- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
hellboy0415 #47175 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz
joysefke #46721 üzenetére
Ne mókolj semmit rajta. Tedd be, és a legújabb WHQL minősített drivert telepítsd. Majd indítsd el valamelyik bechmarkot. Pl. a Valleyt, vagy a Heavent. Elég ha a teszt progi fút, nem is kell a bench részt futtatni.
Járjon így vagy 30 percet, majd lefuttathatod a benchet is.
Ha minden ok. jöhet a játék. na nem passziánsz. Úgy is a játék alényeg, hogy azt bírja.
A Furmark feleslegesen gyilkolja a kártyát. -
embe
nagyúr
válasz
tompikaster #46620 üzenetére
Amennyibe a kettő együtt kerülne, annyiért veszel egy jobb hűtéssel rendelkező, erősebb vga-t.
Igaz a hűtő felhasználható majd más kártyákhoz. -
embe
nagyúr
Vettem egy vgat, hogy majd a másik elmegy. De még nem ment el, és mivel terror alatt vagyok a feleségem részéről - mivel a garázskapú árból költekeztem - így legalább kipróbáltam a crossfire-t.
Feláldozva az esztétikumot a teljesítmény oltárán.
A két játékos: MSI R9 270X GAMING 2G és az ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2014-03-12 at 09:16:41
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================
Average FPS: 72.2
Minimum FPS: 19.3
Maximum FPS: 350.1
Number Of Frames: 5525
Average Frame: 13.854ms
Minimum Frame: 2.856ms
Maximum Frame: 51.739ms
Machine Name: VAPPALI-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8139MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz
Number of Cores: 4
GPU Name: AMD Radeon R9 200 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1247
Dedicated VRAM: 3072MB
Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
embe
nagyúr
válasz
Steve198310 #46596 üzenetére
Köszi!
-
embe
nagyúr
Üdv!
Ma lecseréltem a vga-mat.
Az új szerzemény: MSI R9 270X GAMING 2GKérdésem, hogy a képen bejelölt kapcsoló azt a célt szolgálja, hogy ha elcseszném a biost, akkor átkapcsolva a másik biossal lehessen használni?
Továbbá a R9 270X HAWK biosát tette már rá valaki? Rámegy?
Köszi a választ előre is!
-
embe
nagyúr
válasz
Steve198310 #44960 üzenetére
Én nem sajnálom. De annyira nincs szükség, jelenleg ennyi elég. Ezen a karin nem az eredeti, hanem a Top bios van. Azért látod azt, hogy alapon van a vga. De valójában nem. A korábbi karimat próbálgattam, ezt (még) nem.
De legyen annyi a mentségemre, hogy péntek este hoztam haza, és péntek valamint szombat éjszaka melóztam. Első körben egy bios csere volt, a gyárilag kicsit húzottabb változatéra. -
embe
nagyúr
válasz
Victoryus #44952 üzenetére
Vagy bios csere esetleg.
Én egy most vettem egy HD7870-DC2-2GD5-V2 -t. Rátettem a Top verzió biosát. Gyönyörűen fút rajta. Tesztek, illetve a BF4 is. Olcsóbban megúsztam ezzel. -
embe
nagyúr
válasz
marquuard #44818 üzenetére
Köszi!
Ez tuti a Asus HD7870-DC2-2GD5-V2 vga-hoz való? Ez a leírás működik ennél a vga-nál? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy egy Asus 7870-es vga-t mivel lehetne lecsekkolni, hogy van-e rá friss bios.
Most a GPU-Z ezt dobja.Feltettem ezt az Asus uefi bios frissítőt. De elkezdi először az alaplapot nézni, majd megállapítja a nagy agyával, hogy az nem Asus, és a vga-t, ami a 2. lehetőség lenne már nem ellenőrzi le. Pedig ez elvileg arra való lenne.
-
embe
nagyúr
Mindenkinek:
-
embe
nagyúr
Nekem a driver sweeper lerendezett valamit, úgy hogy a drivert ezután nem sikerült sehogyan sem normálisan feltelepíteni. Win újra rakásra került sor.
-
embe
nagyúr
Hagyjátok már ezt az acsarkodást ami már tegnap óta megy!
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz
rayoliviero #38931 üzenetére
Szó se róla. Ez is nagyon tetszik. Cserélünk?
Rossi :
"illesztési hézagokon átvilágít a power led, meg helyükre rakva az oldalfalak ívben meg vannak vetemedve úgy, hogy belátni a gépbe" - ez valami nagyon hétfői összeszerelés lehetett. -
embe
nagyúr
válasz
crogenrs #38925 üzenetére
Nagyon király. Minőségre, szerelhetőségre, hely kínálatra.
1 éve vettem, meg vagyok vele elégedve. Nagyon. De lehet kipróbálok mást. Csak kíváncsiságból. De szerintem az lesz a gond, hogy ez a ház magasra tette a mércét, s ehhez fogom az esetleges másik házat hasonlítani. -
embe
nagyúr
Üdv a topic Lakóknak!
Tegnap már kérdezősködtem, de megoldódott a probléma.
Na beléptem a klubba egy SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 DUAL-X kártyával.Remélem nem fogok csalódni benne. Legutóbbi AMD-s karim egy Sapphire HD7770 GHzEdition volt. Szerettem.
Azóta egy GTX750Ti Boost 2GB-os volt, majd ezután egy Gigabyte GTX660OC. Ezt a 660-ast cseréltem le erre a vga-ra.
Meglepetten tapasztaltam, hogy a Valley és a Heaven benchmarkban a 7870--es vagy 300 ponttal kevesebbet kapott mint a 660 OC -
embe
nagyúr
Már késő. Tulajdonomba került egy Sapphire HD7870GHzE vga. De akár hogyan is próbálom a drivert feltelepíteni, mindig ez fogad. A legújabb beta-val is.
majd:Mi lehet a gond? NET. 4.5.1 fenn van.
-
embe
nagyúr
Aki esetleg ilyen vga-t vett leírná pontosan, hogy milyen tartozékok vannak hozzá? Mert ebben a tesztben elég sok tartozék van felsorolva.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni, erről a vga-ról: Sapphire HD 7870 OC ?Mire kell figyelni egy ilyen használt vga vásárlása esetén? Van jellemző hibája, pl. BS. stb. ??
Köszi a választ előre is!
-
embe
nagyúr
Köszi Urak a választ!
Használtan veszek, mert az anyagi keretem nagyon behatárolt. Így a leírtakat figyelembe véve nézelődök itt a PH-n....is. -
embe
nagyúr
Hali!
Eladtam a 7770-es vga-mat. Most keresgélek éppen.
Kérdésem: vannak kerülendő típusok? Illetve milyen típus hiba jellemző? A BS hiba csak a Sapphire kariknál fordul elő?
Ezzel a Gigabyte karival milyen tapasztalatok vannak?Köszi a választ előre is!
-
embe
nagyúr
válasz
csucsbicep #26737 üzenetére
Ok. Jegyzem a tanácsokat...
A Brocken II-vel mi újság?
Szerk
De azt akartál venni nem? Vagy rosszul emlékszem?
-
embe
nagyúr
Üdv a topic lakóknak!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy így a fórum tapasztalatai alapján melyik kártya az amelyik a 7850-es fronton nagy megbízhatóságnak örvend, és melyik az ami a tapasztalatok alapján kerülendő?
Tudom a BS hiba a Sapphire kariknál gyakoribb.... de esetleg más hiba lehetőségek más kariknál?Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest