- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
betegphiu #53153 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
Hogy tovább bonyolítsam,
3 napja új alaplap került a gépbe, mivel hardveresen csak az alaplap maradt egyetlen hibaforrásnak, azon belül is a pcie slot, (más vga és más táp is feketét adott) de az új alaplappal sem jó.
perpill csak arra tudok gondolni, hogy a táp és a vga egyszerre ment tönkre, mert más magyarázat nincs.(#53152) Balancee
Neked is köszi
Ma átviszem végre a gépet haverhoz és nála leteszteljük a kártyát, tápot. Ha a vga a hibás, akkor úgy kérdéses hogy a haverom vga-ja miért adott fekete képet nálam
Őrület.
CPU-n már csináltam egy 2 órás stress testet, tette azt teljesen hibátlanul. -
DeSanto
őstag
válasz
betegphiu #53076 üzenetére
Lefotóznám neked de alig látszik...
Szabad szemmel látható de a telefonom képtelen képet csinálni róla.
Monitoron nem látszott.... Igaz ott erősitőn keresztül ment a HDMI jel.
Amúgy azért nem akarom lecserélni a HD7850-et mert a hangja nagyon bejön, nv-nek meg a bánat kivánja a hangját akár meghallani is...Sok volt a sör ma estére... bocsi
-
DeSanto
őstag
válasz
betegphiu #53074 üzenetére
Nincsen semmilyen driver rajta. Kivétel az Intel mivel azzal használtam a gépet a HD7850 előtt.
A CPU-m i7 3770 aminek elégnek kellene lennie. Gondolkozom egy 570 beszerzésén mivel én nem sok játékkal játszom, leginkább csak ezzel.
A másik gondom amit most vettem észre hogy kb 3 hete vettem egy LG 32-es 3D-s tv-t monitornak és "csikos" a kép.
Valamint az átméretezést kell használnom hogy teljes legyen a képernyő...
HDMI-n használom, a 60fps olyan "sima" hogy besz@rok de ez a csikosság felbosszant....
NV kártyákkal sosem volt ilyen problémáim...
Sajnálnám eladni mert mindig ATI(mostmár AMD) párti voltam de ez felbosszant. -
-
válasz
betegphiu #53020 üzenetére
Ha jol megrangatod az fx-et, akkor kihajthatja. Egy szalon eröigenyes programokban keves lehet.
A böngeszö szakadas es media player nem a vga hibaja alapvetöen (de ennyiböl nem lehet megmondani, mi a gond). Milyen böngeszö (ha tüzroka akkor legfköbb ideje kidobni)? A media playert pedig el se kellett volna inditani: rengeteg jobbnal jobb alternativa letezik. -
katt777
félisten
válasz
betegphiu #52940 üzenetére
Izé... a procit állítsd át i5-re biosban.
Ált. az időszakosan fellépő CPU-limit miatt van laggolás. Nálad sztem erről van szó.
szivacs1987: Hát, ezzel nem tudok mit kezdeni.
Nálam működött a dolog, mi több, azzal is játszottam, hogy minden csatira ua. monitort kötöttem, tesztképpen (de van egy CRT is).
Balancee: 100%, hogy nem a DTools okozza. Nálam is fent van, és semmi bajt nem okoz. Inkább vmi. más az ok, a DT csak tünet.
-
Beze1974
csendes tag
válasz
betegphiu #2006 üzenetére
Hali.
Nos nekem semmilyen driver nem oldja meg a 7850 villodzását. Szűz windows driver nélkül nem csinálja csak ha felteszem a drivert. Ami ugye nem árt ha ki akarom használni a kártyát.
Csináltam mobillal egy videot, fos minőség de látszik mi a baja.Valakinek egyéb öttlete. Most pl 3 perce nem csinált ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest