- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
Sziasztok
Kicserélték végre a kártyámat. Kaptam a 7870 helyett egy 270X-et. Felraktam ezt a szar msi gaming app-ot hozzá, de már bánom. Azóta idle-ben nem veszi vissza az órajeleket. Már letöröltem az msi progit, újraraktam a drivert is, de ugyanúgy marad. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
gali777
őstag
Sziasztok
Van egy MSI 7870-em, az egyik venti nem forog. Ezzel lehet gariba küldeni vagy mit lehet ezzel kezdeni? Iponban vettem még van rá majd 1 év gari. Ipon garanciáztatással esetleg tapasztalatok?
-
gali777
őstag
válasz
GeneraL_XTX #39931 üzenetére
Mert 64 bites a BF4 és az afterburner nem támogatja. Vagy átállítod originben 32 bitesre, vagy mást használsz monitorozásra.
-
gali777
őstag
Noob kérdés következik: Ha alulfeszelem a kártyát az csökkent a teljesítményén is?
-
gali777
őstag
válasz
CsIrKeRaToR #37362 üzenetére
Az a kép nálam is olyan, az szerintem alapból lett pixelesítve
-
gali777
őstag
válasz
Algotis #37277 üzenetére
Nekem az nem járt hozzá, mert utána kezdték el pluszba adni miután megrendeltem
Így "csak" Hitman Absolution meg Dirt 3 lett a promó keretében. Amúgy érdekes, hogy ahol reklámozzák ezt a never settle forevert, az ezüst verziónál ugye 9 játék közül lehet választani, aztán amikor aktiválni akartam akkor csak 6 közül lehetett. Far Cry 3 pedig jó lett volna, de pont az is ki lett véve közülük. Mindegy, így is nagyon jó vétel volt
-
gali777
őstag
Na megjött a 7870-em.
Ilyen hibát produkál. Ha lejjebb görgetek vagy frissítem az oldalt akkor megjavul. Volt régen még a GTX 650-el is ilyen bug, de azt hiszem azt driver cserével meg lehetett oldani vagy a firefoxot kellett frissíteni már nem emlékszem pontosan. Csak firefoxban csinálja és ott se mindig. Melyik drivert volna érdemes felrakni?
Most a 13.9-es Catalyst van fent.
-
gali777
őstag
Hát egy ilyet találtam, ha valakinek ez mond valamit
Elvileg ugyanez a szériás tápom van. Én is azt olvastam/hallottam, hogy régen voltak jó hipro tápok is.
-
gali777
őstag
válasz
lowzor #37110 üzenetére
Most nézem, hogy a tápos topikba rosszat linkeltem. Mert az enyém is 12V-oson 19A-t tud, amit a tápos topikba linkeltem ott meg 16A-t írtak rá. Ennek fényében mit mondanátok rá?
Én nem nagyon értek hozzá.
(#37114) CoolBoy323: Igen, fogom decemberben cserélni egy Chieftek CTG-500-ra, csak a kérdés, hogy addig nem vágja haza a rendszert?
Eddig egy kis GTX 650-et kellett etetnie, most meg majd a 7870-et
-
gali777
őstag
Sziasztok
Holnap, ha minden jól megy belépek én is a klubba egy 7870-el
A tápos topikban azt mondták, hogy elvileg a tápomnak el kéne vinnie még ezt a kártyát, de biztos ami biztos alulfeszelném egy kicsit. Decemberben fogok tudni venni egy Chieftek CTG-500-at, addig kéne kibírnia a mostanival. Hogy megy ez a feszültség állítás? Programmal vagy a biosból? Valami leírást tudnátok linkelni vagy ha annyira nem értek hozzá inkább ne is vágjak bele?
-
gali777
őstag
Üdv
Most tervezem egy 7850 megvételét. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a never settle reloaded promo még érvényben van-e, és ha igen akkor hol lehet olyan kártyát venni ami részt vesz benne( itt webshopokra gondolok)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest