejlesztés, bár sokkal nem különbözik. Sokan azt mondják csak át lett matricázva meg meg lett húzva kicsit.Grave444
Értelek, hogy nem fps-re gyúrsz, de hidd el mediumon is nagyon szép, de majd meglátod. Viszont, ha pl. sokat codoztál, akkor nagyon furcsa lesz és lehet megutálod. Inkább tdm-en játssz előszőr. Kb. akkorák a mapok, mint codban. Viszont codhoz képest van recoil.haly
Mondjuk én mediumon tolom, de ott semmi ilyesmit nem tapasztaltam. -
válasz
asturel #38050 üzenetére
Nem fogod megbánni, nem hallod majd.
Más:
Itt szóba került a Battlefield 3. Emberek, nálatok is belassul füstnél a gép? Mármint leesik 40-45-re a képkockák száma. Régen tudom, hogy a részecskerendszer megfektette a gépeket, de ezt azóta nem tudtuk kinőni? Dirt 2-ben is fenn áll a jelenség (igaz ott csak dx11-ben), amikor nagy a füst, por, víz csobbanás, akkor iszonyatosan beugrik az fps szám. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest